úterý 7. května 2013

Rozjasňující maska s granátovým jablkem - Yves Rocher.

Pěkný den!

Několik dlouhých měsíců tu na mě tahle maska čekala a konečně se před časem i na ní dostalo. Jak jsem říkala už v několika článcích, hodně dlouho jsem na masky kašlala. Ne že bych jich tu neměla dostatek, ale dokopat se k tomu, abych si ji na obličej napatlala, to byl prostě problém. Až jsem si před nedávnem řekla dost. Musím se do toho pustit, než tu budu maskama zaplavena. A tak se konečně dostalo na tuhle růžovou krasavici.

Jedná se o Rozjasňující masku s granátovým jablkem od Yves Rocher, kterou jsem si kupovala někdy vloni v létě. V prodeji je však stále, takže žádné obavy, pokud vás zaujme, můžete si ji klidně koupit.


Oficiální popis: Svěží a rozjasněná pleť během 3 minut! Rozjasňující maska s granátovým jablkem Vám zajistí nádherně projasněnou pleť. Její svěží textura s ovocnými akcenty se snadno a příjemně nanáší. a dokonale projasní Vaši pleť. Výrobek je dermatologicky testován, pH neutrální k pokožce.



Maska má gelovou texturu a je narůžovělé barvy. Voní opravdu moc příjemně, tady jde bez pochyb o vůni granátových jablek. Je chladivá, na obličeji se dobře roztírá, já jsem tedy zvyklá ji aplikovat v silnější vrstvě. Velkou výhodou je pro mne 3 minutová doba působení. Je to rychlý a nemusím s tím nikde dlouho běhat :) Po aplikaci maska začne po chvíli tuhnout, ne že by ztvrdla úplně, ale trochu to cítit je. Občas mě z ní také trochu štípe obličej. Záhadou mi je, že tak tomu není vždy, ale jenom při každé cca třetí aplikaci. Použila jsem ji cca 10x, z toho mě štípala asi tak třikrát.. a fakt nevím čím to je :) Mám pocit, že mě štípala vždy, když jsem ji použila po delší době.. Doporučuje se používat 1 - 2x týdně, přičemž jsem se ji snažila používat každý čtvrtý den, ale občas mi to náhodou vypadlo a tak jsem ji použila až po týdnu a tehdy mne obličej štípal.. Po důkladném opláchnutí však nebyl nejmenší problém. Pleť zůstala krásně jemná, čistá, vyživená... a že by i rozjasněná? Ale jo, snad i mírně rozjasněná. Zkrátka má pleť vypadá zdravě a spokojeně a o to přeci jde, že jo.


Takže jako fajn. Až na to občasné štípání mi naprosto vyhovuje. Mám ji tu ještě tak na dvě použití a pak se vrhnu na tu hromadu pytlíčků, co tu na mne čeká.. K sehnání je za 107 Kč (já ji kupovala ještě o něco dražší) za 50 ml a koupíte ji buď v YR obchodě nebo na jejich e-shopu tady.

Co vy a masky? Používáte je? Jaká je vaše oblíbená?

13 komentářů:

  1. Tak tento článok mi padol vhod! Nedávno som ju totiž videla v katalógu a rozmýšľala som, či si ju mám kúpiť. Po tomto článku už rozmýšľať nebudem, a keď sa tam zase objaví, určite si ju objednám! :)
    Takže ti, Klárko, ďakujem za článok :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač! Jsem ráda, že se článek někomu hodil.. :)

      Vymazat
  2. Ja tuhle masku darovala mamince. Mě teda strašně stipala a měla jsem červenou až rudou pleť.. :( ale zase krásně voni, to se musí nechat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajaj :-/ jak jsem psala, taky mě občas trochu štípe.. ale jako u mě se to dalo zvládnout :)

      Vymazat
  3. Skvělý , musím vyzkoušet ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám tu limetkou, taky krásně voní (jako vše od YR), ale rozjasnění jsem si nevšimla taky mne pálí :/ Takže pro mne bohužel zklamání...
    Ale zase nevysušuje :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som na masky dosť lenivá, lepšie povedané, nechce sa mi čakať a potom zmývať, odlupovať a podobne, maximálne použijem nejakú raz za dva týždne. Napríklad nemám problém používať peelingy, séra a podobné veci, ak ich dostanem do svojej rutiny, ale s maskami mám problém, možno práve preto, že som ešte namala takú po ktorá, by mala nejaký WOW efekt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě.. já jsem na masky byla taky vždycky líná, ale teď se učím a zvykám si :D

      Vymazat
  6. Mne bohužel také pálila, takže zatím zůstávám u té od Freemana s enzymy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukám, že pálila dost lidí :-/ Mě teda jen mírně štípala, ale stejně no..

      Vymazat
  7. Děkuji za komentáře s vašimi postřehy a zkušenostmi! :)

    OdpovědětVymazat
  8. maska mě zaujala svým malým balením a hlavně svoji barvou :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)