sobota 3. listopadu 2012

Peříčkové náušnice.

Pěkný sobotní den!

Dneska tu mám pro vás zase něco jiného, ráda bych vám představila e-shop, který je zaměřený na peříčkové náušnice. E-shop perickovenausnice.cz je prvním e-shopem tohoto druhu u nás, a jelikož bižuterii zbožňuju a už dlouho jsem v obchodech po peříčkových náušničkách pokukovala, rozhodla jsem se nabídku na spolupráci přijmout. Musím říci, že e-shop je pěkně přehledný, náušničky najdete pěkně rozdělené do několika kategorií (Classic, Long, Extra Long,..) a ceny jsou více než příjemné. Patříte-li mezi fanoušky peříček, určitě si na e-shopu vyberete. Nabídka je opravdu pestrá - v nabídce jsou různé délky, různé barvy, různé komponenty.. Já jsem si nakonec po dlouhém rozmýšlení vybrala Koroptví náušnice (tady), které mi učarovaly asi nejvíce. Náušničky mi přišly cca do týdne po objednání, komunikace s e-shopem byla bezproblémová. Náušničky dorazily v obálce, zabalené ještě v pytlíku i s vizitkou. Vypadají vážně moc hezky, peříčka nejsou nijak zohýbané či jinak zničené a teď už jen vymýšlím k čemu si je vzít :)




Co vy a peříčka? Máte? Nosíte?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

Na závěr musím poděkovat Zuzce za zaslání tak nádherných náušniček.

17 komentářů:

  1. Není vůbec zač a já děkuji za krásný článek :-) Moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. jj mám v poslední dopbě jsem se do nich zbláznila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji jednoduché oblečení a k tomu peříčkové naušničky :)) A tyto vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. peříčka jsou nádherný! mám tedy jen jedny, a jedny na čelence, ale zbožňuju je :)

    OdpovědětVymazat
  5. náušnic mám doma požehnaně, ale peříčkové asi žádné.. nějak jsem si k nim ještě nenašla cestu..

    OdpovědětVymazat
  6. sice žádné peříčkové náušnice nevlastním, ale strašně se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala si si veľmi pekne.. Ja si nechávam náušnice robiť u kamarátky, je veľmi talentovaná.. mám od nej niekoľko krásnych pierkových kúskov :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou krásný a určitě ti sluší! Ukaž se nám v nich brzy. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadáš v nich jako inidánka ;) Já mám s peříčky trošku problém, protože hrozně vlají a já mám radši, když jsou naušnice těžší. Jinak na e-shop se určitě podívám ;) Děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
  10. A ten kov je bižuterní? Nenosím, nekupuju, nemůžu... Teď jsem neodolala a prostě jsem si, blbeček, vzala jedny překrásný náušnice bižu za pár korun a můžu je mít v uších chvíli, než mě začnou bolet, otečou a zhnisají. Jsem na bižuterii bohužel alergická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je to bižu.. Já jsem dříve měla stejný problém, ale postupně jsem na to uši navykla a dneska celkem bez problémů.. jenom sem tam něco mi nesedne, jinak je to dobré :)

      Vymazat
    2. S různou tolerancí, v některých náušnicích vydržím celý večer, po některých mě začnou uši bolet už za dvě hodiny, ale dá se říct, že pokud bych si chtěla vzít náušnice a nestarat se o ně, tak mi uši průměrně za 48 hodin otečou a začnou hnisat. :-) Bižuterii proto téměř nenosím (občas neodolám, protože ty svoje vysněný z ušlechtilého kovu jsem ještě nenašla, koupím si a pak proklínám svou marnivost :-), můžu jen některý stříbro a problémy mi nedělá výhradně jen chirurgická ocel. Bohužel, já to mám takhle odjakživa. :-)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)