úterý 21. května 2013

L'or Sunset aneb jedeme do Cannes!

Pěkný úterní podvečer!

Dnes přináším recenzi s líčením v jednom. Rozhodla jsem se vám ukázat limitovanou edici od L'oréalu, kterou nyní můžete najít v obchodech. Ku příležitosti festivalu v Cannes, kde se tato značka stala oficiálním make-up artistou, byla uvedena limitka s názvem L'or Sunset obsahující lak na nehty, oční stíny, řasenku a rtěnku. Dnes bych vám ráda představila a názorně ukázala hned tři věci z tého kolekce.


Oční stíny - Color Riche Quad

Oficiální popis: Podmanivý kouřový look lze snadno vytvořit pomocí očních stínů Color Riche Quad. Dokonalého vzhledu lze dosáhnout díky kombinaci čtyř barevných odstínů, které nanesete podle návodu na zadní straně produktu na oční víčka. Cena 259,90 Kč.





Jestli mi něco z této kolekce učarovalo na první pohled, jsou to právě tyto stíny - Luminous Golden Black P14. Hezký zlatý obal a čtyři krásné odstíny. Obal vypadá na první pohled luxusně, ve skutečnosti je tedy klasicky umělohmotný. Balení obsahuje čtyři odstíny - černý, zlatý, tmavě šedý se zlatými třpytkami a poté krémový třpytkatý, samozřejmě nechybí ani pěnový aplikátor. Aplikátor je oboustranný, z jedné strany je klasicky kulatý, jako tomu běžně bývá, z druhé strany je zkosený. To je celkem fajn pomůcka na líčení spodního víčka nebo do koutků.


Stíny:

Nejsvětlejší krémový - obsahuje větší stříbrné třpytky. Tím pádem stín také hodně práší a hůře se na štětec nabírá. Po nalíčení mám vždycky více stínu popadaného pod očima než na očích. Na rozjasnění je dobrý, i když já ho raději používám jako takový efektový stín, nanáším ho třeba na nějaký tmavý, na kterém se krásně třpytí..

Zlatý - krásná metalická zlatá, velmi dobře pigmentovaný stín. Konzistencí jde do máslova, velmi hezky se s ním pracuje, práší minimálně. Za mě nejpovedenější odstín z paletky.

Šedozlatý - šedý základ se zlatými třpytkami. Třpytky jsou opět trochu větší, takže lítají všude možně po obličeji a na očích jich mnoho nezbyde - zbývá ten šedý základ. Práší tedy docela slušně. Pigmentace je však docela bez problémů, stín chytá dobře.

Černý - jediný matný odstín. Stín je velmi dobře pigmentovaný, pigmentaci opravdu chválím, přesně takový stín jsem pro kouřové líčení hledala. Trochu práší, ale oproti třpytkatým jenom minimálně.

Celkově bych tedy řekla, že jde o takový průměr. Odstíny jsou vybrané skvěle, ale ty třpytkaté jsou šílené na aplikaci, nehledě na to, že ani tolik nevydrží.. Mým favoritem je jednoznačně zlatý a hned poté matný černý. Tyto dva jsou skvěle pigmentované, není problém s prášením a navíc mají dobrou výdrž (s bází bez problémů celý den).


Řasenka - Volume Millions de Cils

Oficiální popis: Decentní třpytivost a extrémní objem dodá vašemu pohledu řasenka Volume Million Lashes v černém odstínu, která nově obsahuje speciální zlaté částice. Limitovaná řada je označena Festival de Cannes. Cena 349,90 Kč.





Řasenka mě neoslovila na první pohled, ale až na druhý. Obal vypadá jako u klasické Volume Million Lashes, akorát je více do zlata :) na černé části obalu jsou jakoby zlaté třpytečky, stejně jako u obsahu řasenky! Tato řasenka totiž obsahuje malé zlaté částečky, které tomu dodávají šmrnc. Jsou na řasách vidět i po nalíčení. Sice to neuvidíte nějak výrazně, ale pokud se na to zaměříte, tak "zlato" viditelné je :) Mně se tento efekt moc líbí, líčení to dodává šmrnc. Řasenka má umělohmotný štěteček se kterým se hezky manipuluje, bez problémů se mi líčí i spodní řasy. Jinak řasenka se mi zdá vážně super, řasy neslepuje, naopak je od sebe krásně oddělí, prodlouží a mírně natočí, konečný efekt se mi moc líbí. Zdá se mi, že to moje chmýří i trochu zahustí. Na očích drží celý den v nezměněném stavu, nerozmazává se, neopadává pod oči. Řasenka mě tedy vážně zaujala a má za mě ANO.


Rtěnka - Color Riche Lipstick

Oficiální popis: Rtěnka vyniká nejen bohatým pigmentem, ale také obsahem zlatých částeček a černěných perel, které dodají rtům žhavé odrazy a vytvoří hypnotizující mramorový efekt. Cena je 289,90 Kč.





