pondělí 12. listopadu 2012

TAG 11

Pěkný pondělí přeji!

Minulý týden jsem vás teda pěkně zanedbávala a věřte, že mě to moc mrzí.. Ale nedá se nic dělat, ve škole to jede, jak na běžícím páse, a učitelé nás zrovna nešetří.. Hází nám jednu seminárku za druhou, k tomu kupa úkolů a jako bonus jízdy v autoškole a blížící se závěrečky.. No nemám toho teď zrovna málo a minulý týden jsem byla ve značné časové tísni. Teď už to snad bude o trochu lepší, ale kdo ví, co se zase přihodí.

 
Během posledních několika týdnů jsem byla natagována hned několikrát do slavného tagu o 11 faktech/otázkách a tak se na to vrhnu. Nejdříve zveřejním všechny, od kterých jsem tag přebírala (a vím  o nich). Byly to tyto milé dámy, kterým za to velmi děkuji:


A jdeme na jedenáct faktů o mě. Upřímně se přiznám, že už vážně nevím, co vám na sebe prozradit, protože toho víte až až.. :) ale tak třeba něco dokupy dám.

  1. V posledních týdnech jsem podlehla kouzlu tvářenek. Donedávna jsem je velice opomíjela, ale teďka bez ní nedám ani ránu. Plánuji se v nejbližší době zásobit.
  2. Až nyní ve 22 letech jsem se odhodlala začít dělat autoškolu. Nemám auta ráda a mám respekt z vysoké rychlosti a kdyby mě situace nenutila řidičák si udělat, nejspíš bych se k tomu nikdy nedokopala.
  3. Jsem strašný zmatkař a když se něco nedaří, tak začnu šílet.
  4. Mám v posledních letech problémy se spaním, každou noc se několikrát za noc vzbudím a jednou za čas je noc, kdy z celé noci naspím třeba jen dvě hodiny.
  5. Miluju jídlo, ujíždím především na těstovinách. Mohla bych je jíst pořád.
  6. Nesnáším když na mě někdo jenom zvýší hlas. Když na mě už někdo opravdu řve, tak šílím. Nesnáším to! Jakmile na mě někdo zvyšuje hlas, mám pocit, že se mě snaží ponížit, pokořit.. nebo prostě má navrch a to já nesnesu.
  7. Jsem strašná cíťa a občas mě dokáže rozbrečet i opravdu šílená blbost.
  8. V posledních měsících nedokážu navštívit drogérii, aniž bych si nekoupila alespoň nějakou maličkost. Většina kapesného proto končí v kosmetice, kterou ne až tak nutně potřebuji.. :D
  9. Už asi 8 let si kupuju časopis JOY a nechybí mi jediné číslo. Nekupuju si ho ani tak kvůli obsahu, ale spíše ze zvyku. Už několikrát jsem si říkala, že si ho nekoupím, ale stejně vždycky podlehnu.. V hlavně mi totiž začne znít: Co kdyby tam tentokrát bylo něco, co tě bude fakt bavit? 
  10. Nosím u sebe diář a píšu si tam každou blbost co mě má za ten týden potkat, ale nikdy ho neotevřu jindy, než když si tam něco píšu :D
  11. Miluju hudbu, většinu písniček mám spojenou s nějakým zážitkem nebo pocitem a když si ji pustím, všechno se mi připomíná.. Proto existuje velké množství písniček které můžu poslouchat pořád dokola, protože z nich mám dobré pocity, ale existuje taky spousta těch ke kterým se zásadně nevracím, protože mi nepřipomínají zrovna hezké zážitky.


