pondělí 1. října 2012

Řasenkování.

Pěkný pondělní den!

Dnešní článek věnuji po nějaké době zase řasenkám, protože nevím jak je to možné, ale řasenky se mi tu neustále množí :) Ráda bych vám dnes ukázala dvě řasenky, které jsou cenově velmi dostupné a pak jednu trochu luxusnější, kterou zkouším z miniatury. Podíváme se na další řasenku od Essence, kterou poslali do prodeje v poslední podzimní obnově kosmetiky. Druhou řasenkou je Alverde, kterou jsem před časem vyhrála v giveaway a do třetice si ukážeme řasenku od Lancome o které jste některé z vás určitě už slyšely nebo četly :)



Lancome Hypnose Star - řasenku zkouším z miniatury, kterou jsem sehnala v zajímavé akci, kterou pořádala Sephora ve spolupráci s časopisy ELLE a Žena a život. Pokud přinesete říjnové číslo ELLE nebo aktuální číslo Ženy a život, dostanete zdarma miniaturu této řasenky :) a tak jsem neváhala a pro tu svoji si zašla, na facebooku už jste o tom četly. Neváhala jsem a řasenku hned nadšeně vyzkoušela, abych věděla jak taková luxusní řasenka funguje. A co teď k ní napsat. Díky tomu že je to miniatura je balení mrňavoučké a štěteček je dost velký, to znamená, že se s řasenkou docela špatně manipuluje. Ale je to o zvyku, řasenka má nějaký inovativní kartáček, ze dvou stran jsou štětinky delší a ze zbylých dvou jsou krátké. Řasenka je černočerná a normálně vám VONÍ! Ano, čtete správně, prostě řasenka voní. Já jsem to teda zažila poprvé v životě, ale je to celkem fajn věc, když víte že i řasenka vám voní. Voní krásně po medu, prostě paráda. A teďka k vlastnostem. Řasenkou stačí párkrát přetřít, dobře se přichytává (na fotce je řasenkou přetřeno 2x), řasy pěkně prodlouží. Trochu mám pocit, že řasy slepuje. Sice ne moc (měla jsem i daleko horší řasenky), ale prostě je trochu slepí. Neopadává pod oči a co oceňuji je její dlouhá výdrž. Občas mám i u řasenek pocit, že když si namaluju řasy, tak je mám krásně dlouhé, ale po pár hodinách už mám řasy zase takové splihlé a krátké.. s touto řasenkou vypadají řasy pořád stejně, ať je mám čerstvě namalované a nebo ji mám na očích několik hodin :) Na druhou stranu, nezdá se mi že by dělala nějak dramatický pohled, sice jako řasy jsou s ní pěkný, ale zase to není že bych si řekla: WOW, jo tak tohle je ona, musím ji mít i kdyby mě to stálo život.. Ale zase jako kdyby mi ji někdo daroval, rozhodně bych se nezlobila! :D Běžná cena: necelých 700 Kč.



Alverde Mascara - Řasenka by mohla být pro fanynky přírodní kosmetiky, protože Alverde si na tom zakládá. Řasenka má umělý štěteček s krátkýma štětinkama, které se od špičky rozšiřují. Na štěteček se dostane z tuby malé množství řasenky, takže vám nehrozí že byste se zmalovaly. Řasenka vám na řasy nanese velmi jemnou vrstvu, což může být právě její problém. S touto řasenkou jsem nikdy (ale opravdu nikdy) nedosáhla "dramatického pohledu", vždycky jsem s ní schopná dosáhnout maximálně tak přírodního líčení. Řasy sice perfektně oddělí, to jako ano, to se této řasence musí nechat, ale tím to hasne. Spíše řasy jenom zvýrazní, než by jim nějak výrazně pomohla.. Takže použitelná řasenka to je, ale nijak mě nezaujala, abych si ji znovu koupila..



Essence Multiaction Blackest Black - řasenka má naprosto černočernou barvu, přesně jak to má v názvu (fotka mluví za vše), o tom tedy žádná. Kartáček má klasický, velikostí tak akorát, líčí se s ním celkem dobře. Mínus má trochu za nános trochu většího množství barvy na štěteček a poté i na řasy. Na řasy se na štětečku dostává celkem velké množství řasenky, která řasy dost slepuje. A tím to bohužel nekončí, nejen že řasy slepuje, ale také tvoří hrudky, bohužel. Tím to ještě nekončí, dalším mínusem je opadávání řasenky pod oči.. Ale dost negativ. Na druhou stranu je to zase řasenka, co mi na řasách vykouzlí trochu drama look. Sice musím po nánosu řasy trochu rozčesávat, ale tak to už mě nezdrží déle než minutku. Z těchto tří je řasenka asi nejslabší. Běžná cena: 64,90 Kč.

