sobota 6. dubna 2013

Filmový svět.

Pěkný sobotní podvečer!

Jednou za čas není na škodu odpočinout si od kosmetiky. Abychom z ní tedy nezblbnuli, rozhodla jsem se dnes pro trochu jiný článek.. Protože při nemoci se toho nedá moc dělat, krátím si dlouhou chvíli v posteli sledováním filmů. A protože jsem jich stihla celkem dost a některé stojí za zmínku, rozhodla jsem se vám je dnes ukázat.  


Ďábel v těle - Devil Inside

Jestli mám ráda nějaké horory, tak pak jednoznačně ty, které se týkají ďábla a jeho vymýtání. Zní to šíleně ujetě, ale Vymítač ďábla je pro mne klasika všech klasik a snad nejlepší horor. Tohle je další z těch, který se vymítání ďábla věnuje, takže něco pro mě. Je to natočeno zajímavým stylem, z části jako dokument, který natáčí jeden z hlavních hrdinů a má to otevřený konec. Nenudila jsem se ani chvíli, celou dobu jsem seděla před obrazovkou jako přimrazená. Máte-li tuto tématiku také v oblibě, tak určitě nevynechávejte.




Kletba z temnot - The Possesion

Další z hororů o posedlosti démony, takže něco pro mě. O tom jak nebezpečné mohou být staré tajemné skříňky :D Údajně na motivy skutečného příběhu, takže jako docela děsivé..




Dům na konci ulice - House At The End of The Street

Oscarová Jennifer Lawrence si během loňského roku odběhla i k hororu. Nejedná se o kdovíjaký trhák, ale rozuzlení se mi ve finále zdálo celkem zajímavé. Skoro bych toho chudáka vraha litovala :D




Umlčeni - Hush

Nejedná se o nijak originální tématiku, ale přesto je to něčím zvláštní. Líbí se mi, že za celý film nebyla odhalena tvář vraha. Uuuu, je to takové správně tajemné. Stejně tak vlastně ani nezjistíte, co únosci prováděli s ženami, které unesli.. Po filmu máte více otázek než odpovědí a to se mi líbí.




Sirotek - Orphan

Plánujete-li si adoptovat sirotka, tak se raději nejdřív podívejte na tento film :D  Zajímavý námět filmu s nejneuvěřitelnějším rozuzlením. Jestli něco z toho stojí za zhlédnutí, tak rozhodně tento film. A třešničkou na dortu pro mě byl štěk Karla Rodena! 




Divoši - Savages

Na tenhle film jsem se vážně těšila. Hraje tam moje oblíbenkyně Blake Lively a dva krásní chlapi. Sakra a ona je má oba! :D Film Olivera Stonea z prostředí drog a nelegálních obchodů. Dovedla bych si ho tedy představit o něco kratší (film má 131 minut), ale i tak mě to bavilo a celou dobu jsem u filmu čekala na rozuzlení..




Tohle je válka! - This Means War

Zase dva hezcí chlapi a jedna ženská! Tentokrát v podání Reese Witherspoon. Vtipná, akční, romantická komedie. Taková typická oddechovka u které se zasmějete a nemusíte u ní přemýšlet.




Holky na tahu - Bachelorette

Poté co jsem na film četla samou chválu, jsem se na něj neuvěřitelně těšila. Ale tady přišlo obrovské zklamání. Až na úplně blbou hrdinku, kterou skvěle zahrála Isla Fisher, mne film nijak neoslnil. Extra vtipný se mi taky nezdál.. Nevím, asi neumím správně číst mezi řádky :D




Vrtěti ženou - Hysteria

Zato tento film se mi líbil moc :D Další film, který můžu určitě doporučit. Historicko/romantická komedie, která slušně podává informace o tom, jak byl vynalezen první vibrátor. A že vznikl vážně zajímavě!




Let´s Dance: Revolution - Step Up Revolution

Od malička miluju taneční filmy. Od Billyho Elliota, přes Hříšný tanec až po Let´s Dance. Děj sám o sobě není nikterak zajímavý, vlastně stejný jako ve všech dílech Let´s Dance - strana chudáků a boháčů, strana dobra a zla.. Ale všechno to vyváží ty dokonalé choreografie, které v tomto díle tanečníci předvádí. Opravdu radost pohledět a co se hudby a tance týče, tak je to za mě nejlepší díl!



Tak to je prozatím vše.. Ale rozhodně nekončím. Ještě mám zbytek soboty a zítřek, abych něco pokoukala :) Takže já jdu koukat a vy si užijte pěkný zbytek soboty!

Co jste v poslední době viděli vy? Viděli jste něco z výše uvedeného? Jaký film mi můžete doporučit?

30 komentářů:

  1. Dáběl v těle a Orphan jsem viděla a moc se mi líbily. Jestli ráda koukáš na horory, tak určitě zkoukni Stáhni mě do pekla a Sinister... celou dobu co jsem se na ně koukala jsem se schovávala za polštář :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáhni mě do pekla je skvělé :)

      Vymazat
    2. Obojí jsem viděla :) Sinister je sice skvělý nápad, ale provedení už se mi moc nelíbilo, čekala bych trochu víc :) a Stáhni mě do pekla jsem viděla už kdysi dávno a vím, že jsem taky nebyla nijak ohromená :D ale dalo se :)

      Vymazat
  2. Isla Fisher je luxusní, jestli je tu někdo blbej tak ty. Myslím že zrovna TY nemáš absolutně právo na to někoho soudit, nejprve začni u sebe děvče...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A umíš číst? Píšu, že blbá je ta hlavní hrdinka.. ne Isla! :D

      Vymazat
  3. hezké filmy většinu´jsem viděla.)

