pondělí 29. října 2012

Harmonizující tělové mléko - Dermacol.

Pěkný den!

Je to zase tady! Článek na téma tělového mléka. Další, které v následujících několika týdnech používám. Opravdu ty mléka nejím! I když u tohoto bych výjimku s radostí udělala :-)

Harmonizující tělové mléko s vůní belgické čokolády už jste určitě někde potkali. A pokud ne je to opravdu obrovská chyba! Dermacol sází na naše čichové buňky a dráždí naše nosíky s touto úplně úžasnou vůní! Spojení pomeranče a čokolády je dokonalé a vy s tímto mlékem nebudete dělat nic jiného než k němu čuchat. Tolik asi k vůni. Myslím, že více vám ji popisovat nemusím, určitě si ji dovedete představit :)


Popis výrobce: Tělové mléko zvláčňuje a zjemňuje pokožku těla, hydratuje ji a zanechává jemně provoněnou. Pomerančový olej osvěžuje mysl, rozveseluje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši. Dermatologicky testováno.


Mléko má oranžovou barvu, konzistencí je více krémové - nestéká, ale ani nedělá problémy při mazání. Mléko se roztírá bez nejmenších problémů a rychle se vsakuje. Po chviličce je vsáklé úplně a vy ani nevíte o tom, že byste se mazaly. Nezůstává žádný mastný film ani ulepený pocit. Jediné podle čeho to poznáte, že jste namazaní je vůně, protože ta vám na těle delší chvíli vydrží. Sice ne do druhého dne, jak by se mi to líbilo, ale několik hodin je cítit. Co se však týče hydratace tak tu nějak extra výraznou nepociťuji. Hydratace je opravdu průměrná, není to žádný zázrak a pro zimní měsíce by mi to asi nestačilo. Pravdu ale výrobce má v té části s odstraňováním napětí a rozveselováním, ta božská vůně vám totiž opravdu vykouzlí úsměv na rtech! Už jen kvůli té vůni jim odpustím tu slabší hydrataci a zařadím řadu Aroma Ritual do svých oblíbenců :)


Seženete běžně v drogériích DM, Rossmann, snad i Teta apod. Jeho cena je na e-shopu 99 Kč, v drogériích stojí kolem 80 - 90, alespoň myslím. Já jej koupila v akci za nějakých 69 Kč, takže paráda. Množství je 200 ml.

Máte s tímto krémem nebo celkově řadou Aroma Ritual zkušenosti?

FACEBOOKBLOGLOVINFORMSPRING 

16 komentářů:

  1. Já mám sprchový gel s touto "příchutí" a na tělové mléko si taky brousím zuby, ta vůně je prostě dokonalá :))

    OdpovědětVymazat
  2. musím si v dm-ku pričuchnúť, lebo ten tvoj opis je až príliš realistický :D momentálne si brúsim na čokoládový (alebo kakaový?) sprchový gél od kneippu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Právě jsem spotřebovala tělové mléko s touhle vůní od Body Basic, do té vůně jsem se taky zamilovala, tak mě mrzelo, že mi došel. Vůbec jsem netušila, že dermacol má tělové mléko s tou samou vůní, hned pro něj běžím !

    OdpovědětVymazat
  4. KOmbinaciu pomaranc a cokoladu mam v sprchovom gely od Baley Young, uzasne to voni :)

    OdpovědětVymazat
  5. V kombinaci se sprchový gelem ... úžasné. Mňam, ještě mám moc ráda meloun.

    OdpovědětVymazat
  6. ma z rady jen sprchac - stejne vune. A ten je proste uplne skvelej!!!!!! .-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mmmm škod, že já to nemohu používat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem sprchový gel i mléko, je to fakt lahůdka :) Přesně jak říkáš, hydratace nic moc, ale ta vůůůně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Podle tvého popisu vůně byc ho měla sto chutí sníst! :D Já mám teď tedy Balea tu novou řadu - třešeň a čokoláda, voní božsky a hydratace je něco skvělého. Cena 40,- Kč, takže doporučuji šup pro něj do DM. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen co se dostanu do DM tak se na Baleu vrhnu.. :) děkuji za tip!

      Vymazat
  10. Mám ho a té vůně se nemůžu nabažit... naprosto jsem se do ní zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám zkušenost s tím jasmínovým, koupila jsme ho hlavně kvůli vůni a i po použití musím souhlasit, že hydratace je nic moc (ale vůně je boží:).

    OdpovědětVymazat
  12. Nejlepší, já mám sprchový gel a musím říci, že pro milovníky sladkých vůni je tenhle nejdokonalejší! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nejlepší, já mám sprchový gel a musím říci, že pro milovníky sladkých vůni je tenhle nejdokonalejší! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)