středa 21. listopadu 2012

Balzám na rty Essence.

Pěkný středeční den!

Konečně jsem se zase dostala na blog, řeknu vám, vůbec jsem netušila, že bude navazující studium tak vyčerpávající, kdybych to věděla, tak bych si opravdu důkladně rozmyslela, jestli pokračovat.. :D Nechci vám už slibovat, že to bude lepší, protože vím, že v dohledné době to lepší prostě nebude. Závěrečky autoškoly se blíží, hned potom mě čekají zápočty a jak se přehoupnou Vánoce jsou tu zkoušky.. a že už jde opravdu do tuhého!! Bohužel, někde se to odrazit musí a i když mě to opravdu netěší, odrazí se to na blogu.. :( tak mějte trpělivost, opravdu se snažím ze všech sil.. :) Chystám další video, mám i pár nápadů na články, už na to jen najít ten čas. Potřebovala bych, aby měl den 30 hodin nejméně :)

Dneska si dáme zase jeden kosmetický. Jak jsem se hrabala fotkama, našla jsem zapadlé fotky tohoto balzámu. Nevím proč, ale měla jsem za to, že už jsem vám o něm psala, přitom o něm nikde ani zmínka. Jsem to ale tele :) A tak to dneska napravíme a něco si k němu napíšeme, co říkáte?



Balzám na rty od Essence je na pultech od zářijového updatu. Je k dostání ve čtyřech barevných variantách (růžová, oranžová, červená a fialová), ale nemusíte se děsit, balzámy nijak zvlášť nebarví. Já mám balzám v růžové variantě 03 fruitylicious a ten na rtech zanechává jenom jemnou perleť, která se leskne.  Nečekejte od balzámu žádné zázraky a nebudete zklamaní. Já balzám běžně používám, zařadila jsem ho do kosmetické taštičky, kterou nosím v kabelce, takže ho mám pořád při sobě a když je potřeba rty něčím přemáznout, sahám po něm, ale nečekejte žádnou hydrataci jako hrom ani celodenní výdrž. Chvíli na rtech vydrží, rty zvlhčí a tím to hasne. Jeho vůně je sladká, ovocná. Strašně mi připomíná takové ty dětské rtěnky, které jsem používala snad v 10 letech :) Balení se hodně podobá Baby lips balzámům od Maybelline, přiznám se, že na první pohled je bez čtení nápisů od sebe těžce rozeznávám. Jinak co se obalu týče, tak je umělohmotný a celkem z měkkého plastu, balzám nosím v taštičce asi měsíc, nikde s kabelkou neházím a víčko už mám křuplé a nápis odrbaný. Na druhou stranu za 35 Kč člověk nemůže čekat zázraky. Balzám bych titulovala jako průměrnou záležitost, v případě nouze se hodí, ale nijak zvlášť bych ho asi nevyhledávala, favority mám jinde.

Máte? Jste s ním spokojeny?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

8 komentářů:

  1. Obal má milý, už som naň aj pokukovala v drogérii ale kúpiť sa ho asi nechystám :)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem si ho koupila a jsem spokojená :) hydratuje super a za tu cenu! :), ale nápis mám taky ošoupaný...

    OdpovědětVymazat
  3. já mám ten červený a mám ho děsně ráda. nepřijde mi tak hrozný, jak to někteří podávají :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě ho nemám, ale pokud neseženu žádný jiný perleťový balzám, tak si pro jeden rozhodně půjdu :) Už jsem je očuchávala v dmku a tak krásně voněly! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Balzám vypadá hezky, hodně podobně jako ten můj oblíbený od Baley.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si cca před 14 dny koupila ten červený a jsem s ním velmi spokojená, rty krásně zvláční a jako bonus se ještě krásně lesknou ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám konkrétně tento a je super. Krásně voní po cukrové vatě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Také vlastním přímo tento a jsem vcelku spokojená, za těch pár kaček nenadchne, neurazí :) A krásně voní a rty se mi po něm lehce třpytí :)
    Zvu tě k sobě na giveaway a i ostatní :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)