úterý 27. listopadu 2012

SenzaBox - listopad 2012.

Pěkný úterní den!

Dneska si odkryjeme další krabičku krásy! SenzaBox přichází se svojí listopadovou edicí! 

Listopadová krabička byla tentokrát zahalena do černé barvy. Černá mašle s "vizitkou", možná působí trochu pohřebně, ale já černou ráda, takže mi to nijak nevadí. Iniciály a znak na mašli mi přišly jako pěkný detail, který mě na první pohled zaujal. Krabička opět perfektní, už i pro tuto mám využití (brzy tu nebudu mít nic jiného než krabičky SB :D). Krabice ve které SB byl, byla již důkladně přelepená lepící páskou, takže myslím, že všechno v pořádku. 


Kromě designu krabičky, jsem byla velmi mile překvapena i obsahem. Tři produkty plného balení, navíc všechno opravdu použitelné a vzorečky také nejsou nejmenší. Líbí se mi také složení produktů - něco z vlasové, něco z dekorativní, něco z pečující kosmetiky. Myslím, že každý si najde to svoje. Já mám opravdu ohromnou radost z balzámu na rty, který má to nejroztomilejší balení! Více je řečeno ve videu, takže kdo chcete, mrkněte. Samozřejmě po důkladném vyzkoušení produktů, vám dám zase vědět, jak si u mě stojí. :)


Já mám z boxíku opět radost a už teď se nemůžu dočkat prosincového vydání, protože výrobci slibují, že Vánoční vydání bude opravdu Senza! Co na nás asi tak čeká? :)

Více o SenzaBoxu najdete tady.

A co vy a krabička? Máte? Líbí se vám obsah?


Na závěr bych ráda poděkovala týmu SenzaBoxu za poskytnutí boxu k vyzkoušení.

19 komentářů:

  1. taky box mám ... ale ten minulý mi přijde lepší

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, Chisilk bych brala. :) Škoda, že jsem si neobjednala, takže s prosincovým to musím napravit. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. nemůžu si pomoct, ale tohle balení se mi líbí :( ty předešlé boxíky byly daleko lepší!

    OdpovědětVymazat
  4. nemám! ale chci! Hodně lidí tenhle měsíc chváli...))

    OdpovědětVymazat
  5. Já si ho nakonec neobjednala, ale čekám LadyBox. Minule jsem byla se SenzaBoxem moc spokojená, ale jak jsem zjistila, co v něm bude, tak jsem objednávku zrušila, protože by mě tahle krabička za ty prachy zase tolik nepotěšila.
    Jinak to černé balení mi přijde super a moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš moc pěkný článek.A tvůj blog jsem si zamilovala jen tak dál.Máš úžasný blog už jsi vyzkoušela něco ze Senza Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsi milá :) Vyzkoušený mám odličovač a korektor. Šampon a balzám na rty na vyzkoušení čekají, hedvábí (jedno podobné teď mám) a sůl pošlu dál..

      Vymazat
  7. Já si koupila Senzabox poprvé a byla jsem spokojená. Uvažovala jsem zrovna o koupi dvoufázového odličovače, protože na voděodolnou tužku od Rimmelu mi nezabírala ani micelárka od Biodermy. Takže mastnější odličovač, mi přišel vhod, i když je zrovna moc nevyhledávám. Největší radost mi udělal lip balm, protože jsem už o něm četla samou chválu. A je vážně super :) Šampon je kvalitní, vlasy jsou po něm dokonale čisté, i když kdo je zvyklý se starat o vlasy kvalitním šamponem, tak toho asi moc nepřekvapí. Hedvábí fajn, ale účinky jsou srovnatelné s oleji, se kterými se teď roztrhl pytel... A korektor, ten mě jediný zklamal, moc si nedokážu představit, že by si jej někdo dobrovolně za plnou cenu koupil...

    OdpovědětVymazat
  8. Ladybox mě vůbec nezaujal, protože je plný tělových mlék a balzámů, které já moc nepoužívám. Navíc si vůbec nikdo nevšiml, že vánoční mlého Yves Rocher je už z minulého roku, což vím jistě, protože jsem tuto řadu kupovala mamce. Připadlo mi, že se chtěli zbavit přebytečných zásob. V tomto ohledu fandím víc Senzaboxu. Jsem zvědavá, jak se jim podaří udržet úroveň a logiku. Tím myslím, že když tam je odličovač očí, tak už by se tam minimálně půl roku neměl další objevit ( protože na co vám je 5 odličovačů a pět tělových mlék, že? ). Mám strach, že plné balení se budou týkat jen levnějších značek a říkala jsem si, že značky jako Make up for ever a Dermatologica se tam moc objevovat nebudou. Dnes jsem ale dostala mail ze Senzaboxu, že bychom se v příštím mohly dočkat právě Make up for ever a Dr. Hauschky. Jestli to tak bude, tak budu nadšená! Za 289,- nečekám buhví co, ale na kosmetiku Ziaja a Fleur de Sante teda moc zvědavá nejsem. Jediné, co mě naštvalo, je to jejich předplatné. Když se totiž jedná o předplatné, tak by mělo být zvýhodněné, ale tohle je levnější všeho všudy celkově ( za 4 balíčky ) jen o 30,-Kč, což mi nepříjde jako nějaká dobrá obchodní strategie...Každopádně se na prosincový těším a doufám, že budu mít hezký dárek pod stromeček. Na FB jsem četla dotazy na osobní odběr, což bych uvítala, nemuselo by se platit za poštu. Což mě vede k otázce, jaká je vlastně cena Senzaboxu bez pošty..? Vítě některá???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož pracuji na poště tak ti odpovím, mají tam napsané že to posílají jako doporučený balíček tak to je cena tak cca 70kč

      Vymazat
    2. Děkujeme za odpověď :) Já si ale myslím, že cenu boxu nijak razantně měnit nebudou i když bude možný osobní odběr..

      Vymazat
    3. Děkuji, já jsem to taky tak odhadovala. Já bych si pro to teda raději přišla, ale myslím, že je to součástí image a měnit to nebudou..

      Vymazat
  9. ja som si kupila novembrovy senzabox a bol moj prvy a aj posledny mna celkom nazhavil ten oktobrovy ale som sklamana aj ked som dostala vanilkovo ceresnovy balzam,objednala som si to na slovensko a platila som viac ako 400 ceskych korun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt že na SR se to asi moc posílat nevyplatilo, možná byl tento box o něco slabší než minulý.. snad bude další lepší :)

      Vymazat
    2. Více než 400,-Kč? To už je teda opravdu moc..

      Vymazat
    3. No je to moc, ale tým SB za to nemůže.. bohužel pošta na SR je dost drahá... :-/

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)