Máte s některou z řasenek zkušenosti? Byly jste si pro svoji miniaturu řasenky Lancome?

20 komentářů:

  1. Já jsem teda s tou Lancome moc spokojená ! :) A podle mě zase neslepuje vůbec :))

    Zvu tebe i čtenářky ke mně na Giveaway o vůni Lanvin

    http://michellterritorium.blogspot.cz/2012/09/je-tu-dalsi-vonava-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. všechny mají skvělý kartáček, ale u tebe není skoro poznat, že máš řasenku.. to malují tak špatně nebo nanášíš tak malé množství?? já teda nanesu co nejvíce, nevypadá to nepřirozeně, mám prostě delší a hustější a černější řasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou prostě moje řasy. Nemůžu za to že je mám krátké a řídké.. :D

      Vymazat
  3. keby som si mala vybrať len na základe fotiek, tak jednoznačne lancôme!

    OdpovědětVymazat
  4. Sakra, od Alverde jsem si teď koupila tu prodlužující řasenku v zelenym obalu, víc se mi ale líbí výsledek týhle co tu máš. Čas od času mám chuť na přirozenej vzhled a chci ty řasy prostě jen obarvit... Tak aspoň vím, co zkusit příště :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja momentálně nouzově používám od Alverde, ale nutně si potebuji koupit spíše na zhuštění.)

    OdpovědětVymazat
  6. To teda ty jsi o té od essence řekla, že je nejhorší. Možná fajn, aplikuje se hůř (dle tvého popisu), ale zase řasy s ní máš opravdu nejhezčí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem od essence nějakou zelenožlutou, měla hrozně velký kartáček. Ale nijak mě neuchvátila.

    OdpovědětVymazat
  8. mám také tu Lancome a je skvělá! :)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  9. ty essence mají celkem dobré řasenky, žádná sláva, ale za tu cenu si je kupuju ráda :) a ta Lancome řasenka.. to je snad jediná drahá řasenka, za kterou bych ty peníze klíďo píďo dala :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já teď používám řasenku od Avonu ( super shock mascara ) a celkem mi vyhovuje, i když by mohla udělat řasy hustší... Od essence jsem ještě žádnou neměla, ale tuhle si asi pořídím až vyschne ta od avonu ( pokud mi samozřejmě nějaký moc hodný člověk řasenku nedá :D ).

    OdpovědětVymazat
  11. Dneska jsem se těšila na tu miniaturu a pozdě samozrejme:/

    OdpovědětVymazat
  12. Zatím mi žádná řasenka ani reenze nepřesvědčila, abych opustila svou oblíbenou 2000 Calorie od MF. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja mam svoju oblubenu od maybelline the colosal volume expres :) ale myslim že každemu sedi niečo ine :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já sem s Lancome moc spokojená, udělá mi uplně nádherný řasy jako žádná jiná řasenka :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tu od Lancome bych taky ráda vyzkoušela. V pondělí jsem pro ni byla v Sephoře a že prej jim je ještě neposlali, tak snad se jí dočkám :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, máš moc pěkné fotky :-) Prosím, jaký to je font, na těchto fotkách? :) Díky

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji za všechny vaše příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám tu od essence a jsem s ní velmi spokojená. Nevím, co s ní děláš, že ti řasy tak slepuje a dělá žmolky (nic ve zlém), ale mně to nedělá. Ale asi je to i tím, že si řasenku multi actin od essence kupuju už dlouho a jsem zvyklá na ten kartáček. Nevypadávají mi po ní řasy, jak po jiných řasenkách. A co je pro mě taky velké plus - nosím kontaktní čočky a po této řasence mi oči vůbec neslzí a ani mě nepálí. A taky jsem si všimla, že je na ní malým písmem napsáno, že byla schválena očními lékaři. Já bych jako jediné negativum viděla to, že rychleji vysychá, ale za tu cenu se to pořád vyplatí, i kdybych si měla kupovat novou každý měsíc.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)