čtvrtek 6. prosince 2012

Já a brýle.

Pěkný den přeji!

Já a brýle, to je téma dosud úplně neznámé. V životě jsem žádné brýle nenosila, ale řekla jsem si dost a časem jsem plánovala nějaké si, jako módní doplněk, pořídit.. Jenže znáte to, já si pořád říkám, jak si musím něco pořídit, ale než se k tomu dokopu.. Problém s brýlemi se však vyřešil za mne. Nedávno mi přišla nabídka na spolupráci od zahraničního e-shopu brýlí Firmoo a já tak měla o čem přemýšlet. Zpravidla o zahraniční spolupráce nejevím moc zájmu, ale tahle mi pořád nějak vrtala hlavou.. Nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím. Nejen že si na tom vyzkouším, jestli jsem vůbec schopná se s nimi domluvit (chápete? Moje angličtina je zlo!), ale spolupráce s tímto zahraničním e-shopem mi přišla jako zajímavá zkušenost. A tak jsem plná obav odepsala (s pomocí Janičky :*) a vrhla se do toho. Nakonec to bylo jednodušší než jsem čekala, dokonce jsem si sama dokázala objednat, ehm.


E-shop nabízí opravdu velké množství brýlí. Pomalu jsem nevěděla kam se dřív podívat, protože výběr je opravdu široký, seženete všechny možné tvary a barvy. V prodeji jsou brýle sluneční, s dioptriemi i bez nich, kulaté i hranaté, prostě na co si u brýlí vzpomenete, to zde najdete. Ve světě se e-shop těší opravdu vysoké oblíbenosti. Já jsem po dlouhém vybírání nakonec zvolila tyhle jednoduché černé. Černá je klasika, která se hodí ke všemu, navíc se mi strašně líbil tvar. Komunikace s e-shopem byla velmi dobrá, i mojí jednoduchou angličtinu pan Antonio pochopil! :D Po 8 dnech po objednání ke mě přijel pán od FedExu s balíčkem. FedEx, chápete, žádná Česká pošta! :D


Balíček byl pečlivě zabalen ve dvou bublinkových obálkách. Po otevření na mne vykoukl nejdříve váček na brýle a poté pouzdro se samotnými brýlemi. Páni, dostala jsem k nim pouzdro. To bych prosila u každých brýlí, pak by se mi nestávalo, že si každé druhé rozbiji v kabelce. Součástí balení byly i náhradní šroubky a hadřík na čištění. Sakra, tomu já říkám servis! Nečekala jsem nijak kvalitní provedení brýlí a jejich dlouhou výdrž, ale spletla jsem se, brýle předčily veškerá má očekávání. Brýle jsou opravdu bytelné, perfektně drží, nožičky jsou pevně přišroubované (ne jak polovina těch co potkám v obchodech) a vypadá to, že mi budou dělat společnost hodně dlouho. Jsem opravdu ráda, že jsem nabídku přijala, protože brýle jsou naprosto úžasné a obávám se, že mě teď bez nich jen tak neuvidíte! :D



A teď něco i pro vás. E-shop má speciální akci na první pár brýlí zdarma! Zaplatíte si pouze poštovné, samotné brýle máte zadarmo. Pokud by vás jejich nabídka zaujala, tak se neváhejte podívat tady a nějaký pár si vybrat. Já bych si jich určitě ještě několik vybrat dokázala! :) Poštovné jsem našla, že stojí 24 dolarů, což není málo, ale když si vezmete že máte brýle v této ceně zdarma, tak to není tak špatný.


Závěrem tedy musím říci, že jsem opravdu moc ráda, že jsem se nakonec rozhoupala a spolupráci přijala. Brýle jsou suprové a já se z nich teď budu pár pátků těšit :)

Co vy a brýle? Nosíte?

P.S. Mimochodem od včerejšího dne je ze mě velká řidička :) Děkuji za vaši podporu!

P.S.S. I když e-shop pochvaluji, věřte, že si to opravdu zaslouží! Nejsem nikým a ničím podplacena a názory jsou skutečně mé a stojím si za nimi. Na mou duši, na psí uši! :)

28 komentářů:

  1. Firmoo je super, ja idem ojednavat slnecne s dioptriami, lebo tuto na SLovensku ma najlacnejsie vyjdu okolo 250 eur a hentam vyjdu aj s postovnym okolo 80. Len teda skoda, ze na slnecne zlava na prvy par zdarma neplati :/
    Ale aj tak sa to oplati, ideme objednavat asi cela rodinka :D
    Tieto ti inak velmi svedcia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Brýle ti moc sluší! Ne tentto e-shop slyším jen samou chválu.
    Gratuluji k řidičáku! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Těhle brýlím já říkám Harry Potter hadr, protože já v nich vždycky vypadám fakt jak sestra Harryho, ale Tobě opravdu sluší :) Gratuluji ke spolupráci i k řidičáku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, taky na jedny čekám :)) Tak pak mrkni. A tyhle jsme chtěla původně! :D A pak jsme si vzala jiné :)

    A gratuluji k řidičáku :) Já ho stále ještě nemám a asi ještě dlouho mít nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulace k řidičáku!