    OdpovědětVymazat
  4. No konečně někdo, kdo žere horory :D
    Jestli je koukání na vymítače ďábla ujetost, tak to já patřím mezi ty největší extrémy :D
    Jinak spoustu filmů z tvé nabídky jsem ještě neviděla, takže děkuji za tipy Skodulko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, snad se ti budou filmy líbit :) Jo no, poslední dobou jsem na horory dost ujetá :D

      Vymazat
  5. Horory mám ráda, ale naopak ty neďáblové.
    Většinu filmů jsem neviděla, tak díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na HOlky na tahu jsem se strašně těšila a nakonec jsem vážně zklamaná. Ten film je v podstatě o ničem, akorát ztráta času. Ale holt všechno nemohou být trháky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, přesně, přesně! Já jak četla o tom, že je to skvělá komedie a jak to je "dámská" Pařba ve Vegas, tak jsem byla natěšená a ono.. NIC :D

      Vymazat
  7. Já moc hororová nejsem, děkuji ale za typy! :-)
    A znám jen Vrtěti ženou, jsem to ale ostuda :-)

    T.

    OdpovědětVymazat
  8. Orphan je dokonalej film, čuměla jsem na něj s pusou dokořán na konci! :D

    Pár filmů jsem si napsala - Umlčeni, Kletba z temnot, Vrtěti ženou :)

    Brzo se už uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju za tip :) hned dneska večer se chystám na Orphan :)

    OdpovědětVymazat
  10. Let's dance revolution, byla jsem na něm v kině a chvěla jsem se celou dobu !!!! :D :))))

    Hororové filmy zbožnuji, podívej se na Sinister! :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Většinu jsem viděla. Jsem filmový fanda, hlavně hororů a jim podobný :) Zrovna se těším na remake Lesní duch ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Lesního ducha se taky těším! :) Koukala jsem na nějaký fotky, recenze, apod. a vypadá to zajímavě :)

      Vymazat
  12. Horory nemám moc ráda, ale Vrtěti ženou musím shlédnout. :) Chystám se shlédnout Půlnoc v Paříži a One Day. Momentálně se ale nmůžu odtrhnout od Fifty Shades of Grey.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se nedivím, taky jsem se od Fifty nemohla odtrhnout :) Půlnoc v Paříži a One Day jsou hezký filmy, můžu doporučit :)

      Vymazat
  13. Ja hohory nenávidím ja sa potom strašne bojím to vie každý kto ma osobne pozná :D:D :) a zapáčil sa mi ten film divoši možno si ho potom stiahnem")

    OdpovědětVymazat
  14. Tak z toho tvého výčtu jsem viděla jenom Sirotka, ale teda ten se mi hodně líbil. Rodena mám taky ráda :P

    Jinak za sebe doporučuji La Cara Oculta (nehledat si na netu o čem to je, pak to nebude tak bavit!), Disturbia, Dobrý synek, Awake. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinu mám zkouknutou :) Dobrý synek je skvělá klasika (trochu mi to připomínal právě Sirotek), Disturbia mě teda moc nebavila, ale La Cara Oculta je bomba! :)

      Vymazat
  15. Horory mám taky ráda, ale jsem spíš na duchařiny :-) Hodně dobrý je Sirotčinec (El orfanato). Mno a pak, pro mnohé už klasika, Dům v růžích, který si tenhle víkend užívám já :-))

    OdpovědětVymazat
  16. Téda, moc děkuju za tipy, zrovna jsem dokoukala Dům na konci ulice, já mám zase ráda horory, kde jsou prostě jen lidi. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Sirotek je fakt super film...ostatní ze seznamu jsem neviděla a neznám, tak díky za tipy na co kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju horory, ale ne ty s dáblama. Úplně je nesnáším! Jednou sem viděla "V Moci Dábla" a od té doby nemužu vystát tyhle typy hororu, protože se jich bojím :DD Sirotka sem viděla, super film! Nečekala sem to :D Tohle Je Válka skvělá oddechovka :) Naopak Holky na tahu mě hodně zklamaly, myslím že sem se na to ani nedodívala :D Step Up Revolution se stalo mým oblíeným tanečním filmem! Strašně se mi líbila ta scéna v té restauraci <3 :D Ostatní filmy jsme ještě neviděla, takže děkuji za typ určitě se podívám!! :) Nedávno sem se dívala na The Breakfast Club, musím uznat že mě to bavilo, ikdyž je to straší film :) Taky Pí a Jeho Život bylo pěkné a zajímavé. Ale můj nejoblíbenější film je "Soul Surfer", takže pokud jsi neviděla můžu doporučit :) Z hororu se koukni na Insidious, Sinister a nebo na Tucker a Dale vs. Zlo :D taky super. Sem se rozepsala trochu, ale snad to nevadí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé ty znáš Tucker a Daly vs. Zlo? :D To je bomba, u toho jsem se fakt bavila :D Děkuji za tipy, určitě se po tom, co jsem ještě neviděla, podívám :)

      Vymazat
  19. Na Dům na konci ulice bych chtěla mrknout, jen jej nemůžu nikde najít. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušej uloz.to, on se tam určitě zase objeví.. oni tam mají nějaké problémy s vyhledáváním nebo co :-/

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)