sobota 5. ledna 2013

Citrónové potěšení v podobě krájeného mýdla.

Pěkný den přeji!

Dneska se mrkneme na další produkt čerstvé kosmetiky Lush a to na krájené mýdlo, které jsem si při své objednávce pořídila. Jedná se o mýdlo Bohemian pro čistou hlavu (a čistou pleť).


Popis výrobce:
Mýdlo Bohemian je jedním z našich nejjednodušších, ale zároveň nejkrásnějších objevů - připravujeme jej pro tvořivé lidi, kterým pomáhá přivést na svět jejich mistrovské kousky. Pracujete dlouho do noci a pak ráno zapomenete vstát a prošvihnete uzávěrku? Mýdlo Bohemian s citrónovou silicí má mnoho využití. Vyprázdní a pročistí mysl a pomůže vám se po ránu pořádně probrat. Má čisticí a tonizující účinky na pleť, čímž se velmi hodí pro všechny umělce, kteří si třeba nemohou dovolit horkou vanu příliš často.


Mýdlo má tedy opravdu příjemnou citrónovou vůni. Ještě zabalené mi krásně provonělo koupelnu! Na té vůni vážně ujíždím, je taková svěží a úplně nejvíc si ji dovedu představit na jaře. Tak dlouho bych ho však schovávat nevydržela, proto jsem  po něm nedávno sáhla. Mýdlo je žluté a obsahuje takové světlejší kousky. Při mytí to ale není nijak znát, mýdlo se rozpouští rovnoměrně. Mytí s ním je vážně príma. I když teda upřednostňuji sprchový gel. Mýdlo je při mytí třeba namáčet, aby lépe klouzalo, pak zase klouže z rukou a padá, a tak. Znáte to.. :D Jinak ubývá velmi pomalu. Já se s ním sprchuji každý den už asi měsíc a pořád ho mám ještě pořádný kousek. Při mytí úžasně provoní nejen koupelnu, ale také tělo a vůně navíc zůstává i po osušení. :) Navíc se mi oproti Lust mýdlu, které jsem vyzkoušela dříve, nezdá že by vysušovalo. Nebo jsem aspoň problém s vysušováním nezaznamenala. Nadchlo mě podstatně více než Lust a při další objednávce bych po něm asi i znovu sáhla.

Plusem je i přírodní složení, jak je u Lush kosmetiky zvykem. K dostání v kamenném obchodě (Palladium, Praha) nebo v e-shopu přímo tady, 100 g za 115 Kč. 

A když už jsme u toho Lushe, na e-shopu i v kamenném obchodě se konají výprodeje limitovaných edic a produktů které končí! :) Já jsem slevami opravdu ohromená, ale poštovné (150 Kč) mi radost trochu kazí a tak jsem prozatím neobjednala.

A co vy a Lush? Přinesl vám Ježíšek něco? Nebo jste si objednávali teď ve výprodejích?

17 komentářů:

  1. Musí hezky vonět zatim jsem žádné mýdlo od lushe nevyzkoušela, ale mám na jedno zálusk. Ježišek mi nepřinesl nic, měla jsem zálusk na pár věciček, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Slevy mě nijak nezaujaly a neláká mě tam nic:/

    OdpovědětVymazat
  2. Nic od Lush jsem nezkoušla, přijde mi to hrozně předražené. Ráda bych vyzkoušela nějakou masku na obličej, ale dát 115,- jen za mýdlo mi přijde přehnané :) navíc se myji sprchovým gelem a každé mýdlo které jsem zkoušela vysušuje a pne pokožku.

    OdpovědětVymazat
  3. Citronove vone milujem, no od Lush sa mi ešte nepoštastnilo niečo mať :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna předevčírem jsem zajela do Prahy a zašla i do Lushe, kde jsem vybrakovala 50% slevy :) Koupila jsem si želé, Feeling younger, nějaké tuhé parfémy, krájená mýdla a odnesla tunu vzorečků :) Škoda jen, že Snow Fairy už neměli :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to ti závidím! :) Snow Fairy se mi taky líbila a právě jsem dneska koukala, že už není na skladě.. to možná kdyby měli, tak si i objednám :D

      Vymazat
  5. Mám Lush velmi ráda, ale mýdlům jsem ještě nějak nepropadla. Vyhovuje mi pohodlnost u sprchových gelů a dost nevyhovuje uskladňování tuhých mýdel :)
    Každopádně nějaká taková jarní vůně by mi teď celkem bodla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na první pohled by mě tohle mýdlo asi nezaujalo, ale musí být skvělý:)) Já jsem si v Lushi ve středu koupila taky mýdlo a pěnu, v těch slevách to ještě jde, ale jinak je pro mě docela předražený, i když ho mám ráda a musím říct, že kdysi mi dal do pořádku vlasy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že jinak se mi to zdá taky docela drahý, ale v těch akcích to docela jde! :)

      Vymazat
  7. Moc pěkný článek, ráda si o LUSH čtu♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ja to mám zo Slovenska do Lush-u ďaleko, ale pri svojej letnej návšteve Prahy som sa do ňho zamilovala. Našťastie, mám v Prahe sesternicu, takže ma má kto Lush-om zásobovať. Pod stromčekom som si našla Brusnicovú štólu (ktorú som ešte nevyskúšala) a balzam It started with a kiss, ktorý ma úplne okúzlil.
    Toto mydielko je na mojom zozname vecí, ktoré chcem vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ani ja nemám rada mydla ale ako som si prečítala tvoj názor tak ma zaujalo :)

    http://curly-sarah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Připomněla jsi mi ten zbytek balistiky, co mi voní ve skřínce :D Jinak s Lush nemám zkušenosti žádné, obchod v Praze je neskutečně daleko a poštovné na e-shopu hrozně drahé.

    OdpovědětVymazat
  11. Na první pohled úplně nezaujme, ale na první čichnutí určitě zaujme. :)
    Já se chystám do Prahy, takže zajdu rovnou do prodejny. Zatím u mě z Lushe vede Comforter.

    OdpovědětVymazat
  12. taky jsem chtěla objednávat, ale to poštovné se mi taky nelíbí :-/ většinou objednávám, když poštovné není.

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si objednala z těch akcí, ale říkala jsem, že jen na zkoušku a znovu bych si nic neobjednala, jelikož 150,- za poštovné to už je dost solidní pálka ale dívala jsem se, že mají dost věcí od Lushe na anglickém ebay a výjde to daleko líp...

    OdpovědětVymazat
  14. Z Lushe jsem měla zatím jen jeden produkt a byla jsem naprosto spokojená :) Krásná vůně!
    Mám určitě v plánu pořídit i další produkty :)

    Povánoční slevy šly letos nějak kolem mě. Vzala jsem útokem akorát drogerii, ale tam se bogužel výrazné slevy nekonaly.

    http://fashion-is-myobsession.blogspot.cz/ => SWAP :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)