čtvrtek 18. října 2012

ELLE a psaníčko.

Pěkný čtvrteční den!

Dneska ač mám od školy pro tento týden už pokoj, nemám zrovna času nazbyt. Za chvíli mířím na své druhé jízdy (jen ať to všichni ve zdraví přežijeme!) a potom mám ještě pár pochůzek. Takže dneska ve zkratce.

 Ráda bych vás upozornila na nově vyšlé číslo časopisu ELLE. Určitě jste už slyšeli o tom, že se v něm má objevit psaníčko.. Původně mělo být už minulý měsíc, ale nakonec vyšlo až teď. Ale čekání se opravdu vyplatilo. Psaníčko je totiž vážně pěkné! K dostání je ve dvou barevných provedeních - růžové a černé. Každé má na zadní straně text - Nobody puts baby in the corner!, což je snad nejznámější věta z filmu Hříšný tanec :) Celá zadní strana včetně tohoto textu vypadá jako dopis, nechybí razítko a známka. Já se přiznám, že bych to přežila i bez té popsané zadní strany, brala bych obyčejné nepopsané psaníčko, ale i tak má psaníčko něco do sebe a určitě ho využiji. Je totiž celkem praktické, je daleko větší než jsem si představovala a vejde se do něho opravdu hodně. Dokonce tam narvu celou svojí obr peněženku :) takže pokud nechcete za psaníčko moc utrácet a stačí vám něco jednoduchého, tohle by se vám mohlo hodit. Mě tentokrát opravdu příjemně překvapil i obsah a téměř celé číslo jsem včera ve škole přelouskala. Vzorečky uvnitř časopisu už jsou jen sladkým bonusem. Tentokrát tedy mohu říci, opravdu povedené číslo! :) Cena časopisu s psaníčkem je 120 Kč.

 
Co vy, máte své psaníčko? Plánujete si ho koupit?


P.S. Plánuji natočit video Otázky a odpovědi. Je-li tedy něco, co by vás zajímalo o mé maličkosti nebo ohledně tohoto blogu, zeptejte se. Odpovím vám (téměř) na všechno. Kdyžtak otázky pokládejte buď tady do komentářů nebo na formspring, však to znáte..  :)

23 komentářů:

  1. Já už jsem ho sháněla, ale u nás ho mají bez psaníčka! :( což je smutné. Takže jsem si ho stejně koupila, ale je mi líto, že tak krásnou kabelku nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakto že bez psaníčka? Snad si jej nerozebraly prodavačky :)

      Vymazat
    2. To je vážně divné.. Psaníčko by mělo být určitě všude u všech časopisů..

      Vymazat
  2. Já černé psaníčko mám, ale je fakt, že nová Elle mě celkem láká. Otázky a odpovědi mě nic moc nenapadá, protože v posledním videjku už jsi celkem hodně o sobě prozradila.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tip, Elle si kupuji velice vyjímečně (většinou s dárky, které mě zaujmou) takže pro něj rychle poběžím

    OdpovědětVymazat
  4. Elle si určitě koupím, ale topsaníčko mě nějak nezaujalo :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Já si před chvílí svoje Elle taky už koupila ;) a vybrala jsem si stejně jako ty to růžový psaníčko....podobný černý už totiž mam ;) i když upřímně taky moc nevim k čemu tohle růžový budu nosit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já k nim mám šaty, takže na ples se mi celkem hodí.. :) ale jinak taky moc nevím :D

      Vymazat
  6. ja mam psanicko cerny a taky se mi moc libi! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ugh to psaníčko je odporný :) kdo bz chodil s takovzm blbzm nápisem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, mě by zajímalo, co říká na tvé blogování tvoje rodina, hlavně starší generace - tzn. rodiče, prarodiče. Mladší ročníky s tím asi nemají problém (ségra, přítel), ale pro ty starší je internet většinou prázdný pojem a představa, že se cizí lidi koukají např. na to, co s měla na sobě a hodnotí, jim přijde já nevím ... divná? Podpořili tě? Sledují tě? Přijde tvoje mamka a řekne třeba "Koupila jsem si ten a ten krém, nestojí za nic, tak o tom napiš na blog, ať ostatní vědí."??? Díky za odpověď, už teď se na video moc těším.

    OdpovědětVymazat
  9. veľmi pekné :) ja by som si ho kúpila ale ktovie kedy bude u nás na Slovensku

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tip, vypadá moc pěkně. K videu - zajímalo by mně, jaké je tvé povolání snů, a jak se těšíš na Vánoce. :)
    Měj se hezky, zdraví J.

    OdpovědětVymazat
  11. u nas je teraz lak na nechty Rimmel ako darcek:)to je tiez celkom v pohode, aj ked ta kabelka je asi lepsia :)
    Ja by som sa ta chcela opytat, ktory serial je tvoj naj :)

    Inak pri oslavach 3 vyrocia mojho blogu ta pozyvam na prvu giveaway!
    Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za otázky, ve videu na ně určitě odpovím a samozřejmě děkuji i za všechny ostatní komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě by zajímalo třeba to, jak ses poprala se státnicemi :-) Dále jak zatím zvládáš další studium atd., prostě pár informací o škole. Chci se ještě zeptat - jaké vzorečky jsi v Elle měla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Elle jsem měla dva vzorečky kávy Jacobs Millicano a vzoreček make-upu Maybelline Affinitone ;) na otázky se pokusím zodpovědět :)

      Vymazat
  14. Ahoj,

    zajímalo by mě-co ty a korejská/asijská kosmetika? Zkoušela jsi něco? jaký na to máš názor? a co říkáš na napodobeniny BB Creamů, které se teď v drogériích šíří jako epidemie a přitom jde jen o v lepším případě tonující krémy? S tímhle mě napadá ještě jedna otázka-strašně dlouho mi trvalo než jsem si založila paypal, abych si mohla kupovat věci v zahraničí-prvním popudem pro mě byly právě bb creamy, protože u nás jsou za mnohonásobně vyšší cenu...jak se díváš na rozdílné ceny téže kosmetiky u nás a v zahraničí-čím myslíš, že to je, že u nás jsou holky schopné platit za tytéž produkty kolikrát o 100% víc než aby si našly zahraniční blog a objednaly?


    Promiň za poměrně dlouhou otázku, ale sleduji tvůj blog už celkem dlouho, bavíš mě a ráda bych věděla, jak se díváš na věci, co štvou mě ;-)

    Mimochodem-skvělej blog-hlavně se mi líbí propojení s FB-aspoň hned vím, co dáváš na blog nového-přecejen na FB trávím víc času ;-)

    -nat-

    OdpovědětVymazat
  15. konecne mam uz aj ja novu ELLE :D tiez som si vybrala ruzovu kabelku :D
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)