neděle 7. října 2012

Essentials 3v1 Cleanser

Pěkný nedělní den!

Podíváme se dneska na zoubek čistícímu gelu, který jsem si nedávno pořídila ve slevách v katalogu Oriflame. Zrovna jsem sháněla nějaký čistící gel a tak když jsem na tento narazila v katalogu za nějakých 50 Kč, neváhala jsem. Jedná se o univerzální čistící gel 3v1 od Oriflame, odstraňující nečistoty a make-up. Složení s výtažky z macešky čistí, hydratuje a má zlidňující účinky na vaši pleť. Kromě výtažků z macešky obsahuje také vitamin E.


Když gel dorazil byla jsem trochu zmatená. Myslela jsem, že je to klasický čistící gel, který se oplachuje vodou, ale to jsem se mýlila. Gel se neoplachuje a plní funkci spíše čistícího mléka. Používám ho tedy při odličování make-upu jako klasické čistící mléko. Ono tak ve skutečnosti opravdu i vypadá, o gelu nemůže být řeč, i konzistencí a barvou je to spíše klasické mléko. Pochvalu má ode mne za příjemnou vůni, která je květinová a svěží. Gel stačí nanést na tamponek v malém množství. Perfektně odličuje make-up a stejně tak dobře se zbavuje také jiných nečistot - je použitelný i ve dnech kdy na sobě make-up nenosím. Pleť prostě vážně dobře vyčistí. Není mastné, takže určitě vhodní i pro mastnější pleť. Pleť zanechává krásně čistou a nádherně jemnou. Dokonce pak pleť i krásně voní, škoda že si vůně na pleti moc dlouho neužiju :) Jedinou mouchu to má a to že není použitelný na odlíčení očního make-upu. Řasenku bohužel perfektně odlíčit nezvládne, na to využívám dvojsložkového odličovače. V očním okolí navíc pálí. Jinak s ním žádný problém nemám, ale četla jsem i pár ohlasů, že krém štípal či pálil. Takže citlivé pokožce raději nedoporučuji pokoušet. :)


No závěrem musím říci, že mám z čistícího gelu/krému velmi smíšené pocity. Já ho využiji a problémy mi nedělá, ale na druhou stranu je to trochu něco jiného než člověk čekal a nemusí vyhovovat všem.

Běžná cena je 149 Kč, ale dá se sehnat i v akcích, množství je 150 ml.

Máte s ním zkušenosti? Používáte čistící gely?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

9 komentářů:

  1. já na tyhle čistící gely moc nejsem, abych byla upřímná, i když o nějakém u delší dobu přemýšlím. škoda, že tento je nakonec něco úplně jiného.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak za 50Kč to je bomba, tos to chytla dobře. Líbí se mi obal a mám ráda květinové a svěží vůně, takže mě by jako odličovací mléko vyhovovat mohl. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čisticí gely používám, většinou ty peelingové od Garnieru. Mám samozřejmě zkušenosti i s gely od jiných značek, ale žádný jiný mi pleť nevyčistí tak dobře jako právě gel od G. Z téhle maceškové řady mám nějaký oční gel, ale ještě jsem ho nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. nic takového nezpouzivam a nemam s tim zkusenosti, ale mozna je to chyba

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi obal... Což je taky asi tak všechno, ale to nevadí. :)
    Jinak čistící gely používám. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Včera jsem se na něho dívala na internetu a moc mě teda nezaujal:/

    OdpovědětVymazat
  7. Kupovala jsem si ho v akci za nějakých 50,-Kč a jsem s ním spokojená. Taky jsem byla překvapená, že ačkoli je to všude uváděný jako gel, jedná se o mléko.. Ale pleť hezky odlíčí, žádnou paseku mi nenadělal, takže za mě palec nahoru =)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý design ... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná recenze a má i hezký obal. :)
    Na čištění používám buď peeling nebo krémový čistící cosi z lékárny. Používala jsem ho, když jsem měla ekzém na obličeji a jelikož mi vyhovuje, tak ho používám i nadále.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)