 A teď se vrhneme na otázky od holek.. Bude jich rovnou 33, takže se máte na co těšit :D

  • Ktorý film máš najradšej a môžeš ho pozerať stále dokola? Hříšný tanec a Twilight ságu.
  • Predstav si, že jeden deň môže byť ideálny. Ráno vstaneš a môžeš všetko: cestovať v čase, lietať, ... čo by si robila? :) Rozhodně bych chtěla létat.. chtěla bych aspoň jednou vidět svět z ptačí perspektivy.. 
  • Keby si sa mohla niekoho slávneho spýtať jednu otázku, kto by to bol a čo by si sa spýtala? Já bych si nejraději promluvila se Sherlockem Holmesem! Chtěla bych vědět, jak to všechno dělá! :D
  • V čom vidíš nedostatok svojho blogu? v poslední době je nedostatkem čas, nestíhám a tak nemůžu svému blogu věnovat tolik, kolik bych chtěla.. Ale obecně je podle mě nedostatkem špatná kvalita fotek, malá originalita, můj styl psaní a pravopisné chyby.. :D
  • Ktoré rozhodnutie považuješ v svojom živote zatiaľ za najlepšie? :) já mám zatím pocit, že jsem se vždycky rozhodla špatně :D
  • S ktorou seriálovou postavičkou sa stotožňuješ? Hmm, tak to opravdu nemám ani páru..
  • Ako si predstavuješ ideálne prvé rande? :) Večeře při svíčkách, kde si budu mít s partnerem o čem povídat :)
  • Pracuješ momentálne na nejakom predsavzatí? Na akom?Ne nepracuji, předsevzetí si ze zásady nedávám – nikdy je nedokážu dodržet.
  • Ktorý kozmetický produkt by si za nič nevymenila a odporučila ho každému? Tak takový jsem snad ještě neobjevila. Je pár produktů, které mám mezi oblíbenými, ale ten forever jsem ještě neobjevila.
  • Životné motto? :) Nedělej nikdy ostatním to, co nechceš, aby oni dělali tobě.

  1. Popis se 3 slovy – sebekritická, náladová a pohodlná
  2. Sledujes rada kosmeticka videa? Uved duvod. Ano sleduju, většinou se tam dozvím vše co potřebuju a ještě při tom vidím jestli to blogerka myslí vážně nebo to jen na oko vychvaluje.
  3. Setkala jsi se na svem blogu s nejakou kritikou? Pokud ano, jak se s ni vyrovnavas? Ano, setkávám se s ní téměř denně. Ale ani ne tak na blogu, jako na YT, kde se kritikou opravdu nešetří. Snažím se to brát s nadhledem a z každé kritiky si něco vzít. Aspoň vím na čem zapracovat a co zlepšovat :) Urážkám se můžu jenom zasmát, to dělají jenom ubožáci.
  4. Tocis videa? Pokud ano, tak co te na tom bavi a pokud ne, proc netocis? Ano točím. Nevím, nedokážu říci, co mě na tom baví.. Mám ráda zpětnou vazbu od čtenářů a přijde mi to občas jednodušší a rychlejší než sepisovat předlouhé články.. :) 
  5. Z jakeho kraje pochazis? (Karlovarsky......) pokud to neni tajne ;) Královéhradecký
  6. Jak si predstavujes svuj zivot za 20 let? :P Někde ve svým domečku s milovaným manželem a dvěma dětmi :)
  7. Co jsi provedla ve svem zivote nejblaznivejsiho? Jsem hrozná konzerva a zase tak bláznivá a spontánní nejsem :) pro mě je v poslední době nejbláznivější jezdit autem jako řidička, když mám z aut strach a bojím se :D
  8. Co k smrti nenavidis a co naopak milujes? nenávidím pomluvy, lži, aroganci a závist a co miluju zvířata a své čtenáře :)
  9. Jaky predmet ve skole mas nebo si mela nejradeji a proc? na základce a na střední jsem měla nejraději literaturu.. a teďka? Nic mě nenapadá :D
  10. Jaky mas nazor na 21.prosince 2012? :DD kdo nevi, tak ma byt konec sveta..nebo tezke zmeny. Myslím si, že konec světa nenastane, ale když nastane, tak proč ne.. to už mi bude asi jedno.. :D
  11. Uved tvoje 3 nejoblibenejsi knizky, 3 nej filmy a 3 nej hudebni skupiny nebo zpevaky :) 3 nejoblíbenější knížky: Twilight sága, Harry Potter a Milénium, 3 nej filmy: Hříšný tanec, Twilight sága a Harry Potter sága, 3 nej hudební skupiny: Coldplay, Coldplay a zase Coldplay.. :)
  
