pátek 22. března 2013

Ladybox - březen 2013.

Pěkný páteční podvečer!

Jak jsem slíbila, dnes tedy další video, již poslední ze série krabiček krásy. Mám tu Ladybox a tak bych vám ho ráda představila. Ladybox jsem si koupila po delší době, povedlo se jim nalákat mě na značku Illamasqua. Ve videu se opět můžete podívat na rozbalování boxu v přímém přenosu.


Krabička je opět černá, jednoduchá obsahující logo na víčku. Musím říci, že je opravdu pevná a určitě se bude hodit, i když mě se ta černá zdá celkem neosobní a zase tolik mě neoslovuje. To je ale věc vkusu, samozřejmě :) Vystlaná byla těmi papírovými odřezky, no řeknu vám, nadělalo mi to v pokoji pěknej bordel :D Co se mi u LB líbí je ten jejich dopis zalepený pečetí. To vám tak krásně vypadá! Chválila to i babča, když jsem ji box ukazovala :)



 Ale dost o krabičce, pojďme se podívat na produkty:

Illamasqua lak na nehty v odstínu Faithful - plné balení (15 ml) -  personalizováno
Líbej mě! Ladybox balzám na rty - plné balení (10 ml)
Eveline zpevňující sérum na dekolt a poprsí - cestovní balení (50 ml)
Palmer's CBF tělové mléko - vzorek (30 g)
Weleda čistící tonikum 2v1 - vzorek (10 ml)
Salcura Antiac Acne sprej - vzorek (15 ml) - personalizováno
Bio čoko-kokosky - vzorek (30 g)


Tak začnu tím, co se mi v boxu opravdu moc líbilo. Tím je samozřejmě Illamasqua. Sice jsem čekala něco jiného než lak na nehty (v LB už tuším nejméně jeden lak byl, tak jsem myslela, že znovu už nebude), ale nevadí, hodí se.. Od Illamasqui bych brala všechno :) Barvou laku se mi sice do vkusu příliš nestrefili, brala bych asi spíše jinou variantu, ale není k zahození a určitě ho vyzkouším. Jsem na něj opravdu hodně zvědavá! Dalším produktem, který se mi zalíbil, i když až s odstupem času, je balzám na rty od samotného LB. To je vážně moc milé a hezké. Koukám, že boxy se rozhodly nás odměňovat svými produkty a řeknu vám, že se mi to líbí! :) Zalíbil se mi také produkt od Eveline, který mne dostal už svojí vůní, jak jste si mohli všimnout ve videu. Vážně moc hezky voní a jsem na něj opravdu zvědavá. Sice nevěřím, že by mi nějak mohl zpevnit poprsí, ale tak zkusit to můžu, že jo :) Teď už se dostáváme ke druhé kategorii produktů - neurazí, nenadchne. Nějak extra mne neoslovuje čistící tonikum od Weledy, které mi vůbec nevoní a nedovedu si představit, že ho použiji na celý obličej, ale vyzkoušíme a uvidíme. Dalším produktem z této kategorie je pro mne Salcura Antiac Acne sprej, který už jsem dříve objevila v SB a proto se z něj prostě nedokážu tak radovat. Ale víte co, on se bude hodit. Z kategorie nelíbilo se mi tu mám dva favority - Palmer's tělové mléko mi prostě nic neříká. Určitě ho vyzkouším a třeba mne mile překvapí, ale zatím mne neoslovilo. Chápu, že to není jen pro těhule (i když prostě primárně to pro ně je) a strie má většina z nás (včera jsem po zkoumání zjistila, že jich pár mám taky :D), ale za 1) nevěřím že by to pomohlo, za 2) mi to nevoní a za 3) se mi to prostě v boxu moc nelíbí, nemohu si pomoci. Další nelíbí se mi je za kokosky. Jako ne že by nebyly dobré a nesním je, ale kokosky do boxu? Mě se prostě žádné potraviny do boxu nehodí a nechci platit za kokosky, fakt ne. Když je budu chtít, můžu si je sama koupit a nepotřebuju se z nich "radovat" v boxu.. raději bych jeden pytlíčkový vzoreček nějakého krému :) Kafé, kokosky, kakaa, čaje, žvýkačky, apod. se mi v boxech prostě nelíbí..

Takže když to vezmem kolem a kolem, jsem spokojená tak na 70%. Něco se mi líbí víc, něco míň. Trochu zklamání se konalo, ale určitě budu ráda testovat.

Co vy a Ladybox? Máte? Líbí se vám?

19 komentářů:

  1. Ahoj, včera jsem Tě potkala v H&M, vypadáš uplně jinak mimo fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, fakt? :) Vypadám úplně jinak, asi tak stokrát hůř, že? :D Měla jsi se přihlásit ;)

      Vymazat
  2. pod tohle bych se snad i podepsala. mám naprosto stejné pocity jako ty. :-) nelepší byla tvá reakce na Palmers. když jsem ji včera zkoušela, má reakce byla totožná - fuj to smrdí. :-D ale celkově je krabička fajn, to se jim musí nechat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem to Palmers mléko zase zkoušela a... reakce zase stejná :D :) to mi fakt nevoní, ale třeba to bude dobré, uvidíme.

      Vymazat
  3. vidím, že máme z boxu obě úplně stejné pocity :-D Mě se podařilo tento divný odstín laku vyměnit za červený, takže jsem nakonec dost spokojena :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si lak ponechám, taková neutrální barvička se vždy hodí, tak uvidíme :) třeba ještě mile překvapí.. ale červený nebo ten zelený by se mi asi líbily více.

