pondělí 18. února 2013

Tělový peeling s cukrem a granátovým jablkem - Freeman.

Pěkný pondělní den!

Dnes bych si s vámi ráda popovídala o Tělovém peelingu s cukrem a granátovým jablkem od značky Freeman. O této kosmetice už jste možná slyšeli, masku této značky jste mohli najít v posledním vydání krabičky a ke mě, díky mé Ivetce, doputoval také tento peeling. Jedná se o americkou značku, jejichž produkty jsou prodejné i u nás (k sehnání minimálně v drogériích Rossmann). Já se přiznám, že jsem ji dosud celkem úspěšně přehlížela, ale budu se snažit to napravit!



Oficiální popis: Tělový peeling obsahuje zrníčka cukru a extrakty z granátového jablka, oleje z mandlí a meruňkových jader. Účinně odstraňuje odumřelé buňky, dokonale pokožku vyčistí do hloubky a omladí její vzhled. Pokožku zjemňuje a celkově zlepšuje její stav. Zanechává ji čistou, svěží a výrazně zářivou.



Konzistence a barvu peelingu můžete vidět na fotce, je to průhledná hmota, obsahující velká a dosti hrubá zrníčka cukru. Jak vidíte, je to trochu tužší konzistence, vyleze vám to z tuby a v tom tvaru vám to i zůstane :D. S peelingem se trochu hůře manipuluje, je ho potřeba docela velké množství a celkem špatně se roztírá. Během roztírání vám zrníčka normálně opadávají a prostě to občas není jednoduché :) Díky obsahu větších a opravdu hrubých zrníček jde o peelingování v pravém slova smyslu. Opravdu jsem dosud na hrubší tělový peeling nenarazila. Při prvním mytí jsem ho používala jak jsem byla zvyklá, pěkně přitlačit a dostat ze sebe všechnu tu špínu a odumřelé buňky.. Když jsem pak vylezla ze sprchy a koukala na ty červené nohy, tak jsem pěkně valila bulvy! Na tento peeling se musí opravdu velmi jemně, jinak hrozí, že odstraníte nejen odumřelé buňky :D Ale nemůžu říct, že by neplnil, co slibuje, že.. Kůže je opravdu čistá, svěží a pokud to s drhnutím nepřeženete, bude si vrnět blahem, zůstane vám krásně jemná a hebká pokožka. Ještě jsem se nevyjádřila k vůni - přiznám se, že mi bohužel moc nesedí. Jako voní po granátovém jablku, ne že ne, ale je to taková nemastná-neslaná vůně, nijak výrazná a nijak zvláště přitažlivá. A trochu mi ta vůně připomíná umělou hmotu. Takže to mi nijak zvlášť neučarovalo. Údajně by peeling měl mít čistě přírodní složení (nechť to z fotky posoudí někdo, kdo se v tom vyzná) a co jsem se dočetla, neměla by vadit ani jeho konzumace.. Já jsem si to tedy opravdu netroufla zkoušet, ale třeba si někdo zobne rád :)

Takže jak to shrnout. Nemohu říci, že by byl peeling úplně špatná záležitost, pokud hledáte peeling co opravdu vydrhne, tohle je to pravé, ale mě osobně úplně neučaroval. Čekala jsem trochu něco příjemnějšího. Používám jej 2x týdně a řeknu vám, že to bohatě stačí. Kolikrát se mi do toho ani nechce a to je pro mě většinou peelingování příjemná záležitost..

Cena se pohybuje kolem 150 Kč za 150 ml a jak jsem psala výše, k dostání je v drogériích Rossmann (možná i jinde).

Co vy a značka Freeman? Máte s ní zkušenosti? Vyzkoušel někdo z vás tento peeling?

18 komentářů:

  1. Peeling si chci zrovna koupit a od Freeman mě láká, asi zkusím ten meruňkový :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, dlouho hledám Peeling s velkým P, kterej ze mě sundá fakt všechno. Ale zase je cukrovej... to si můžu doma udělat sama. Proč mě to nenapadlo dřív? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Freeman jsem používala před léty - bavily mě jejich slupovací masky. Tělové peelingy mám moc ráda a láká mě ho vyzkoušet, i když z tvojí recenze je znát, že to není žádná pecka...uvidím, jestli moje tělo bude drhnout Freeman nebo někdo jiný :-D.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Freeman je moje oblíbená značka. Mám okurkovou slupovací masku a taky masku ananasovou. Asi si půjdu koupit další přírustek :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Po tomhle peelingu už dost dlouho pokukuju. Strašně mi voní, vždycky k němu v drogerii čuchám. :) Ale asi teda není nic moc. Tak se pokouknu někde jinde. :) Jinak od Freemana mám pleťovou masku - avokádo s ovsem. A přijde mi docela agresivní... :(

    OdpovědětVymazat
  6. Od Freemanu jsem zatím zkoušela jen masky na obličej a ty byly skvělý. Zrovna používám masku s čokoládou a jahodami... nádherně voní a mám po ní hebkou pleť.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se peeling líbí a koupila bych si ho protože kosmetika Freeman má hezké obaly :))

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Přímo tenhle mám, nádherně voní! Mám i meruňkový na obličej a pak slupovací masku s okurkou. Se vším jsem moc spokojená. Freemana mám obecně ráda, protože netestuje na zvířatech.

    http://anesagill.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, a já ho všem doporučuju. Mně přijde, že se ty cukrové částice pod teplou vodou pěkně rozpouštějí...asi to dělá jen ten můj :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozpouštějí se, ale u mě teda pěkně pomalu.. :)

      Vymazat
  11. Ja si koupila od Freemana Salt Scrub Guava a podle obrazku bych rekla, ze ten slany ma krystalky jeste vetsi a hrubsi - je to fakt drsnak :D Moc casto ho pouzivat nemuzu, ale skvele voni.

    OdpovědětVymazat
  12. Taky ho mam a doporucuju, krasne vyhladi kuzi a me teda i hodne voni.. a na oblicej je skvely ten merunkovy.. kupuju v drogerii Teta.

    OdpovědětVymazat
  13. Úplně mě dostávají Freemaní obaly. Mám okurkovou masku, ale vůbec mi nevyhvuje, taže ji asi dám do příští giveaway. Tenhle peeling si půjdu minimálně očichat. :-)

    ATG blog

    OdpovědětVymazat
  14. Jedmou jsem ho měla a chce to opatrně, navíc přemýšlím, že si ho opět pořídím. Jinak od Freemana mám ananasovou masku a je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  15. značku freeman nejak nepoznám a ani tento peeling mi nič nehovorí.

    Inak máš skvelý blog, som nový follower :)

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám od freemana meruňkový peeling na pleť a musím jedině souhlasit - sedře ze mě skoro až kůži, obsahuje rozemleté skořápky z ořechů a je to dost znát, ovšem ta vůně je božská:D pleťový masky jsou ale skvělý:D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)