středa 29. května 2013

Lip Butter Caramel Cream - Nivea.

Pěkný středeční podvečer!

Dnes bych vám ráda představila balzám na rty, tzv. Lip Butter od značky Nivea, o kterém se v poslední době mluví stále častěji :) Strašná škoda je, že ho neseženeme běžně v drogériích, jako je tomu v zahraničí. Naštěstí se dá sehnat v několika českých e-shopech. Jedním z nich je e-shop Evičky Fashion Taste Shop, která mi jej nabídla k vyzkoušení. No a jelikož jsem po něm už nějakou dobu pokukovala, rozhodla jsem se její nabídku přijmout. A tak jsem se dnes rozhodla, že se s vámi podělím o své dojmy.



Máslíčka této značky se vyrábí hned v několika variantách, můžete jej sehnat ve čtyřech příchutích od karamelu, přes malinu, vanilku až po tzv. original. Ke mně se dostala varianta Caramel Cream, což vítám. 

Balzám je v plechové dózičce. Ano, zase se ke mně dostal další balzám v kelímku, jako kdybych je přitahovala nebo co :) Ale s tím jsem se rychle smířila, zkusila jsem to podle Rendy aplikovat přímo na rty, bez použití prstů a zatím to funguje. Celkově je máslíčka v plechovce opravdu hodně, objem je 16.7 gramů, to chvíli vydrží. Po otevření mne čekalo hned několik překvápek. Balzámek krásně voní, vůně je sladká, pěkně karamelková. Mňam, člověk má chuť jej ochutnat. Bohužel chuť nemá žádnou. Což je asi dobře, jinak by mi dlouho na rtech nevydržel :) Druhým překvápkem byla barva a úplně máslovitá konzistence (což prostě odpovídá tomu názvu). Řeknu vám, že mít to někde v kuchyni a nevědět o co jde, tak si to klidně namažu na chleba :D Opravdu by nebyl problém si to s máslem splést :) Líbí se mi na něm, že nelepí a na rtech ho skoro necítíte. Na druhou stranu se mi nelíbí jeho slabší výdrž, už jsem měla i balzámy s delší výdrží. Není to teda nejhorší, ale ani nijak dobré. Spíš takový průměr. Hydratace rtů je naopak velmi dobrá, od té doby co jej používám, mám rty krásně jemné a po šupinkách či vysušení ani památky.




No, takže shrnu-li to, je celkem škoda, že se u nás tyhle másla neprodávají. Určitě by nebylo špatné setkávat se s nimi i v našich drogériích :) Jejich cena není kdovíjak vysoká a přesto je to celkem fajnová záležitost. Jak jsem říkala na začátku, balzámek se dá sehnat u Evičky v jejím e-shopu za 82 Kč, což je dobrá cena.

Co vy a Nivea balzámy? Máte s nimi někdo zkušenosti? Jaký je váš nejoblíbenější balzám?

Evičce moc děkuji za poskytnutí produktu ke zrecenzování :)

33 komentářů:

  1. Ach ta vůně, já si to dokáži představit.... :)
    Já tedy vůbec nemusím tyhle balzámy v dózách, je to nehygienické, ale doma mi to nevadí... ale nerada si je kupuji, protože se mi většinou stane, že opatlám i sebe... ! :D
    Kdyby byl v tubičce tak neváhám... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že se k nám tyhle balzámy/másla dostanou, protože jestli jo, tak si tenhle karamelový nebo malinový určitě přidám do své sbírky balzámů a patlátek na rty :D
    Oblíbený balzám ale nemám, ale Balea balzámy jsou určitě jedny z oblíbených, pak asi Astrid a Avon.

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju balzám na rty od Saloos. Nivea máslíčka mě lákají hodně. Zvlášť teda ta karamelová verze, protože tyhle sladká, to já můžu. Vůbec jsem o tomhle eshopu nevěděla, mají tam i skvěle věci do vlasů a tak a navíc UBU štětce, které jsem chtěla dlouho vyzkoušet, takže díky za tip :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem v e-shopu koukala na UBU štětce, taky mě lákají :)

      Vymazat
  4. To vypadá dobře:) No u mě v poslední době jednoznačně vede Labello - oliva a citrón! mám ho už aspoň potřetí:)

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že se k nám dostanou. Už jsem o nich slyšela a hned bych jeden takový brala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejradši mám mandlový od YR a měsíčkový od Alverde :) Nivea mě láká svými parfemaci (malina, karamel), ale nemám ráda kelímkové balzámy - je to nehygienické a věčně za nehtama... Škoda, že je nedělají v tyčince. Přičemž klasická Labella mi nevyhovují...