Jak víte, rtěnky jsou v poslední době mojí závislostí a tak mne tato velmi potěšila. Odstínu 308 Crimson Carpet jsem se nejdříve opravdu zděsila, ale jen na chvíli. Rtěnka má zlatý, plastovo-kovový obal, který vypadá luxusně. Barva je to taková tmavší korálová, do červena a navíc obsahující zlaté třpytky. A to je opravdu fajn věc, protože ty třpytky tomu nejen dodávají šmrnc, ale navíc hezky zvýrazní rty a dodají jim na plnosti. Rtěnka je krásně pigmentovaná, stačí jednou přejet rty. Rtěnka má i celkem dobrou výdrž, nevydrží sice celý den a při jídle a pití se otře, ale určitě není výdrž ani nejhorší. Ty tři hodinky ji na rtech mám (a to už je u mě výkon!). Postupem času se rtěnka vytrácí a na rtech zůstávají pouze ty zlaté třpytky. Hydratace je celkem dobrá, není to nejlepší co mám, ale určitě ani nejhorší. Takový zlatý střed, rty nevysuší, ale na druhou stranu ani perfektně nezhydratuje. Do vrásek nezalézá. Je třeba zmínit ještě její parfemaci, protože ta je u tohoto kousku celkem výrazným prvkem. Parfemace rtěnky je celkem silná, taková nasládlá vůně, která by nemusela sedět všem. Mně teda nijak nevadí a na rtech to pak ani nevnímám. Rtěnka mi tedy vyhovuje, jsem s ní spokojená a nenacházím na ní vyloženě žádnou negativní vlastnost. Určitě se jedná o jednu z těch lepších, které vlastním. Za mě má tedy ANO.

No a na závěr přidávám líčení se všemi výše zmíněnými produkty:




Máte s těmito produkty zkušenosti? Zaujaly vás? 

26 komentářů:

  1. Ty stíny vypadají krásně. A musím říct, že ti tohle výraznější líčení neskutečně sekne :))

    OdpovědětVymazat
  2. Docela mě zaujala ta řasenka...akorát že je docela drahá na můj vkus :(

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš, jako by sis jen odskočila z Cannes - hlavně kvůli té rtěnce. Jsi čímdál hezčí, přijde mi. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. to líčení se ti moc povedlo, moc Ti sluší!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty stíny jsou opravdu zajímavý, takový se mi líbí jsou do zlata moc pěkný i ta rtěnka má zajímavý odstín, který není moc řvavý. :) a sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, nalíčila jsi se opravdu nádherně, to se musí nechat! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení se Ti moc povedlo.Oční stíny mám eau de rose a infiniment bronze..A jsem spokojená.Řasenka vypadá moc dobře,takže až bude někdy ve slevě,tak po ní šáhnu.Moc díky za tip...

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem tu rtěnku musela dát kamarádce, mně prostě cokoliv, co je jen trošičku výraznější, nesluší.:-( Ty v tom vypadáš úžasně. A kamarádka si ji teda také chválí. A jinak se u tebe hlásím na kurz líčení očí. Máš to namalované fakt skvěle.

    OdpovědětVymazat
  9. ... a mně láká ta řasenka! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné líčení! Tohle ti opravdu moc sluší a zvládla jsi to skvěle. :) Rtěnka má moc pěknou barvu.

    OdpovědětVymazat
  11. nalíčená jsi fakt krásně, nechceš udělat tutoriál? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tutoriály mi moc nejdou :) Původně jsem to tak sice zamýšlela, ale nakonec z toho jsou jen fotky no.. :) A znovu už bych se tak asi nalíčit nezvládla :D

      Vymazat
    2. tak jsem to dnes zkoušela a vůbec jsem to asi nepochopila:) a co fotkový tutoriál .. někdy na něco:) s popisem:)

      Vymazat
    3. Tutoriál s fotkama mám v plánu, snad se k tomu brzy dostanu :)

      Vymazat
  12. Tu řasenku musím mít! :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji vám za spoustu milých slov! Mně se to líčení pořád zdá hrozně rozmatlané a vy mě tu takhle chválíte..! :D Děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné líčení to je, žádné rozmatlané. :)
    Stíny se mi líbí, ale asi bych je nakonec nevyužila... :)

    OdpovědětVymazat
  15. ten rúž má fakt krásnu farbu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Stíny jsou super, mám ráda takové líčení na ples, večírek, atd. A tobě to s nima sluší.

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, tak to jsi mě dostala :) nádherné líčení a připojuju se k žádosti o tutorial ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Škodulko, sice píšu pod článek se zpožděním, ale snad si to přečteš :). Musím říct, že jsi úžasná! Sleduji tě skoro od tvých začátků a neskutečně si se zlepšila :). Vzhled blogu, kvalita videí, fotek a v neposlední řadě líčení.. Musela jsem ti to napsat, protože jsem ohromená tvými pokroky, fakt ti to tady sekne a chodím sem čím dál raději. Měj se krásně a ať jde učení na zkoušky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá thetis, moc děkuji za tvůj úžasně milý komentář! :) Snažím se nestát na místě a pořád blog posouvat kupředu, jsem ráda když to někdo vidí a ocení.. :)

      Vymazat
  19. Moc vám všem děkuji za milá slova a hezké komentáře, kterých u tohoto článku byla hromada.. Jsem ráda, že se vám líčení líbí i když já osobně pořád ještě spokojená nejsem.. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)