pondělí 22. října 2012

Zklidňující sprchový krém Fleur de Sante.

Pěkný pondělní den!

Protože nestíhám žádný předlouhý článek, ukážu vám dnes alespoň další z vyzkoušených sprchových gelů. Díky mé nejlepší kamarádce mám možnost hýčkat své tělo Zklidňujícím sprchovým krémem od Fleur de Santé. Tato značka se u mě objevuje čím dál tím častěji a já jsem ráda, jde o celkem zajímavou a cenově dostupnou značku.

 
 Krém/gel obsahuje extrakty z jogurtu a malin. Je vhodný pro citlivou pokožku, má zklidňující schopnosti a zanechává pokožku jemnou a provoněnou. Aktivní složky: Jogurt obsahující kyselinu mléčnou - přírodní složka pro zjemnění pokožky. Jogurt dále obsahuje enzymy a oleje, které přirozeně hydratují pokožku celého těla. Malinový extrakt obsahuje silné antioxidanty jako je například vitamin C, extrakt podporuje imunitní systém pokožky, obnovuje její pevnost a zlepšuje prokrvení. Tolik k popisu výrobce.

 
Gel má bílou barvu, tekutou konzistenci, dobře se roztírá a pěkně napění. Spojení jogurtu a malin vytváří vážně okouzlující vůni, i když po chvíli očuchávání mi přijde vůně trochu umělá. Není to ale nic hrozného a při mytí mi to určitě nevadí. Pokožka je po umytí vážně pěkně čisťounká, jemná a voňavá. Pokožka vypadá navíc i docela hydratovaně. Pro mě to sice nic neznamená, protože jsem zvyklá se po mytí mazat krémy, ale pro ty z vás, které se nemažete by to mohla být významnější informace. Vážně jsem se sprcháčem spokojená a nemám mu co vytknout. Voní dokonce i přítelovi a to už je co říct, má totiž trochu zhýčkaný nosánek :)

Našla jsem ho tady za 99 Kč v akci. Balení je 200 ml.

Máte s ním nebo celkově značkou Fleur de Santé zkušenosti? 


8 komentářů:

  1. Vyzerá to veľmi mňam... značku poznám, ale ešte som ju nevidela a možno som len slepá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To spíš vypadá jak nějaká dobrůtka :)) musí opravdu nádherně vonět. Tuhle značku mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že zhýčkaný nosánek bude nějaká nákaza. Takového přítele mám doma také. Jinak moc pěkná recenze. Já teď používám produkty na sprchování více méně na tvé doporučení. Mám kokosový sprchový gel od Ziaji a pistáciový od Dermacolu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze :-) od téhle značky jsem ještě nic nezkoušela koukni i na můj blog :-)

    OdpovědětVymazat
  5. už jen vonět musí krásně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od této značky jsem měla nějaký krém na obličej a byl fajn. Tahle malinová věc by se mi ale moc líbila, mňam :)!

    OdpovědětVymazat
  7. Zkušenosti s touto značkou nemám, ale kombinace jogurtu a malin musí být úžasná. :)

    OdpovědětVymazat
  8. dosť dobrú cenu má ale tú značku nepoznám vôbec :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)