čtvrtek 21. února 2013

Báze pod oční stíny SuperSHOCK - Avon.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Dnes se podíváme na Bázi pod oční stíny SuperSHOCK od Avonu, kterou jsem si v nedávné době objednávala u naší Avon Lady. Hned co jsem bázi viděla, tak jsem věděla, že ji musím mít. Nejen že mi docházela ta současná, ale navíc má tak strašně rozkošné balení, že jsem si řekla, že už jen kvůli tomu ji prostě MUSÍM zkusit.



Oficiální popis: Báze pod oční stíny SuperSHOCK prodlužuje trvanlivost očních stínů a brání jejich usazování v záhybu očního víčka. Očním víčkům navíc dodává hebký a matný vzhled. Je vhodná pro všechny typy a tóny pleti.

Jak jsem psala už výše, báze si mne získala už tím rozkošným balením. Kelímek s bází přijde zabalený v krabičce, což se mi líbí, o samotném skleněném kalíšku s bází už ani nemluvím. Je to tak rozkošné, že se nad tím doteď rozplývám! Kelímek je skleněný, víčko umělohmotné, ale je to velmi bytelné balení, myslím že se ho jen tak nepovede rozbít. Nevýhodou kalíškového balení je ale jeho nanášení. Chce to štěteček, protože nanášení prsty je celkem nepraktické. Báze se dostává pod nehty a pak ji odtamtud dostat je děs. Ale já to přežiju, hlavně, že to hezky vypadá! :D 
Pojďme k obsahu kelímku. Báze je béžové barvy, odstín se jmenuje Light Beige (ale myslím, že v jiném odstínu se ani nedělá) a je krémové konzistence. Trochu mi konzistencí přijde jako našlehaný krém, je taková vážně hodně jemná a skvěle se roztírá. Nijak hezky nevoní, vůně je taková jako u většiny korektorů/make-upů/bází, ale vzhledem k tomu, že je to podklad, tak to ničemu nevadí. Stačí použít malé množství, báze se skvěle rozetře a úplně s pletí splyne, alespoň se to zdá. Po natření očí vážně není vidět, že jste nějakou bázi použily, odstín se opravdu pěkně přízpůsobí, oční okolí sjednotí a navíc vážně pěkně matuje! Ale stačí pár minut a báze se začne jakoby "smrskávat" a kolem očí vytvoří takové podivné fleky.. Nejdříve jsem si toho nevšimla, ale po pár dnech sledování je to nevyvratitelné, takže je třeba si to během dne ošéfovat. A teď k tomu hlavnímu, jak báze spolupracuje se stíny. Musím říci, že mám trochu problém u některých stínů, které se na ni moc nechtějí přichytit, ale nakonec teda při troše snahy chytnou všechny. Stínům, především těm tmavším dodá trochu sytější barvu, ale zase ne všem. Nevím čím to je, ale některé stíny chytnou barvu o mnoho sytější, u některých se mi zdá barva s bází i bez báze stejná. Báze vám nezaručí 24hodinovou výdrž, ale musím říci, že o nějakou tu chvíli trvanlivost stínů prodlouží. Většinou když si stíny ráno nanesu, tak odpoledne a k večeru je pořád na očích mám a to v celku dobrém stavu. Nijak výrazně se jejich výdrž nemění a drží po většinu dne jako přibité. Jako nevím, zda by vydržely propařenou noc, ale jelikož se mě takové situace netýkají, tak je pro mě báze dostačující. Mamka si koupila tu samou, tak jsem to s ní zkonzultovala a snad se vším souhlasila. Mamka má navíc oproti mně mastnější víčka a stíny se jí často slévají, ale říkala, že s touto bází s tím přestala mít problém. Stíny se jí do záhybů neslévají a též ji dlouho drží. Takže na tom vážně něco bude. 




Myslím, že na bázi za 79 Kč to není úplně špatné, ale na druhou stranu to není ani nejlepší. Jako na to, že je od Avonu (nic proti němu), mne mile překvapila.. ale stejně by to ještě něco chtělo.. Nejvíce se mi na ní zamlouvá to balení, jinak je to takový průměr.. Seženete v 3g balení za 79 Kč.

14 komentářů:

  1. Koukala jsem na ni v katalogu a zaujala mě:) Když budu mít zase možnost si něco objednat tak ji budu chtít:)) Super recenze!

    OdpovědětVymazat
  2. Uvažuju o nějaké bázi zrovna a tahle vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Avon, kdo by to byl řekl. Dochází mi má báze od elfu, tak že bych využila spolužačku, aby mi ji objednala? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Před pár dny jsem se na ni dívala a nakonec jsem si řekla, že si ji neobjednám... kruciš, jsem to špatně odhadla a měla jsem do ní jít :D Tak příště :-) Díky za recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná recenze :) Já zkusila bázi zatím jen od Essence - se kterou jsem celkem spokojená a pak tu od MUA, která je totálně na prd :/ Můžu se zeptat, jak bys tuto bázi srovnala s tou od Essence? Přemýšlím, že bych jí zkusila :) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta Essence je podstatně horší. Hůře si sedá a oproti téhle je i po rozetření viditelná a stíny s ní vydrží méně než s touto :) Zase se mi zdá, že se na ni dobře chytaly všechny stíny a určitě se lépe dávkovala ;)

      Vymazat
    2. Díky za odpověď, objednám jí :D

      Vymazat
  6. Díky za recenzi :) Jsem pořád na vážkách, jestli tuhle nebo tu od Essence na pigmenty :/ Ta prý docela lepí a nejdou po ní stíny roztírat a rozmazávat, ale tahle avoňácká by zase nemusela být dobrá na pigmenty, když některá stíny mají malý problém si na ní "sednou". Vím, že teď má bázi i Dermacol, ale je dost silikonová a silikony nesnáším. A na tu novou od Catrice (ani tu předchozí) nemůžu najít recenze...

    OdpovědětVymazat
  7. To je fajn, že ti vyhovuje :-) Balení je vážně boží. Já zatím žádnou bázi nevlastním, protože s výdrží stínů nemám problém ani u těch nejlevnějších kousků, které vlastním.

    OdpovědětVymazat
  8. Objednala jsem si ji v tomto katalogu, tak snad mi bude také vyhovovat :))
    Děkuji za pěknou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem ji okamžitě musela mít, když jsem ji viděla v katalogu a nemůžu si stěžovat. Báze od ELFu jsem se od té doby,co mám tuhle ani nedotkla :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak po té se tedy rozhodně podívám! Proti UD nebo TF je to mnohem lepší cena a dle toho co píšeš, tak umí to samé

    OdpovědětVymazat
  11. Tak za tu cenu to zní moc dobře, ale já nevím, jestli utíkat od mé osvědčené od Artdeco. :) Halvní je, když člověk najde, co mu vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  12. Taky bych si měla něco takového pořídit, jelikož se mi stíny hodně rychle slívají...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)