    Popravdě už se těším, až móda těchhle obr brýlí se silnými tmavými obroučkami pomine, protože je na sebe narve každej frikulín bez ohledu na to, jestli mu sluší. Ono to vážně sluší jen tak jednomu ze sta. :-( Na tobě by vypadaly lépe nějaké užší, na druhou stranu na to, žes je vybírala přes net, tak dobrý. Tobě pasují a co je fajn, že ti v podstatě opisují tvar obočí!

    OdpovědětVymazat
  6. A krásně ti sednou, už jsem chválila na facebooku ;)

    OdpovědětVymazat
  7. bože ty jsi kráva, kdo jinej by si pořídil brýle, když je nemusí nosit, takovýhle pozéři jsou fakt na ránu. Docela bych ti přála, abys je taky musela nosit a abys je nebrala jako debilní modní dolpněk. Krávo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože :D ,, Ty *Anonymní* žiješ ještě v 19.století ne? :D Dneska má brýle jako módní doplněk každý třetí! A zvlášť tenhle druh. Je teď velice moderní. Asi si nebyla ve velkém centru, kde nikde nerozeznáš jestli jsou dioptrický nebo je má někdo jen tak. Takže trochu zklidni své hormony. :D Spíš jsi trapná ty :D Opravdu z 19.století :D

      Brýle nosím .. Jak tyhle jak máš a nebo své dioptrické. A jsou opravdu boží. :)

      A gratuluji ti k řidičáku! :)

      Vymazat
    2. Nevím, co máš za problém, ale když se brýle někomu líbí, proč by je prostě nenosil? A navíc Škodulce sluší.
      Zajímalo by mě, jestli bys to napsala, i kdybys byl/byla přihlášený/přihlášená :D

      Vymazat
    3. No... Řeknu to takhle. Buzerovat po netu, a ještě k tomu anonymně, umí každý. Mimochodem říká se tomu internetová šikana. Nevím, jestli vám to něco říká, ale je to společenský patologický jev. Chcete-li kritizovat, zkuste to konstruktivně.

      Vymazat
  8. Ty brýle ti sluší, líbí se mi tenhle styl brýlí :) Ségra má podobné, ale nechce mi je půjčovat. Obecně se mi brýle líbí jako doplněk :)
    A gratulace k řidičáku!

    OdpovědětVymazat
  9. Jeeej veľmi ti pristanú si v nich zlatá!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Brýle ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. no ja som si uz pozrela tu stranku ale ja mam ten problem ze na kazde oko potrebujem inu dioptriu tak uvidime ci budem odvazna a skusim to cez net,inak sa ti okuliare hodia:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že tam v nastavení při objednávce jde nastavit i dioptrie na každé oko jiná ;)

      Vymazat
  12. Moc..mi ty brýle k tobě nesedí :DD

    OdpovědětVymazat
  13. Proboha... To jsou svářečské brýle? Větší už neměli? Vypadáš v tom otřesně, copak to nevidíš?

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, já si měla vzít tyhle, sakra. Dneska mi taky přišly, vybírala jsem je fakt dlouho, dávala jsem si tam svoji fotku, abych viděla, jak na mě budou vypadat a nakonec jsou užší, než jsem je čekala, takže mi moc nesluší.. Fuck. Ale jinak mě taky strašně překvapil veškerý servis okolo a že jsou brýle vážně kvalitní. A FedEx, jo, to byl jiný servis :)

    OdpovědětVymazat
  15. Cha chá, Klárko, na tydle chytrolíny hoď bobek. Není to náhodou o tom, že nosím to, v čem si cítím dobře a co se mi líbí. Nazvat někoho v jednom příspěvku dvakrát krávo svědčí o tom, že to psal někdo, jehož iq dosahuje stupně ZŠ :D Docela mě to pobavilo.
    Zase ti ráda něco přeložím!!!
    Janča xoxox

    OdpovědětVymazat
  16. spolupráce mi přišla taky, ale nějak mě to nenadchnulo. svých dioptrických mám ve škole už tak plný zuby, ještě nosit nějaký takhle dobrovolně :D nene.. a ani se mi tam žádné extra nelíbily..

    OdpovědětVymazat
  17. V žádném případě si nemyslím, že je Klárka kráva, když nosí nedioptrické brýle, ale přijde mi to teda zvláštní... Já musím nosit dioptrické brýle a ani nevíte, co bych dala za to, kdybych mohla někam vyrazit bez nich :-( Moje oči čočky nesnáší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si to v nich včera celý den vyzkoušela a musím teda uznat, že to s nima není žádná sranda :) obzvlášť teď v zimě když sněží/prší a při každém vstupu do tepla se zamlží.. :D

      Vymazat
  18. Děkuji všem za příspěvky! :) I těm "milým" anonymním, alespoň jsem se měla čemu zasmát.. :D ;) Říkejte si kdo chcete co chcete, mě se to líbí a budu je i nadále nosit :D

    OdpovědětVymazat
  19. Já brýle nosím také, a myslím si že Tobě zrovna sednou :)

    OdpovědětVymazat
  20. Gratuluji k řidičáku!
    Brýle ti moc sluší, je to takoý typ brýlí, že téměř každý v nich vypadá k světu :))))

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji za super tip, hledala jsem jedny náhradní k mým dioptrickým a tady vyjdou za pár korun. Už mám objednáno:) Brýle ti moc sluší! Martina

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)