pátek 5. dubna 2013

Oblíbenci za březen.

Pěkný páteční podvečer!

Dneska přináším článek o svých oblíbencích za minulý měsíc. Musím říci, že dnes opravdu oceňuji, že si občas články rozmýšlím a plánuji dopředu, vše fotím s předstihem a mám to připravené, protože jinak bych dnes asi článek dohromady nedala. Včera jsem totiž lehla s chřipkou a jsem úplně hotová, to vám povím. Už jsem se tak radovala, že jsem letošní zimu přečkala bez nemoci.. a ono nic. Zase mě porazila, mrcha jedna zákeřná! Nejhorší je, že se to zrovna teď absolutně vůbec nehodí. Do školy mám hromadu seminárek a úkolů, plánů na víkend jsem měla hned několik.. Achjo, nesnáším chřipku!

Ale zpět k dnešnímu článku. Ukážu vám pár věcí, které jsem si v minulém měsíci oblíbila. Vybrala jsem jen takové, které nebyly v oblíbencích v předešlých měsících, aby se nám to neustále neopakovalo :) Tak pojďme na to:


1. Čistící micelární voda Dermacol - střídám ji ještě s Lirene micelárkou a nemůžu si ji vynachválit. Mám po ní pleť krásně jemnou, dobře vyčistí a navíc vůbec nelepí. Více o ní v recenzi zde.

2. Gentle Cleansing Shampoo label.m - nejlepší šampon, jaký jsem snad kdy vyzkoušela. Krásně jemné, hladké a lesklé vlasy, takové jsem je v životě neměla. Navíc se mastily o poznání pomaleji a celkově se jejich stav velmi zlepšil. Škoda že šlo jenom o cestovní balení. Psala jsem o něm tady.

3. Přírodní olivový krém Ziaja - o tom jste u mne dosud nečetli, zatím jej poctivě něco přes měsíc testuju. Ale musím říci, že mne mile překvapil. Ač je solidně mastný a hutný, tak mé pleti celkem prospívá. Nejdříve jsem se ho bála, ale nemám s ním nejmenší problém. Na tu předlouhou zimu je to ideál.

4. Fixační pudr Dermacol - zkouším jej posledních 14 dní a zatím jsem s ním spokojená. Musím uznat, že od té doby co jej používám, odličuji večer o mnoho více make-upu. Pro někoho, kdo si neustále sahá na obličej jako já, by to mohl být vhodný pomocník.

5. Lak na nehty Gabriella Salvete, odstín č. 123 - dostala jsem ho od sestřičky a vážně se mi zalíbil. Hezký přirozený odstín a opravdu dlouhá výdrž laku. Nový oblíbenec je na světě.

6. Lasting Finish Lipstick Rimmel - touto rtěnkou jsem se jarně naladila. Ač je to s jarem dost nahnuté, tuhle rtěnku jsem zase vytáhla. Je to krásná, jemná, lososová barva, která se mi k jaru prostě hodí. Recenze zde.

7. Balea Krém na nohy s ureou -  druhé balení mého nejoblíbenějšího krému na nohy. Ten prostě bude mezi mé oblíbence patřit vždycky. Jeho parfemaci sice dvakrát nemusím, ale odpustím mu to. Hlavně že mám krásně jemné paty. O něm jsem se zmiňovala už několikrát, takže to není žádná novinka. Recenzi najdete zde.


A co jste si během března oblíbili vy?

15 komentářů:

  1. Ten krém od Ziaji jsem si před pár dny koupila a zatím vypadá dobře. A ten krém na nohy od Baley chci taky zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj sledujem tvoje videa a blog uz dlhsie a konecne som sa aj ja odhodlala skusit ten Balea krem na nohy som zvedava aky bude :) dakujem za tip :)
    http://bekiinka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) snad z něho budeš tak nadšená, jako já!

      Vymazat
  3. Od Gabriely Salvete mám odstín 146 (světle jarní zelená), top coat a regenerační vápníkový lak na nehty. Nemůžu si je vynachválit. Skvěle se s nimi pracuje, rychle schnou a dlouho vydrží na nehtech. Mám nalakované nehty pátý den a teprve teď se začínají jemně odlupovat a objevovat odrosty. Jiné výrobky od GS vyzkoušené nemám, ale jejím lakům zůstanu věrná.

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaja mi hodně připomíná klasickou modrou Niveu :) Je fajn.
    Krém na nohy mám taky a je parádní. Mě ta parfemace zase voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Mě ta Ziaja taky připomíná Niveu, dokonce i vůní :)

      Vymazat
  5. Mám stejný lak, akorát ve fialové barvě, je super viď ? :))))

    nikol-kach.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo opravdu skvělý láček! Ta výdrž je ohromující, určitě si koupím nějaké další :)

      Vymazat
  6. s tím pudrem souhlasím! mám ho moc ráda a asi si ho budu kupovat pořád dokola :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balea krém na nohy proste milujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Balea krém na nohy s Ureou je skvělý a stejně tak fixační pudr od Dermacolu. Na ten label.m jsi mi nalákala, poslední dobou mám vlasy nějaké zblázněné a začaly se mi mastit daleko rychleji než jindy...

    OdpovědětVymazat
  9. ten krem na novy jsem hledala a nikde ho nenasla.:( achjo

    OdpovědětVymazat
  10. Lak od Gabrielly vypadá krásně, a navíc i skvěle drží :) A ten fixační pudr musí být fajn, až mi dojde můj, tak se na tenhle podívám :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)