      Vymazat
  4. Ahojky,
    pořád jsem přemýšlela, co mi ten krém od Palmers připomína - takový smrad! A pak se mi to vybavilo - dětství u pratety, která chovala mj. několik koz - a ten pach ala kozí chlívek, to je Palmers ;) :D
    Lak mám rudě červený - takže si asi prostě někdy zahraju na pravou Pindulínu s rudými nehty ;) Zatím jsem zkoušela na malíček - schne bleskově, kryje dokonale v 1vrstvě a ani nějak nepruhovatí, což teda hledím.
    Zbytek kosmetiky celkem potěšil - ráda zkusím.
    Kokosky byly dobré, ale je to docela kalorická bomba :D
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, Iwi, kozí chlívek mě nenapadl :D možná trochu. Ale já už tuhle vůni někde cítila a nemůžu si vybavit, co takhle "vonělo". Je to ale divná vůně :)

      Vymazat
  5. můžu se zeptat jakej to je pocit vyhodit 600,- do kanálu?? pozn. kdyby sis místo ladyboxu, kterej ti je na nic (jak jsi sama řekla) koupila lak (a ještě v barvě která ti sedí) tak tě to vyjde nastejno. nj ale to by zas nebylo co recenzovat a nebylo by co dávat do článků spotřebováno. boxy jsou vyhozené peníze, kdy si to konečně všeci uvědomíte?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budeš hledat práci účetní, tak dej vědět, hned si tě najmu! ;) Ale dokud nejsi moje účetní, tak je ti prd do toho, co si kde za kolik koupím.. Jak už jsem kdysi v nějakém videu vysvětlovala - já si krabičku platím kvůli tomu, abych měla nějaké překvapení, abych se měla na co těšit a z čeho se radovat, abych zkusila nové produkty, nové značky.. ale to ti asi nevysvětlím, takže to vzdávám :D

      Vymazat
  6. Jé zpevňující gel na dekolt a poprsí by se mi hodil :D

    OdpovědětVymazat
  7. já mám lak akorát v rudé, tak spokojená jsem a i když mám Salcuru v plném balení, vzoreček se mi vždycky hodí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pro anonyma bez podpisu ;)
    Většinou takové příspěvky ignoruju, ale...
    Ikdyž Tvoje otázka byla směrována na Škodulku, dovolím si na ni taky odpovědět. Já osobně si nemyslím, že záleží hodně na tom, jak kdo boxy vnímá. Ty v nich vidíš peníze v kanále, já v nich vidím možnost zkusit něco, co bych si běžně nekoupila a nebo je to pro mě těžko dostupné. Nestrávím celý den jízdou v autě, tam a zpět, jen abych zkusila v reálu pigmentaci a konzistenci Inglot stínů - na to čas dneska nemám, nevyhodím naslepo xpeněz plus poštovné za 30ml, abych zkusila, jak moje pokožka reaguje na tolik chválené krémy od Crabtree&Evelyn. Krabičky jsou moje zpestření měsíce, nečekám od nich, že mi tam dojede kopletní výbava na čtvrt roku dopředu, nejlépe od luxusních značek a jak jinak než v plném balení.
    Jsem ráda, že blogerky recenzují krabičky - otvírá to diskusi a konkrétně Škodulka vždy ještě po čase hodnotí každý výrobek z boxu, takže si mohou udělat "obrázek" o výrobku i holky, co nekoupily krabičku, ale něco je zaujalo. Úpřímně mi je jedno, jestli blogerky dostávají produkty, nebo recenzují krabičky, nebo si věci kupují - jsem ráda, že jsou z toho hlavně zajímavé a inspirativní články a videa a debaty plné tipů.
    Takže myslím, že si nemusíme nic "uvědomovat", jak se nám tady snažíš radit - nám to takhle vyhovuje a Tobě do toho po pravdě nic není, za co utrácíme svoje peníze ;) Doufám, že z Tebe nemluví závist ;), to bych nerada - ničí to totiž karmu ;)
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mám jen technický dodatek ke konci tvého článku - za kokosky neplatíš. Platíš za těch 6 vzroků co máš v krabičce. Věci jako čaj, sušenky, čokoláda apod. jsou naprosto normální ve všech zahraničních boxech a jsou zadarmo. Nechápu, proč si na to každý stále stěžuje :D. Já to beru jako příjemné plus, ale jak se říká "proti gustu žádný dišputát".

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, mám dotaz. Teď mi dorazil ladybox, ale v tom seznamu, co k tomu přikládají je o dva vzorky více, než ve skutečnosti mám v krabičce. Navíc jsem si objednala předplatné, u kterého mi měl přijít dárek a nic. Máte s tím někdo zkušenosti? Jinak podle seznamu mi v krabičce chybí Eveline zeštíhlující sérum a Salcura SermaSpray.. Objednala jsem si to poprvé, tak nevím, jestli je tohle normální. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, je to v pořádku :) Eveline zeštíhlující sérum neměl v krabičce nikdo (psali to tuším na té dodatečné kartičce, že zaměnili produkt) a sprej Salcura byl personalizován, našla jsi v krabičce pouze jeden z nich (buď na akné nebo ten na kožní problémy).

      Vymazat
  11. Už mi to docvaklo, když jsem si to pořádně přečetla :) Ale děkuji za vysvětlení. Každopádně dáreček k předplatnému mi nepřišel a na e-mail nikdo nereaguje :( D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím dárkem má problémy více předplatitelek, co jsem koukala.. a posílají to myslím nějak později ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)