neděle 21. října 2012

New York Color - Lincoln Square Lavender.

Pěkný nedělní podvečer!

Zase jsem trochu ve skluzu, víkend je moc krátký na to abych vše stihla.. Bohužel se to odráží i na blogu. Nejen že dnešní článek sepisuji teprve teď, ale navíc nemám přichystané ani ťuk do dalších dnů, a tak vůbec nemám představu, jak to tu v následujících dnech bude. Snad něco stihnu sesmolit zítra až se vrátím ze školy..

Dnes po dlouhé době zase lakovací post. V poslední době mě lakovací mánie už trochu přešla a přestala jsem ve velkém laky nakupovat. Spíše využívám toho, co jsem si během mé posedlosti nakoupila.. Ale pár novinek tu přeci jenom mám. Jednou z nich je tento růžový lak od New York Color v odstínu č. 264 - Lincoln Square Lavender.


Jedná se o hezkou růžovou krémovou barvu s jemným akcentem fialové (na fotkách sice moc nevypadá, ale ve skutečnosti opravdu trochu jde do fialova). Lak se mi zdá celkem řídký, při větším množství stéká z nehtů. Navíc jsem si nějak nesedla se štětečkem - na mé malé prsty a pidi nehty je celkem velký a dlouhý, takže se bohužel přetahům nevyhnu. Krytí je dobré ve dvou vrstvách. Lak slibuje rychlé schnutí, tento slib celkem úspěšně plní, sice to není nejrychlejší schnutí jaké jsem kdy viděla, ale do pár minut je to v pořádku. Výdrž laku - bez nadlaku 2 dny, s nadlakem mi vydržel asi 4 dny. 


. Jeho cena je velmi přívětivá - 29,90 Kč za 7ml laku. Sehnala jsem ho dokonce v akci za krásných 21 Kč, takže si za tu cenu nemůžu stěžovat. :) Barva je jemná a určitě pro mě využitelná, takže jsem ráda, že ho ve sbírce mám.

Máte s NYC laky zkušenosti? Jaká barva na nehtech je pro vás na podzim favoritem?



17 komentářů:

  1. Joo, ten mám taky, je to krásná barvička :-)

    OdpovědětVymazat
  2. pekná farba ale na mňa veľmi ružový :))

    OdpovědětVymazat
  3. Růžovou nemám ráda, ale tenhle se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna som si od nich kúpila dva laky ... celkom dobre držia

    OdpovědětVymazat
  5. nádherná barva, a ta cena je fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádherná barva. Budu se po něm muset podívat :) hlavně do šuplíku, jestli už ho nemám :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Barva je super a laky od NYC mám v oblibě :) Asi se po něm juknu.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak ty to děláš,že máš tak krásné nehty ? :)

    OdpovědětVymazat
  9. žádný lak od této značky nemám, nemám jí zrovna po ruce :) ale odstín je moc krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Máš pěkné nehty, vypadají kvalitně :)) NYC laky já nenávidím, mně vůbec nesedly (http://svetpodles.blogspot.cz/2012/08/1000-zobrazeni-laky-na-nehty-nyc.html), ale ráda slyším, že tobě dělá radost ;)

    OdpovědětVymazat
  11. dobrá barva, koupila jsem si jeden lak a musím říct, že mě překvapilo to, jak se dobře lakuje, drží a všechno..:) za tu cenu super.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)