čtvrtek 20. prosince 2012

Co mi udělalo v poslední době radost?

Pěkný čtvrteční večer!

Po nějaké době jsem tu opět s novým příspěvkem. Hektický týden je snad u konce a tak se budu moci zase plně věnovat blogu. Snažím se vše dohnat, včera jsem natáčela videa (bohužel je zatím nemohu nahrát, ale nejdéle o víkendu! ;)), dneska jsem zase fotila jako divá.. Tak snad se blýská na lepší časy :) Dnes zase trochu odlehčení v podobě článku, kterých 5 věcí mne v posledním týdnu potěšilo..

1.  Štěňátka - nádherná miminka naší Sandy.. Jsou k poňuchňání a já se od nich prostě nemůžu odtrhnout. Kdybych mohla, tak si je nechám všechny! :)


2. Finišování s dárky - v týdnu jsem konečně dokoupila všechny dárky a teď už můžu s klidným srdcem jenom čekat na reakce mých blízkých :) Jsem ráda, že je to za mnou! Hektické shánění dárků a jejich následné balení není moje oblíbená činnost..

3. Pěkný film - po nějaké době opět příjemně strávené odpoledne s přítelem v kině. Film Hobit: Neočekávaná cesta je opravdu dobrodružná výprava. Příjemné zpestření jinak hektického týdne.

4. Splněné zápočty - dva těžší zápočtové testy mám úspěšně za sebou a já si tak můžu na chvíli oddychnout. I když ne na dlouho, po Vánocích to teprve bude masakr..

5. Neočekávaná pošta - Co mě dokáže opravdu potěšit a dobře naladit? Když dorazí pošťák s nějakou neočekávanou zásilkou. Jako tomu bylo dnes. Žádnou poštu jsem do Vánoc již nečekala, o to milejší bylo překvápko a o to větší radost z krásně zabaleného balíčku s produktem od Lirene. No koho by to nepotěšilo? :)


Co v posledních dnech udělalo radost vám? Dokážete se radovat i z maličkostí?
 

9 komentářů:

  1. Taky jsem se dnes radovala z maličkostí - dva balíčky, příjemně strávený den s kamarádkou :) A taky budu zítra konečně natáčet a fotit jako divá :)

    OdpovědětVymazat
  2. mně má balíček dorazit zítra, tak se na něj už taky těším :) samozřejmě ty nečekaný jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. To štěňátko je úžasné!! Já se z maličkostí raduju, ale jak kdy. Poslední dobou? Největší radost mi víc a víc dělá radost pejsek. Fenka Jenny:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že Tě něco potěšilo, mě spíš naopak většinou, ale dneska mě potěšil email, že mě vzali na stáž do Sociálněvědného archivu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jee já chci doma taky taková psí miminka :)))))))))))
    Momentálně mi dělá radost, že máme od zítra už volno ve škole a proto jedu do Prahy a v sobotu do Drážďan :) nemůžu se dočkat!!! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Víc fotek štěňátek:)!!!! Náááádherný!!! Mám radost z toho,že konečně budeme mít svůj byt. Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucko, více fotek mrňousků se objeví na Facebooku ;) A vlastní byt Ti opravdu závidím, to bych taky brala :)

      Vymazat
  7. Ty štěňátka!!! Já bych si tak přála domů pejska ale přítel je bohužel proti :/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)