    OdpovědětVymazat
  7. jo, je skvělý. Mám i vanilka/makadamia a ten mi voní možná ještě líp (ale to bude možná tím, že můj nos uvítal po několika týdnech každodenního karamelového másla na rtech změnu :) ) a malinu určitě vyzkouším taky, abych si to nevyčítala. Bohužel jsem četla, že nivea se vyjádřila, že na český trh s těmito balzámy nepočítá. To bude asi taky tím, že na západě se "Labella" prodávají pod názvem Nivea. Takže už vím, čeho si povezu zásobu, až se budu z Anglie vracet. Navíc za 2 libry? Paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen na západě, já jsem si dovezla tyčinku Nivea z Ruska s ruskými popisky, jinak ale v totožném balení jako Labello. ;) M.

      Vymazat
    2. Ta vanilka zní taky zajímavě, také jsem na to mrkala :) achjo, proč se k nám vždycky tolik věcí nedostane.. :(

      Vymazat
  8. Tak já teď zkouším, jak si to mažeš na rty bez použití prstů. Ty ksichty stojí za to! Ale já mám balzám už trochu vypotřebovaný, tak bych asi musela mít pysky jako kůň, abych ho vyšťárala:-) Ráda uvítám i vaše názory, kterou kosmetiku byste rádi v eshopu dále viděli. Eva z www.fashiontasteshop.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, až se dostanu blíže ke dnu, tak to bez prstů taky nepůjde :D Ještě jednou Evičko děkuji! :)

      Vymazat
  9. sakra a já na něj koukala v německé DM a nechala sem ho tam :((

    OdpovědětVymazat
  10. nivea je super značka já ráda používám krém na obličej a líbí se mi že nepříjemně neštípe

    OdpovědětVymazat
  11. tak takový balzámek bych si taky nechala líbit! a klidně bych mu ten kelímek odpustila! :)

    OdpovědětVymazat
  12. tiež si myslim že je škoda že sa nebudu predavat u nas, vyzera skvelo :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se právě to balení moc líbí. Celý balzám vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá krásně. Ještě jsem žádný neměla, ale ráda byhc vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  15. To bych si nechala líbit, i když kvůli praktičnosti dávám přednost tyčinkovým balzámům.. Kalíškové používám jen doma a tenhle bych moc ráda taky vyzkoušela! :o) Vůbec jsem netušila, že Nivea dělá i péče na rty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělá, jenže bohužel u nás jsme zase ostrouhali :-/

      Vymazat
  16. Všechny krabičkove mužu přímo na pusu,dokud to jde. Pak už to jít přestane a v prostřed mám díru.S

    OdpovědětVymazat
  17. Pokud mi balzám vyhovuje,je mi jedno,jestli je v kelímku nebo ne,klidně si ho nanesu prstem,nevadí mi to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já samozřejmě nanášení prstem také přežiju, ale je to nevhodné třeba na cesty.. :(

      Vymazat
  18. Achjo.. proč jsi sem dávala i ten odkaz na eshop.. už jsem si objednala všechny 3, co tam mají :) Ale nejvíc mě teda láká tohle karamelové ..
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to jsem nechtěla :D :) Já taky přemýšlím o objednávce dalších, láká mě ta vanilka :)

      Vymazat
  19. vypadá to úžasně možná objednám :))

    reginanailpolishes.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, s Niveou mám pouze poziviní zkušenosti! :) Je to stejná firma jako spcháče Radox, které patří mezi mé snad nejoblíbenější produkty vůbec. Jejich vůně je prostě dokonalá a nedokážu si představit sprchu bez nich. Navíc jsou i v porovnání se stejně kvalitní konkurencí za opravdu dobrou cenu. Doporučuji! :)

    P.S.: Hlavně milk and berries - to je top!

    OdpovědětVymazat
  22. Mam malinovy a v uk je teraz za 1libru...najprv som vahala, ale nelutujem:-) je uzasny...a idem kupit aj druhe s celej rodinke;-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)