čtvrtek 21. března 2013

SenzaBox - březen 2013.

Pěkný čtvrteční večer!

Dneska si dáme další rozbalovací video. Jojo, já jsem vám říkala, že teď bude překrabičkováno! Dnes rozbalujeme březnovou edici SenzaBoxu! A že se mi tentokrát opravdu zamlouvá!


Box prošel inovací a kromě nového loga, opět nové barvy je nový i design krabičky, ptáčci uvnitř krabičky jsou více než-li rozkošní. Box byl vystlán opět krepovým papírem (zamlouvá se mi to více, než ta předešlá výplň) a navíc vše bylo ještě zabaleno do hezkého růžového pytlíčku.. Prostě balení zase eňo ňůňo!


Ale nebudeme pitvat krabičku, pojďme se podívat, co bylo uvnitř:

Micelární voda Dermacol - plné balení (200 ml)
anatomicals bahenní maska - plné balení (15 ml)
anatomicals balzám na rty - plné balení (15 ml)
Goldwell šampon na vlasy - vzorek (50 ml)
MUFE voděodolná tužka na oči - vzorek (0,7 g)
Weleda tělový krém - vzorek (20 ml)

dárky:

SenzaBox zrcátko
Starbucks pytlíček kávy
2x pytlíčkový vzorek Dermacol
1x pytlíčkový vzorek The Body Shop
pytlíček s peřím (ve kterém byly produkty)



Úplně maximální radost mi udělala značka anatomicals. Vůbec jsem ji neznala, ale už jen těmi obaly si mě získala! Jsou jednoduché, celé popsané, ale svým způsobem prostě rozkošné, nemůžu si pomoci :) Dalším příjemným překvapením byla neznámá vlasová kosmetika Goldwell, kterou velmi ráda vyzkouším. Weleda mne sice extra nenadchla, ale víte co, zkusím ji ráda. Přeci jen ji v drogériích celkem přehlížím, tak proč ji nevyzkoušet alespoň v podobě vzorečku? O micelárce jsem věděla dopředu a tak mě nepřekvapila, ale ne že bych z ní neměla radost, protože je to moje oblíbenkyně, určitě ji využiji. A na závěr bomba v podobě další MUFE kosmetiky! Tužka na oči je krásně mrňavoučká a jelikož je voděodolná, tak se na léto bude hodit ;)

Za mě tedy jednička s hvězdičkou. Pasuji to na jednu z nejpovedenějších krabiček! Strašně chválím za nové neznámé značky, zajímavé produkty a pěkné dárečky. Káva mě sice moc nebere, ale to zrcátko? Boží!
 Takhle nějak si pěkný boxík představuju a už můžu prozradit, že mne tento měsíc ze všech tří krabiček potěšil nejvíce.

Co vy a SenzaBox? Máte? Udělal vám radost?


Děkuji týmu SB za zaslání krabičky.

8 komentářů:

  1. Vyzerá úžasne a tentokrát sa mi aj veľmi páči boxík :)

    OdpovědětVymazat
  2. Video jsem viděla už u Plum, takže obsah znám. Senzabox se mi teda mooooc líbí, tento měsíc se fakt povedl. Pak po maturitě se odměním a objednám si květnový / červnový nebo jaký to :D

    OdpovědětVymazat
  3. Senzabox mě taky tenhle měsíc nadchl, jsem ráda, že jsem si ho objednala! Akorát místo balzámu na rty mam oční gel od anatomicals, ikdyž vůbec v letáčku není...je to zvláštní

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že máš na krabičku hodně podobné názory jako já. Z anatomicals jsem strašně nadšená. Dermacol micelárku jsem ještě neměla, ale dneska jsem s ní odličovala tu MUFE tužku a za mě hodně dobré. Navíc, já jsem taky vždycky říkala micerálka. Nevím proč :D jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má ten problém.
    Na masku se určitě těším, od Goldwell jsem dostala masku, teď jsem ji vyzkoušela, tak uvidím, jak vlasy budou vypadat po uschnutí.

    Greatbox jsem si naštěstí neobjednala, i když jsem nad tím uvažovala, protože jeden z minulých měsíců, teď nevím jestli leden nebo únor se mi dost líbil. Tak ještěže tak :)

    OdpovědětVymazat
  5. musím uznat, že obsah nevypadá vůbec špatně :) mně dneska dorazil Ladybox, ale ještě jsem si na něj pořádně neutřídila názor, ostatně ten bude brzo v článku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Si krásne nalíčená ... krásko

    OdpovědětVymazat
  7. Klárko, jsi pěkně nalíčená. :)
    Senzabox vypadá moc dobře, s tímto se Greatbox opravdu srovnávat nedá. Asi si zase nějakým boxem udělám radost. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se hrozně líbí, jak vždycky na začátku máváš prstama, přijde mi to hrozně roztomilý :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)