čtvrtek 25. října 2012

Senzabox - edice říjen 2012.

Pěkný čtvrteční večer!

Senzabox už zase oběhl blogový svět a ani já nemohu zůstat pozadu. Dneska vám produkty představím formou videa, které jsem natáčela hned v pondělí, když mi balíček dorazil. Bohužel se mi nepodařilo video nahrát dříve, takže už to pro vás asi nebude tolik zajímavé.. :) ale nedá se nic dělat, škola mě brzdí a já jsem pořád ve skluzu. Jinak nebudu krabičku znovu okecávat, všichni už dobře víte o co jde a ve videu je řečeno vše. Snad jen pro ty, kteří nemají rádi má videa - z krabičky jsem opět nadšená a musím říci, že se opravdu povedla! Už teď odpočítávám dny do listopadového vydání! Při každém otevírání mám Vánoce.. :)

Pokud jste si Senzabox ještě neobjednali a láká vás, mrkněte se tady


Na závěr velice děkuji týmu Senzaboxu za poskytnutí krabičky k vyzkoušení. 

Tak co, máte i vy svůj SenzaBox? Jste s obsahem spokojeni?


15 komentářů:

  1. Ty jsi tak hrozně miláááááá :) Klárka

    OdpovědětVymazat
  2. četla jsem těch recenzí už víc jak deset, ale stejně jsem se na to s chutí podívala znovu. a je příjemné dívat se na člověka jako ty, že jsi ze všeho tak mile nadšená. mnohem lepší, než číst, jak ta krabička vůbec není luxusní, že jde všechno koupit v drogeriích a jak jsou ty vzorečky malé.
    já mám svůj senzabox také doma a také jsem nadšena. akorát ta báze od Dermacol není nic pro mě, ale jinak jsem také spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Nechtěla jsem si krabičky vůbec kupovat, že za ty peníze si radši koupím něco cíleně, co budu chtít..ale zlákalo mě to, tak jsem si objednala listopadový Senzabox k narozeninám :). Jsem zvědavá na druhé vydání Ladyboxu a možná objednám i ten.
    Teď lituju, že nemám říjnový..sice bych tu bázi od Dermacolu nevyužila, ale ten parfémek vypadá krásně:).

    OdpovědětVymazat
  4. já listopadový vynechám nejspíš a objednám až ten prosincový :) tenhle se mi moc líbil a měla jsem z něj radost!

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů, super obsah!
    Já ho bohužel nemám, jak už jsem psala na FB. Ale mám alespoň objednaný Ladybox.
    A nechci rýpat, jen L'occitane se čte "Loksitán". oufám, že to nebereš špatně. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky si myslím, že obsah je super :) Tenhle Senza Box byl můj vůbec první box a nelituju investice!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi fakt moc milá, tohle je pro mě jedno z tvých nejlepších videí :-) Na Senzabox se těším, zítra ho konečně budu moct otevřít.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem se dlouho prala s tím jak vyslovit L'occitane a ze zvědavosti jsem si našla na youtube video a vyslovuje se to "loxitejn" jako kdyby to bylo psáno "lox-ee-tane" takže už mám jasno a neudělám ze sebe křupana, když to před někým vyslovím :D Jinak mám také doma říjnový senzabox a jsem moc ráda za tu bázi Dermacol a navíc v tom největším balení. Také nerada čtu ty stížnosti na obsah, dyť to těm slešnám nikod nenutí, tak ať to nekupují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem si výslovnost taky hledala. Ale ve chvíli kdy točím video a nevím co je v krabičce to můžu asi těžko vědět, že jo :)

      Vymazat
    2. Loxitejn se to určitě nevyslovuje :-)

      Vymazat
    3. Lenka: určitě ano, našla jsem video, kde zkoušeli lidi na ulici, aby jim to přečetli a na konci "učí" výslovnost nějaký pán asi od té společnosti nebo kdo to je.

      Vymazat
    4. No a já jsem se zase ptala přímo v L´Occitane a bylo mi řečeno, že výslovnost je Loksitán. Loksitejn je zřejmě poangličtěné.

      Vymazat
  9. mě se do toho nechce investovat :D na kosmetice neújíždím,tak by to bylo zbytečné
    ale je to zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
  10. Díky moc holky za odezvu :) Jsem ráda, že se video líbí :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)