pondělí 26. listopadu 2012

Co si přeji k Vánocům?

Pěkný začátek týdne!

 Dneska jsem tu zase s trochu netradičním článkem pro tento blog. Jedná se vlastně o wishlist, které jak dobře víte, já obyčejně nepíšu.. :) Ale protože se vás v právě probíhající GIVEAWAY ptám, co byste si přáli vy, prozradím vám i já svá přání... 

Přiznávám, že letos toho není mnoho (nebo jako je, ale nic není opravdu jako "to musím mít i kdybych neměla měsíc jíst") a spíše to jsou takové výmysly, co mě napadly, když jsem na nic pořádného nemohla přijít.. Tak a co že si to vlastně přeju? Kromě zdraví pro celou svoji rodinu a příjemně strávených společných chvil, jsou to následující věci:

Myš 



Jediné co jako opravdu potřebuju, je nová myš k počítači. Sice ta moje stará chudinka pořád pracuje a snaží se, co jí síly stačí, ale občas už blbne a tak jsem poprosila Ježíška, aby se poohlédl po nové.

Parfém



Dalším přáním byl parfém. Nejdříve jsem plánovala, že si řeknu o Lady Gaga Fame, ale když jsem si v katalogu Avonu přičichla k City Rush bylo jasno! Prdím na LG, chci tuhle! Maminka mi slíbila, že mi ji koupí ještě společně se sprchovým gelem a tělovým mlékem, které k tomu byly ve výhodné akci :)

Předplatné ELLE



Když se mě prvně zeptal přítel co bych si přála, neměla jsem nějak ani páru a tak jsem říkala, že si zase pokoupím nějaké hadříky. Pak jsem ale v posledním čísle ELLE uviděla jejich výhodnou nabídku na předplatné a měla jsem jasno. Časopis si stejně kupuji pravidelně, tak proč si ho neobjednat, aby mi chodil přímo do schránky? Tak uvidíme, jestli se přítel bude činit a splní mi mé přání..

Kabelka



Co bych opravdu uvítala je prostorná, pevná, černá kabela. Do školy tahám milión pět set krámů a kabelky mám buď malé a nebo nevhodné.. Znáte to.. Jenže ať hledám, jak hledám, nikde jsem ještě na tu pravou nenarazila.. Ale třeba na nějakou pěknou do Vánoc ještě narazím.

Bobble bottle



Už dlouho o ní přemýšlím a tak jsem navrhla našim, že by se mi pod stromečkem líbila.. Přece jenom na ty cesty do školy by se mi vážně hodila!

Oblečení



Pak tu je taková ta klasika.. Něco málo na sebe - tentokrát bych ráda hlavně nějaké svetry (hlavně černý a béžový!), jeggins, nějaké tričko a co opravdu potřebuji jsou tepláky..  

Kosmetika



No a jak mě dobře znáte, tak kosmetikou také nepohrdnu. Ale blíže jsem si nic nevybrala, nechám se rodinkou překvapit a nebo si na poslední chvíli (či po Vánocích) něco vyberu sama.. Ráda bych konečně vyzkoušela něco od kosmetiky Makeup Academy nebo Sleek (zejména paletky mne lákají!), tak uvidíme.

Tak, toť můj wishlist. Když na to tak zpětně koukám, není toho zrovna málo. Zas tak skromná, jak jsem si myslela, nejsem.. :) :D

A kdo se se mnou o svá přání ještě nepodělil, nechť tak v komentářích učiní! :)


11 komentářů:

  1. teraz ma napadlo... aj ja potrebujem myš, notebook som dostala na 18tku a odvtedy som sa na ňu ešte nezmohla (od marca 2011 :D) vždy bolo niečo dôležitejšie, tak možno na vianoce to niekoho napadne :D

    OdpovědětVymazat
  2. Předplatné ELLE mám také v plánu, ale mám strach, jak to potom probíhá, co se týče dárků, které jsou přibaleny k číslu. Jak ovlivním, pokud bude výběr ze dvou, či více variant, jaký dárek mi příjde?
    Jinak, když na to tak koukám, tak máme přání skoro stejné. Kosmetika, oblečení, parfém...Jenom tu myš nepotřebuju :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prave, ze k predplatnym se darky nedavaji (krome darku primo od Elle) a u tech je posilaji nahodne, takze ovlivnit to nejde nijak...

      Vymazat
    2. Výběr dárků se ovlivnit fakt nedá no :) ale jinak co jsem kde viděla, tak dárky přijdou stejný jako jsou v prodeji. Za ty peníze se mi to pořád vyplatí :)

      Vymazat
  3. Pěkný wishlist. :) A myš už bych jinou než bezdrátovou na doma nechtěla. Já už jsem psala, že si přeji šicí stroj a k tomu pak klasické krejčovské nůžky, entlovací nůžky, něco pro duchovní potěchu, činky, nějakou parádu a dál se uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  4. parfém, předplatné a kabelku si přeju taky :) vlastně i to oblečení a kosmetiku :D

    OdpovědětVymazat
  5. já už se podělila u giweaway :) každopádně doufám, že ti to Ježíšek, všechno přinese :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé tu flašku jsem si zapomněla na svůj wishlist přidat :( Toužim po ní už docela dlouho...

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, hned 2 věci máme společné (kromě kosmetiky a oblečení, to je jasné ;) - Bobble a myš k počítači.

    OdpovědětVymazat
  8. No vidíš myš je dobrý nápad mě už nejezdí kolečko :) Jj taky se těším na tu Vánoční atmosféru, škoda jen, že to uteče tak strašně rychle :( Tu flašku vůbec neznám :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)