čtvrtek 13. prosince 2012

Radiant Blush Fleur de Sante.

Pěkný čtvrteční den!

Pár dní se tu zase neobjevila žádná recenze a tak to musím napravit. Už dlouho vám chci napsat o tvářence Fleur de Sante, která byla v jednom z předchozích LB, ale až teď jsem se k tomu konečně dostala. Strašně dlouho mi trvalo, než jsem nafotila pár fotek, jsem vážně hrozná :)


Tvářenka mi přišla úplně jako na zavolanou, protože jsem tvářenky začala používat teprve v nedávné době. Žádnou v cihlové barvě jsem neměla, takže se tvůrci LB opravdu strefili, i když přiznávám, že když jsem viděla odstín poprvé, docela jsem se zděsila (myslím, že je to zdokumentováno i ve videu :D). Nakonec jsem ale tvářence dala šanci a já vám ji tak můžu nyní představit.



Jak jsem už psala, tvářenka je cihlové barvy (odstín Chestnut Glow) a obsahuje celkem velké množství zlatých třpytek. Toho jsem se na začátku opravdu bála, ale není nejmenší důvod. Já si třpytek nijak nevšímám a nezdá se mi, že by byly na tváři nějak výrazně vidět. Tvářenka má modrý obal a v balení kromě tvářenky naleznete i zrcátko a štěteček. Já sice ani jedno nevyužívám, ale na cesty to není špatné. Jedná se o pudrovou tvářenku, jemně namletou. Trochu tedy práší, nijak závratně, ale sem tam něco odletí. Používám ji skoro denně a tvářenka téměř vůbec neubývá. Je to také proto, že je třeba ji používat opatrně v malém množství. Díky sytější a tmavší barvě se to s ní nesmí přehnat. Na denní nošení je třeba opravdu nepatrného množství, já do tvářenky vždy jen jemně ťuknu štětcem. Nakonec musím ještě vyzdvihnout její výdrž. Opravdu jsem s výdrží maximálně spokojená, protože mi tvářenka vydrží po celý den! Ráno ji nanesu a večer je na tvářích ještě dobře viditelná. Oproti těm které jsem zkoušela dříve, je opravdu úžasná.


Myslím si tedy, že ji můžu s klidným srdcem doporučit. Já jsem s ní opravdu maximálně spokojená a doufám, že mi bude dělat ještě hodně dlouho společnost. Stala se mým oblíbencem a každodenním pomocníkem :) K sehnání je zde za 269 Kč.

Co vy a tvářenky? Používáte? Jaká je vaše oblíbená? Máte s touto zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Ahoj , úžasná recenze. Tuto tvářenku mám ,ale v jiné barvě , ale barva je také dost sytá a dost pigmentovaná. Taky jsem se lekla , ale zároveň ji uvítala , protože jediná věc do které jsem blázen tak velký ,že jich musím mít tucet jsou tvářenky a rtěnky !:) Moc se těším na nový článek ;) S pozdravem ZUZKA ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se docela vyděsila, když jsem ji prvně viděla :-( Používám jen růžové tvářenky a téhle nějak nemůžu přijít na chuť...

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá dobře ale ten obal se mi vůbec nelíbí ale jestli je dobrá tak obal není vůbec nutné řešit :))
    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám tuhle tvářenku,jen v jiném odstínu a moc ráda jí používám:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám s touhle zkušenosti a používám teď jakousi která byla u stínů takže asi tak :)

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. wow, výrazná barva, klidně bych do ní šla, mám ráda oranžové tvářenky, ale hlavně rtěnky...nicméně moje každodenní tvářenka je hot pink

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)