sobota 18. května 2013

BB Cream Miracle Skin Perfector - Garnier.

Pěkný sobotní podvečer!

Dneska bych vám ráda řekla pár slov o jednom u nás běžně dostupném BBčku. Určitě všichni znáte BB Cream Miracle Skin Perfector od Garnier. O tomto BB jste už určitě hodně hodně hodně slyšeli a určitě i četli. A tak to nebudu nějak zbytečně dlouze rozebírat. Já jsem kdysi měla tu čest vyzkoušet jej ze vzorku a opravdu musím říci, že mne tato zkušenost stačila. No ale jaksi se ke mně v nedávné době dostalo i celé balení BBčka, takže jsem při velkém sebezapření začala testovat nanovo.. Dobře vím, že má tento BB své fanoušky a zastánce, takže máte-li ho rádi, raději tento článek nečtěte, dneska totiž budu zlá. 



Oficiální popis: BB krém spojuje dlouhodobou péči o pleť s jemným dotykem make-upu pro bleskově bezchybnou pleť. Tato vysoce výkonná 24 hodinová hydratační péče proti stárnutí pleti spojuje:
Pro Xylane, který podporuje syntézu vláken kolagenu pro korekci vrásek a zpevnění pleti.
Minerální pigmenty pro okamžité sjednocení tónu pleti.
UVA/UVB filtr, který pomáhá chránit pleť každý den.


Chtěla jsem ho prubnout pořádně, jenže je tu několik ALE:

1. Přišel mi na testování naprosto nevhodný odstín. Byl mi na testování zaslán odstín Medium (na krabičce je místo toho napsáno Normální pleť), což prostě není tak úplně ono. Jaksi bych potřebovala odstín Light a i ten, když jsem kdysi zkoušela, byl na mě tmavý.. Takže v tuto chvíli se testování smrsklo na několik použití. Naivně jsem doufala, že by jej mohla používat mamka, ale bohužel, odstín nesedí ani jí, ani nikomu jinému v mém okolí...

2. BB krém je určen proti vráskám. Tedy není to důvod, proč bych ho nemohla vyzkoušet, ale hned tím ubyde hlavní důvod testování.. Prostě nezjistím, zda na vrásky nějak zabírá či nikoliv, protože prozatím jaksi žádné nemám.. Proto jsem myslela, že jej vyzkouším na mamce, ale tím se opět vracíme k bodu 1, nesedícímu odstínu...

3. A třetí a pro mne nejhorší důvod je jeho parfemace. Ne opravdu nechci, děkuji. Nesedící odstín bych na pár vyzkoušení přežila (však mě znáte, pro vás zkouším i ty největší oranžády), že je určen primárně na vrásky mi také nevadí, ale patlat si na obličej něco, co se mi svojí parfemací šíleně hnusí, to opravdu ne, to nejde. Opravdu zvládnu co se parfemací týče hodně, testovala jsem hromadu věcí, která mi nevoněla, ale tahle parfemace je mi tak nepříjemná, že to prostě nezvládám.. Vydržela jsem to tedy opravdu jenom párkrát (cca 5x), abych vám mohla alespoň stručně napsat, jak se mi BBčko jeví, ale víckrát to na mě nikdo nedostane!




Takže menší shrnutí, čeho jsem si všimla během těch několika testování:

BBčko má šílenou parfemaci, bohužel je opravdu celkem intenzivní a jakmile vám nesedne jako mně, tak je vymalováno. Parfemace zůstává intenzivní i po nanesení BBčka a je cítit po celou dobu. Odstín Medium padne tak 10% českých žen, jestli je tohle odstín pro evropskou sortu, tak já jsem asi papež. Konzistence je krémová, hezky se roztírá. BBčko kryje opravdu mizivě, nezakryjete tím ani ň, pleť akorát lehce sjednotíte. Řekla bych, že se jedná spíše o lehký tónovací krém, o BBčko v tomto případě nejde ani omylem. Hydratace je tady v pořádku, řekla bych, že je vhodný i pro suchou pleť, možná primárně pro ní, protože já se svojí smíšenou jsem se po něm leskla jako diskokoule, takže tenhle typ BBčka není nic pro mastnou pleť (máte-li pleť mastnou, sáhněte spíše po inovované verzi v delší a menší tubě, která je pro smíšenou pleť určená).  Na obličeji dlouho nevydrží v perfektním stavu, postupně se mi slil a nadělal mapy.

Vhodný je leda tak pro naprosto dokonalou pleť bez chybičky, která potřebuje na tváři jen něco pro dobrý pocit (nepotřebuje žádné krytí, matování, apod.). Za mě má prostě toto BBčko velké NE a opravdu se k němu neplánuji někdy v životě vracet. Doufám, že mi cestu dlouho nezkříží. Jeho cena se pohybuje od 140 - 200 Kč, k sehnání běžně v drogériích.

Tak a teď mi řekněte co vy a tohle BBčko? Máte ho? Láká vás?

Děkuji PR zastoupení značky Garnier za zaslání produktu ke zrecenzování.

