středa 7. listopadu 2012

Hydra Végétal - Yves Rocher.


Pěkný středeční den!

Dneska si dáme zase jeden kosmetický příspěvek :) Pomalu začínám testovat produkty ze všech krabiček krásy, které ke mně dosud doputovaly a tak snad bude recenzí přibývat. Všechny produkty nejdříve pořádně vyzkouším, než vám o nich dám vědět. Koukala jsem, že na některých blozích se produkty objevují vyzkoušené hned po obdržení krabičky.. No to teda nevím nevím, jestli jsou produkty důsledně vyzkoušené, aby se o nich dalo psát. Ale tak to je každého věc.. Já za sebe mohu říci, že mám výrobky vyzkoušené v rámci možností opravdu důkladně a budu vám referovat o všech svých zkušenostech a dojmech.

Dnes přináším první z produktů, které jsem dosud vyzkoušela a to dva výrobky od Yves Rocher z řady Hydra Vegetal - Hydratační gel na den a noc a Hydratační pleťovou vodu. Musím říci, že tyto vzorečky mne opravdu potěšily, nejen že to balení je prostě cute, ale navíc jsem na pleťovku úchyl a ráda zkouším nové pleťové výrobky.


Hydratační gel na den a noc

Hydratační gel je možné použít jako denní, ale i noční krém. Výrobce slibuje 24 hodinovou intenzivní hydrataci pleti, díky komplexu z rostlinné mízy. Má zanechávat pleť viditelně svěží a zářící krásou. Dermatologicky testován. Složky rostlinného původu: míza z javoru, míza z bio agáve, betain, voda z bio vilínu. Speciálně vyvinuté pro normální a smíšenou pleť.

O roztomilém balení mluvit nebudu, protože se jedná pouze o vzorek, normální balení je v kelímku jako většina krémů. Já měla  k dispozici 15ml vzorek, který ovšem vystačí na docela dlouhou dobu. Možná se vám to nezdá, ale já ho používám již víc jak 3 týdny a pořád v něm něco málo mám. Samozřejmě to nepřeháním a musím teda přiznat, že ho používám jenom jednou denně (večer), ale na vyzkoušení a vytvoření si představy o něm mi snad stačí. Kdybych ho používala dvakrát denně, jak je výrobcem doporučeno, strašně bych se leskla a měla bych pleť ještě mastnější. Použití jednou denně je pro mě ideální. Krém má takovou svěží a příjemnou vůni, i když já osobně bych možná na intenzitě parfemace ubrala. Nenechte se zmást názvem gel, je to prachobyčejný krém, nic jiného. Konzistence je normálně krémová, možná je složení jen trošičku vodovatější,. Krém se dobře roztírá, rychle se vsakuje a pleť zanechává krásně jemnou. Je trochu hutnější, ale na podzim a zimu je to opravdu ideál, pleť vyživí a zanechá ji hydratovanou. Já jsem si na krém opravdu zvykla a vůbec bych se nebránila plnému balení! :)



Gel v plném balení (50 ml) stojí 370 Kč a najdete ho tady.

Hydratační pleťová voda

Pleťová voda je dalším výrobkem z této řady, který jsem zkoušela. Vůně je opět stejná jako u krému, svěží, ale trochu vtíravá, i když u té vody mi vůně vadí podstatně méně než u krému. Voda se má používat 2x denně - ráno a večer, přesně tak ji používám. Večer vodu používám na dočištění pleti a odstranění posledního zbytku make-upu, ráno ji používám před líčením. Voda pleť sice vyčistí a odstraní nečistoty, ale mám pocit, že předešlé vody, které jsem používala (Nivea Stay Clear, Lush), to dokázaly o něco lépe. Není to úplně na jedničku, jak bych si to představovala. V prvních dnech jsem navíc měla po čištění s touto vodou pocit pnutí v obličeji. Asi po třech dnech používání to však odeznělo a teď je aplikace bezproblémová. V očích neštípe a je dermatologicky testována.


Plné balení (200 ml) je k sehnání za 235 Kč tady.

Není to úplně top, co jsem kdy zkoušela (i když krém se tomu blíží), ale nejde ani o úplně špatné produkty. Ke krému nemám víceméně výhrad, k vodě se pár výtek najde a nejspíš bych si ji nekoupila.

Co vy? Máte s těmito produkty zkušenosti?

8 komentářů:

  1. Od YR jsem zkoušela tělová mléka, šampón a voňavku.. přípravky na pleť nikoliv :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem dostala v prodejně k nákupu tu vodu, ale nijak mě neuchvátila. Dokonce mě i štípala v očích, bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  3. ja som dostala vzorku kremu a po naneseni som ho musela z tvare odlicit, velmi stipal :/ inak mam znacku yves rocher velmi rada, ale pletovu kozmetiku kupujem inde :)

    OdpovědětVymazat
  4. líbí se mi ten krém, ani ta cena není hrozná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes mi z této řady přišlo odličovací mléko, čistící gel a hydratační péče, tak jsem na to zvědavá. Voní to hezky svěže, myslím, že na léto by se mi to asi šiklo víc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Yves Rocher jsem toho zkoušela pár a docela mě to zklamalo :(

    OdpovědětVymazat
  7. Pleťová voda mi až tolik nezaujala, prostě jsem zmlsaná růžovou Biodermou a tu hned tak něco nepředčí. Krém mám v plném balení, používám ho hlavě na noc a jsem s ním maximálně spokojená. A název gel je proto, že YR má mít ještě jeden a to je krém a je určený na suchou pleť (to spíš jen na vysvětlení, neber to jako rýpání). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to chápu.. ale zase někdo kdo dostane do rukou jenom ten gel (jako třeba já) tak nemusí pochopit, proč se to tak jmenuje.. :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)