středa 3. dubna 2013

Spotřebováno - březen 2013.

Ahoj, ahoj!

Máme za sebou březen a tak mi nezbývá, než zrekapitulovat svojí březnovou spotřebu. Je toho opravdu hodně, to nebudu zapírat. Ale než mi zase všichni napíšete, jak moc toho je a že nechápete jak to zvládám spotřebovat, dovolím si poznamenat tři skutečnosti:

1) Uvědomte si, že většina věcí NENÍ spotřebována během jednoho měsíce. Většinu věcí ze současné spotřeby (Elséve šampon, lak na vlasy, gel na obličej, deodorant, peelingy,..) jsem používala dlouhodobě, jenom to tak blbě vyšlo, že jsem všechno spotřebovala právě v březnu. 
2) Spousta věcí je buď v miniaturách nebo ve vzorcích, které to hodně zveličují. 
3) Hodně je toho taky z toho důvodu, že jednu věc používám tak dlouho, dokud ji nespotřebuji. Ono to taky vypadá jinak, když máte doma rozdělaných 5 tělových krémů, 5 šamponů, 5 sprcháčů.. to je hned o něčem jiném, protože to prostě tak rychle neubývá.. jelikož já používám vždy pouze jednu věc, mám ji prostě spotřebovanou mnohem rychleji. 

Tolik asi na úvod a jdeme na to. Pohodlně se usaďte, protože tohle video je opravdu dlouhé. Ke konci jsem to musela hodně zkrátit, protože už se to jaksi nevešlo ani na foťák :D



Pro ty, kteří videa neradi, přidávám i fotku a pod fotkou najdete i odkazy na recenze.


Lak na vlasy Balea - recenze
Posilující šampon Elseve Loreál - recenze
Krém na ruce Dove - recenze
BC Oil Miracle Schwarzkopf - recenze
Krém na nohy Foot works Avon - recenze
Šampon label.m - recenze
Tuhý antiperspirant Garnier - recenze
Pudr Stay Matte Rimmel - recenze
Balzám na rty Body Basics - recenze
Růžový krém Dr. Hauschka - recenze
Čistící gel 3v1 Avon - recenze
NIP + FAB tělové máslo - recenze
Cukrový peeling Freeman - recenze
Balea sprchový krém - recenze
Peeling na nohy Oriflame - recenze
Tělové mléko Dove - recenze
+ vzorky.

Uff, tak když to takhle vidím, tak je toho opravdu kupa, no. Ale jsem si jistá, že příští měsíc toho tolik nebude. Snad :D

Ráda bych vám také připomněla stále probíhající Giveaway, kdo se ještě nezapojil, tak nechť to napraví :)

8 komentářů:

  1. Od AVONU jsem ten čistící gel měla také, také jsem zjistila, že vůbec nepění, takže si jej také nebudu již kupovat...
    Já bych Ti doporučila TAFT lak na vlasy titan look - mě vždy také vše spadne, ale s tímhle mi vlasy docela dobře drží... :) Ale jak říkáš, vše je individuální... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Celkem jsi to spotřebovala hodně, jak vidím :), tyto články mě u tebe baví.

    OdpovědětVymazat
  3. Dotoho peelingu od Freemana musím jít. :)
    Jinak opět povedené video. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš toho šíleně hodně :) já jsem zkoušela peeling od Freemana ten grepový a avokádovou masku a oba dva produkty můžu doporučit :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Klárko, já jsem opět nadšená - jak ty to děláš, ale vyšoupla jsi spousty mých oblíbených blogerek a teď se nejvíce ze všeho těším na Tvá videa :) :)

    PS: Já si nemyslím, že bys toho spotřebovala nějak hodně - prostě tak normálně :D (jako já)


    Lil

    OdpovědětVymazat
  6. Super video :) Obdivuju tvoji spotřebu (jsem trošku kosmetická maniačka, takže bych to taky potřebovala, ale nějak to nevychází) :) Značku Body Basics zrušili úplně, nebo třeba jen v ČR, nevíš?

    Míša

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, slušná spotřeba :-)) ale je fakt, že vzorky mizí rychle :-) Taky mívám období, kdy mi dojde mnoho věcí naráz a tím, že nové věci mám uložené jaksi "mimo", tak na mne dopadá pocit beznaděje, že nic nemám :-))
    co se týče tělového peelingu, s Freemanem sice zkušenost nemám, používám od Rituals, ale podle mne je nejlepší takový "homemade", který vznikne smícháním buď mléka, soli a citronu, nebo mleté kávy a olivového oleje :-) Na tyhle dva nedám dopustit a tělo je po nich krásně hebké (a docela dlouho hebké vydrží :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že nevadí, když toho spotřebuješ hodně... Aspoň je, na co se dívat :D A přemýšlela jsem nad tuhými deodoranty a asi jsem si to po Tvých zkušenostech rozmyslela :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)