33 komentářů:

  1. To je děs, ten odstín. Já tohle prostě asi nikdy nepochopím... A po čem je BB cítit? Já mám tenhle BB doma, akorát tu verzi pro smíšenou pleť, a nijak nesmrdí... Jen bych řekla, že je možná trochu cítit po alkoholu, ale není to smrad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, jako on nesmrdí že by byl nějak zkažený nebo tak něco.. prostě mi strašně vadí ta jeho parfemace, je taková nasládlá, ale prostě strašně hnusná :D

      Vymazat
  2. Taky jsem ho dostala... Něco šílenýho :D Furt oddaluju psaní recenze. Vypadám v něm podobně jako ty :D

    OdpovědětVymazat
  3. Fuj, no ten odstín je snad pro ňákou mulatku ne? :D Jinak ta verze "BB" krému pro smíšenou pleť v úzké tubičce není špatná...na léto když už jsem opálená ho mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem ho dostala, ale jak jsem ho vytáhla z krabičky, tak mě udivilo, že je v tubě jen 3/4 produktu... (možná i míň), taky to tak máte? je to normální?:) ... jinak odstín je strašný ale pořád si říkám - co kdybych se hodně opálila (což asi těžko, jsem furt bílá jak stěna:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to množství je asi u Garnieru normální, protože u těch nových krémů Moisture Match to tak mám taky.. ;) tuba obrovská a produkt asi v půlce..

      Vymazat
  5. Mě taky vadí parfemace! Je to hrůza:-( a odstín mám taky tento!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem myslela, že jej koupím mamce... ale když to vidím, chtěla jsem jí koupit světlý odstín, protože ten tmavý to je moc, ale nedovedu si představit, tak ten světlý vypadá, když vidím tento...
    Já mám od Garnier ten pro problematickou pleť a jsem s ním spokojená, parfemace mi nijak nevadí...

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla odstín light, a ten ještě docela šel...i když bych určitě snesla světlejší a to si myslím, že rozhodně nějak hodně světlou pleť nemám...Co se týče parfemace - nic příjemného, ale ještě to jsem docela snesla....ale krytí?! nulové...naopak mi přišlo, že mi to póry ještě zvýraznilo a o nějakým dobrým sjednocení pleti se taky mluvit nedá...určitě bych si ho už nekoupila - to si radši koupím tónovák a vyjde mě to nastejno a ještě k tomu levněji :-)

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to mě teda moc neláká ... :/

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. jestli tohle je medium, tak jak vypadá pro tmavou pleť? :D to je fakt sranda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro tmavou pleť si raději nepředstavuji.. :) Myslím, že to už snesou asi jenom v Africe :D

      Vymazat
  10. Proboha, proč posílají k zrecenzování odstín medium? To se někdo v PR snaží zničit firmu, ne? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tohle se opravdu trochu nepovedlo no.. věřím, že příště si to lépe promyslí! :)

      Vymazat
  11. Ahoj, já zkoušela BB od Eveline (tmavší odstín pro mastnou pleť) a musím si ho chválit, vypadám přirozeně, žádná mrkev.

    OdpovědětVymazat
  12. mne prisiel vcera a nastastie odtien light..dnes som ho skusala prvykrat, ale nie je to taka katastrofa aku som cakala..len to krytie paneboze..plet mam celkom slusnu, ale nie na tolko, aby mi toto stacilo..

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si koupila BBčko od Garnieru prakticky jako novinku na trhu. Ještě nebyla inovace v podobě užší tuby pro smíšenou pleť. Mám na BBčku tedy ještě napsáno, že je pro normální pleť - a to není ani omylem. Leskla jsem se úpně vždycky a to se mi pleť normálně mastí jen v T - zóně. Jedním slovem katastrofa. A to, že nezakryje absolutně nic radši ani nekomentuju. :/

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. A druhá věc co nechápu - proč proboha bloggerkám posílají přípravek na vrásky?! Já teda neznám žádnou bloggerku nad 35, která by mohla krém zhodnotit objektivně. Fajn, odstín medium asi proto, že na trhu je ho moc a příliš se neprodává, ale s těmi vráskami.. To snad ať neposílají radši vůbec nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že asi chtěli upozornit na to, že existuje i verze pro starší pleť.. :) to by mi ani tak nevadilo, dala bych to na otestování mamce.. ale ten odstín.. :D

      Vymazat
  15. Ten odstín je šílený, takový kromě slečen, co chodí pravidelně do solárka, snad v Česku nikdo nemá...

    OdpovědětVymazat
  16. odstín je opravdu mimo. To se odvážili prodávat ho v ČR v drogériích? Přijde mi, že ani když se opálím nejsem oranžová :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se běžně v drogériích tento odstín prodává.. :)

      Vymazat
  17. Z toho čo spoločnosť Loreal zasiela blogerkám sme neskutočne sklamané, tieto produkty mohli voľne rozdávať dámam vo veku 40 rokov niekde na stanici, malo by to väčší efekt. Ale čo už našťastie nám ich bb krémy vyhovujú, ale tie odtiene by mohli fakt upraivť aby boli nositeľné aspoň pre 70% žien nie len pre 5.

    jungleoflipstick.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že do budoucna bude výběr produktů pro blogerky lepší! ;)

      Vymazat
  18. Divím se, že to s tou propagací BB už nevzdaj :D.

    OdpovědětVymazat
  19. no... mám osypky jen z toho článku. a to se vsadím, že mi k testování taky dorazí :D PANEBOŽE PROČ!! :D já mám pocit, že se těch rádoby bíbíček nezbavím. kdyby aspoň byly v normálním odstínu, ale tohle?!

    OdpovědětVymazat
  20. Fuj, ty dorůstající chloupky v obočí... Měla bys o sebe víc dbát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych chtěla mít tolik času, abych mohla každému zkoumat obočí :D to jsou fakt problémy tohle :D

      Vymazat
  21. Mně osobně přišel tmavý a moc do oranžova i nejsvětlejší odstín původního BB od Garnier.. ale tohle snad ani není odstín ''pomeranč'', to je regulérně ''hnijící pomeranč''. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se zdál taky tmavý i ten světlý odstín.. :D tohle už je tedy tuplem pecka :)

      Vymazat
  22. vypada teda strasne neprirozene no, skoda:/
    rada bych te ke mne na blog pozvala na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)