1) Jaký je tvůj nejdražší kousek kosmetiky, který vlastníš? Asi rtěnka Lancome Rouge in Love.
2) Jaký je tvůj neoblíbenější zpěvák/skupina? Coldplay
3) Tvůj největší (kosmetický) trapas? Hmm asi buď moc tmavé obočí a nebo tmavý make-up.. podle mě se to stalo už všem.. :)
4) Tvoje nejoblíbenější vůně? Bruno Banani
5) Které jídlo opravdu z duše nenávidíš a nikdy by si ho nesnědla? olivy
6) Vysněné město, kam by ses chtěla podívat? New York, Los Angeles
7) Tvoje nejoblíbenější značka kosmetiky? Asi nemám žádnou nejoblíbenější.. Nejvíc věcí mám od Essence a patří mezi moje nej, ale úplně nej to není.. chápete? :)
8) Lidská vlastnost, kterou ze všeho nejvíc nesnášíš? faleš, aroganci a závist
9) Kolik let má tvůj nejstarší kosmetický produkt, který doma najdeš a máš odvahu jej stále používat? Tak to bude asi nějaký  parfém. Před měsícem jsem dodělala jeden, který jsem měla cca 7 let.
10) Tvé životní motto, podle kterého se řídíš? Nedělej jiným to, co nechceš, aby oni dělali tobě.
11) Jaký dárek by sis letos nejvíce přála najít pod vánočním stromečkem? Nějakou kosmetiku a něco na sebe a budu naprosto spokojená! :D


A na závěr mých 11 otázek:

1. Můžeš si s sebou na cestu/dovolenou/opuštěný ostrov vzít jenom jeden kosmetický produkt. Jaký by to byl?
2. Jaký film tě dokáže pokaždé rozbrečet?
3. Jaký sport by jsi chtěla umět?
4. Který kousek z tvého šatníku jsi ochotná nosit až do roztrhání?
5. Jakou písničku můžeš poslouchat pořád dokola?
6. Cestuješ ráda? Kam by ses chtěla v životě podívat?
7. Který kosmetický kousek je pro tebe must-have letošního podzimu?
8. Po jakém kosmetickém kousku tvé srdce momentálně touží?
9. Kolik času ti trvá napsat jeden článek?
10. Která knížka kterou jsi přečetla tě nejvíce oslovila?
11. Tvé povolání snů?

To je teda opravdu opravdu opravdu vyčerpávající článek.. :) Snad jste se zase dozvěděli něco nového. Teď bych měla správně nominovat několik dalších blogů, ale jelikož opravdu nemám přehled o tom, kdo už tag dělal a kdo ne, nechám to volně a můžete si ho vzít kdokoliv chcete.. Nemám ráda nějaké omezování.. :)


7 komentářů:

  1. Pěkná 11-ka. V některých bodech s s tebou ztotožňuji. :) A myslím, že jsi až přehnaně sebekritická, což je škoda.

    OdpovědětVymazat
  2. Harry Potter není sága.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni tolik otázek :D Taky jsem hrozný cíťa, občas mě rozbrečí i reklama :) a taky nesnáším když na mě někdo křičí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Joy jsem si taky strašně dlouho kupovala, ale už jsem přestala. Nelíbí se mi, že tam jsou téměř výhradně jen převzaté články z německé verze (nebo rakouské, já nevím) tohoto časopisu a samá divná móda :-) Víc mě bavil Yellow, ale ten už je dávno zrušený.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak dlouho už děláš autoškolu a jak dlouho ji ještě dělat máš? Luca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám ji už skoro 3 měsíce a vypadá to ještě tak na 3 týdny.. pak už to budu mít snad za sebou :)

      Vymazat
  6. jeeej dakujem ze si zodpovedala :) krasne odpovede, nahodou ak mam posudit, tak tvoj blog mam rada a hlavne videa, tie vzdy pozeram cele a ak ma tvoj blog nejake nedostatky, tak ich vyvazuju tie videa ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)