čtvrtek 17. ledna 2013

Jarní update Catrice. Co nás čeká?

Pěkný den!

Protože jaro se blíží, přiblížil se nám také jarní update značek Essence a Catrice. Já se přiznám, že vždy se zatajeným dechem čekám, co si na nás tyto dvě značky připraví :) Ráda bych vám dnes ukázala pár novinek od Catrice, které mne něčím zaujaly. Tak se pohodlně posaďte a jdeme na to!

Matující papírky



S matujícími papírky nemám absolutně žádné zkušenosti, ale už dlouho přemýšlím o vyzkoušení. Tak si asi počkám na update, abych zkusila tyto od Catrice.

Paletka očních stínů Absolute Nude


Krásné jemné odstíny, které se hodí ke každodennímu líčení. Ty se neztratí snad nikdy :)

Řasenky



Inovace se dočkaly také Catrice řasenky. Musím uznat, že se mi docela líbí jejich štětečky a jsem rozhodnutá některou z nich vyzkoušet. Používáte někdo Catrice řasenky? Vyhovují vám?

Voděodolný top coat 



Tak tohle vidím poprvé. Jedná se o top coat, který z jakékoliv řasenky udělá řasenku voděodolnou. Zní to zajímavě a docela by mě zajímalo, zda to bude fungovat! :)

Báze pod oční stíny



Báze mne zaujala asi nejvíce a plánuji ji určitě vyzkoušet!

BB Allround foundation



V jarním updatu přináší BB krém už i Catrice. Nevím co si o tom myslet a bojím se, že to bude zase další z těch drogérkových napodobenin, které nemají s BB moc společného, ale necháme se překvapit. Třeba to nakonec bude milé překvapení.

Krycí krém Camouflage



Další věc která mne zaujala na první pohled. Jedná se o korektor, který má zamaskovat jakékoliv chybičky. Už se těším až se dostane do drogérií, určitě se po něm poohlédnu.

Rozjasňovač



Líbí se mi jeho design, ale zda ho budu zkoušet nevím.

Lesky na rty



Přichází také celá řada nových lesků na rty ve všech možných odstínech. Některé opravdu zaujaly i mne a to přes lesky moc nejsem.

Mramorové oční stíny



Už od pohledu je to nádhera a samotné odstíny také nejsou k zahození! Nejvíce se mi líbí prostřední dva.

Řasenka na obočí



Řasenka má nabarvit a zafixovat obočí. Zní to zajímavě, kdo ví, jak to bude fungovat. Otázkou také zůstává zda bude jenom v tomto jednom odstínu nebo jich bude více. Ne každému asi tento odstín sedne.


Kromě těchto novinek obnovují také odstíny rtěnek, quattro očních stínů, mono očních stínů, pudrů, gelových linek a spousty dalšího.. A příště si zase ukážeme co nového nás čeká u Essence. :)

A co vy a novinky? Zaujalo vás něco? Těšíte se na update?

 Fotky jsou čerpány z KosmetikAddicted, kde je podrobný přehled všech novinek.

19 komentářů:

  1. mě nějak neuzaujalo nic - stíny nic moc, nude paletek mám dost, případně se dají koupit všude a kvalitnější, řasenek mám hrozně moc... lesků taky :D. Líbila by se mi kamufláž,ale to zas bude nejsvětlejší odstín tmavý a oranžový... tak snad ty matující papírky :))

    OdpovědětVymazat
  2. tak já jsem taky moc zvědavá :) Hlavně na tu paletku, je krásná. Líbí se mi asi všechno..chjoooo :)) Potom jsem zvědavá na tu bázi a Camouflage . Papírky nepoužívám, ale líbí se mi ta krabička :))

    OdpovědětVymazat
  3. Hm...ty mramorové stíny jsou nádherné, jenom škoda, že v našem zapadákově se značka Catrice nedá sehnat :(( a ta paletka pro nude líčení je taky hezounká

    OdpovědětVymazat
  4. Na novinky já se těším vždycky :) Jsem zvědavá hlavně na ty matující papírky, mám jedny od Essence a je to bezvadná a hlavně praktická věc a určitě stojí za vyzkoušení :) Tyhle vypadají, že budou mít tvrdý obal, což mi přijde lepší, protože ty od Essence jsou jenom v obalu papírovém, takže na ně i v kabelce musím dávat pozor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlím, co je se mnou špatně, protože mě nezaujalo absolutně nic :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mě teda taky nezaujalo nic :-( Jen bych ráda podotkla, že stejně jako matující papírky funguje toaletní papír. Možná to bude znít trochu divně a nechutně, ale je to tak. Odsaje veškerou mastnotu a nepoškodí make-up.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A cigaretové papírky :) Já teda nekouřím ....četla jsem to a i vyzkoušela :) A super :)

      Vymazat
    2. Tak to jsou zajímavé tipy, děkuji :)

      Vymazat
  7. na ty stíny se už taky těšííím..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem zvědavá na tu paletku, ale s nákupem asi počkám, až si přečtu někde nějakou recenzi :) Stíny používám jen zřídka, tak si nechci koupit něco, co pak třeba nebude barvit, nebo to bude za hodinu pryč.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to se teda Catrice rozjela. Jsem zvědavá na ty matující papírky (ty potřebuju jako sůl, ale taky ještě s žádnými zkušenost nemám), paletka mě láká vzhledem, ale záleží, jak to bude vypadat po nanesené, a ta báze mě přitáhla k pozornosti už jenom tím kelímkovým vzhledem - ano, všechny Američanky mají bázi v kelímkách, proto já chci taky bázi v kelímku! :D Ale taky záleží na kvalitě. Uvidíme, nechme se překvapit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se právě také líbí báze v kelímcích! Proto ji chci taky zkoušet :D

      Vymazat
  10. zaujal mě ten nový korektor a mono stíny :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se moc líbí ta báze a pak taky ten top coat na řasenku, taky to vidím poprvé!

    OdpovědětVymazat
  12. Matující papírky jsem kdysi měla od Essence a byly celkem fajn, co si pamatuju:) A na lesky mě taky moc neužije, ale tyhle vypadají skvěle

    OdpovědětVymazat
  13. Na NUDE paletku se už třesu :-D jen se bojím, že v drogerce zjistím že je strašně moc třpytivá, což u Nude zrovna nemusím ...

    OdpovědětVymazat
  14. Mramorované oční stíny, lesky, matující papírky a báze :)

    Jinak Essence bude přidávat hodně nových výrobků, na to se moc těším :)
    http://www.essence.eu/cz/vyrobky/novinky-od-unora-2013/novinky.html


    http://fashion-is-myobsession.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo na Essence novinky se taky těším, ty se tu určitě taky objeví :)

      Vymazat
  15. Děkuji vám všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)