úterý 15. ledna 2013

Balzámy na rty - video.


Tak co říkáte, dáme si další video? Ale jo dáme, dlouho tu žádné nebylo a tohle mi už nějaký čas leží nahrané a čeká na své zveřejnění. :) Teď jsem opravdu ráda, že jsem si video připravila předem, další totiž asi jen tak nebude. Nejen proto že nestíhám, ale navíc jsem chytla pěknou rýmičku, která by asi na videu moc hezky nevypadala.. :) Tak uvidíme, jak to bude dál.

Video je na téma balzámů na rty, velice aktuální téma o které si mnohé z vás psaly. Tak doufám, že se vám bude video aspoň trochu líbit a dozvíte se něco nového.


Zmiňované balzámy:

Body Basics - Apple & Melon,
Balea Young - Splashy Watermelon,
H&M - Vanilla Ginger,
Figs&Rouge - Pepperming & Tea Tree,
Protect - balzám se včelím voskem,
Essence - Kiss Care Love. 

Co vy a balzámy? Také je to pro vás přes zimu nutnost? Jaký je váš oblíbený? Používáte některý ze zmíněných?

8 komentářů:

  1. pro mě jsou balzámy nutností nejenom v zimě,ale i přes celý rok - velmi rády mi totiž praskají koutky a celkově mívám rty vysušené, i když mám dostatek tekutin. momentálně mám u sebe klasický jelení lůj (takový ten suk), od alverde s měsíčkem a od Saloosu, pak takový ten zázračný kelímek od oriflame a jeden od avonu (minulý rok byl ve vánoční limitce a úžasně voní)

    OdpovědětVymazat
  2. balzám Figs&Rouge bych ráda vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  3. Balzámy taky používám, je to moje nutnost hlavně v zimním období. Mám od Balea ten kelímkový a potom spoustu dalších od Balea vysunovacích :) Jinak Astrid, Yves Rocher a nebo na rty místo balzámu doma použiju klasickou vazelínu (trpím hodně na popraskané a suché rty a vazelína je hodně mastná).
    Jinak taky nemám ráda ty kelímkové balzámy skrz hygienu, ale mají krásné kalíšky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jé konečně nové videjko :) Já používám konopný balzám od Reginy a jsem z něj nadšená (kam se hrabe Labello, Garnier, Astrid, Balea atd.) a v létě Carmex (protože teď v zimě mi nestačí).

    OdpovědětVymazat
  5. Přes rok balzámy moc nepoužívám, ale teď v zimě strašně často. Oblíbené mám od Baley - mám klasický třešňový a nějakou mandarinku nebo co to je :D A také ten melounový v kalíšku. Jen mě mrzí, že už ten třešňový neprodávají a jiné než smradlavá mandarinka se ne a ne objevit. :D
    Svět podle Kláry

    OdpovědětVymazat
  6. Já balzámy miluju, všude se mi pořád povalují :D Můj nejoblíbenější je od Alverde. Zrovna sem na blog přidala článek o mých oblíbených balzámech, tak kdyby sis chtěla počíst tak se mrkni :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jich mám taky dost, ale používám jen nejoblíbenější:D. Hlavně od avonu a baley, ty mám nejraději:))

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasný video. Úplně si mě navnadila, abych taky nějaký natočila. :) A jinak mám podobný problém..taky se mi stává, že balzám nebo rtěnku někam založím a pak jí najdu tak po půl roce. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)