středa 13. února 2013

Skinfood odličovač make-upu.

Pěkný středeční den!

Dnes bych tu pro vás měla další recenzi, ovšem trochu jinak pojatou. Ráda bych vám dnes ukázala jeden produkt asijské kosmetiky Skinfood, která je známá především svými BB krémy. Já jsem si však na vyzkoušení zvolila Odličovač make-upu (Milk Shake Point Make-up Remover), abych od této značky zkusila taky něco jiného. A když jsem napsala, že bych vám to ráda ukázala, myslela jsem to doslova, protože jsem se rozhodla natočit videorecenzi. Doufám, že to bude zase příjemná změna a bude vás alespoň trochu bavit. Pro ty, kteří však raději ctí psané slovo, tu mám i vše sepsané, takže si můžete vybrat, je to čistě na vás!






Oficiální popis: Odstraňovač make-upu Skinfood byl speciálně vyvinutý pro citlivou pokožku v okolí úst a očí. Obsahuje mléčné složky pro optimální hydrataci. Odstraňuje make-up jedním pohybem.

Odličovač je dvojfázový, jedna složka je modrá, druhá mléčné barvy. Po otočení lahvičky dnem vzhůru se vám obě složky ihned promíchají, není třeba jím nějak divoce třepat a míchat, smíchávají se ihned.Vůně je opravdu jemná a mně voní po mléku. Co se složení týče, tak zcela přírodní určitě není (obsahuje přinejmenším parabeny). Ale pojďme si říci, co dokáže. Musím uznat, že umí skvěle odlíčit, stačí nalít kapku na tamponek a jemně z očí setřít. Není třeba žádného drhnutí, opravdu jenom přiložit na oko a jemně přetřít. Skvěle odlíčí i voděodolné řasenky či linky. Kvůli čemu se mi opravdu zamlouvá je jeho nemastné složení, oproti jiným dvousložkovým odličovačům vůbec nemastí! Po použití se vsákne a zanechává pleť opravdu krásně jemnou. Teď ale přichází jeden problém a to je štípání očí. Ne, při odlíčení neštípe, to ho vůbec neucítíte, ale po pár minutách PO odlíčení přijde nepříjemné štípání. Ne že by se jednalo o nějaké výrazné nepříjemnosti, to ne, ale prostě mne na chvíli začnou oči štípat a tlačit a není to dvakrát příjemné. Proto si tak nějak nejsem jistá, že je vhodný pro citlivou pokožku, protože si nedovedu představit, že ho použije někdo s opravdu citlivýma očima (jakože já oči nijak citlivé nemám). Opravdu mne to mrzí, protože bez toho štípání by to byl opravdu fajn kousek. Ale takhle určitě vím, že až ho dodělám, tak se spolu nadobro rozloučíme, protože při jeho vyšší ceně mu štípání opravdu neodpustím.

Odličovač je ve 160 ml balení a k sehnání zde, jeho cena je 12.49 Eur (cca 300 Kč).


Na závěr bych ráda poděkovala BB Cream Shop za poskytnutí produktu za účelem recenze.


Co vy a Skinfood, máte s touto kosmetikou zkušenosti?

7 komentářů:

  1. Nevypadá špatně, ale asi bych si ho nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak vzhledem k tomu, že mám extrémně citlivé oči a slzím skoro po všem, tak to riskovat nebudu :) Jinak hezká recenze, mám ráda Tvoje videa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké video, moc ti to v něm sluší :-) Ale odličovač mě nezaujal, to pálení v očích je teda na prd a hlavně já bych 300 Kč za odličovač nedala. Oči nemám nijak extrémně citlivé, tak mi stačí obyčejnější.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak na první pohled mě zaujal obal, vypadá kouzelně, stejně tak, jako kouzelná jsou tvá videa !:)*

    OdpovědětVymazat
  5. Se Skinfood nemám zatím žádnou zkušenost, mám z nich takový divný pocit. Ale mají krásná balení, to zase jo! Já se často bojím, že v těch asijských výrobcích bude tuna pochybné chemie.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se moc líbi!!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)