středa 5. září 2012

Zakotvila u mě oranžová.

Pěkný středeční den!

Dneska nejsem naladěna na dlouhý článek a tak pouze přidávám jeden outfit, který se mi tu v počítači už pár dní válí. Fotky tentokrát nic moc, foceno samospouští a naschvál uříznutá hlava, protože kdybyste mě viděli, tak byste se zděsili :) Zkoušela jsem kombinaci oranžová-šedá, doplněná trochou černé. Ta černá to podle mě celkem vhodně narušuje, i když jsem ji samozřejmě zvolila spíš proto, že nemám dostatek věcí v jiných barvách.. :D Ale na tu cestu na kole mi to stačilo. Vyzdvihnu akorát ty úžasné náramky, protože ty opravdu miluju! Nejkrásnější kombinace barev a druhů náramků, která dohromady vypadá skvěle! :)




Kalhoty + sako - New Yorker, tričko + boty - F&F, náhrdelník - Terranova, kabelka + náramky - H&M.


25 komentářů:

  1. Souhlasím, náramky jsou úžasné! A líbí se mi top, korálová ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Toto je kraaaasne a tie topanky, vaaau :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty kalhoty ti vůbec nesluší dělají tě tlustou a prostě tenhle outfit je katastrofa, jsem u tebe zvyklá na hezké outfity, ale tady si šlápla vedle, škoda :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi asi ještě neviděla nikoho tlustého. :D Kalhoty jsou trošku volnější, no a co. A Klára rozhodně tlustá není.

      Vymazat
  4. Taky se mi to nelíbí, tak dobré na brigádu do skladu a ten provaz kolem krku, to je neštěští :(..Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych naopak tvrdila, moc se mi to líbí!.. Vypadá to strašně hezky :) !

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, promiň že tenhle komentář není k tématu, ale jak jsem ti psala o těch přírodních mýdlech z dovolené, pamatuješ?? Tak jsem ti tu adresu napsala špatně. Má to být www.mydlarnarubens.cz.....Tak jen abys to věděla. Aho Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění na chybičku :) já jsem to právě zkoušela a nic mi to nenašlo. Tak jdu na to mrknout.

      Vymazat
  7. no teda, taky se mi to nelíbí, myslím, že by se mělo dodržovat pravidlo půlku těla volné, půlku těla přilehlé oblečení, takhle tě to opravdu dělá zbytečně tlustší, přitom ty máš dobrou postavu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že tohle pravidlo je hodně stupidní.

      Vymazat
    2. já spíš myslím, že má něco do sebe..;) tak kdo má krásnou postavu, může si samozřejmě dovolit upnuté všechno, ale volné kalhoty a k tomu volné tričko z tebe udělá matronu i kdybys vážila 30 kilo i s postelí.. kalhoty co má skodulka jí jsou nejspíš o číslo větší a to by vůbec nevadilo, kdyby si je vzala v boyfriend stylu třeba k upnutému tílku, ale takhle se mi to prostě nelíbí.. ale o pohodovosti outfitu se rozhodně nehádám..:)

      Vymazat
  8. mně se to líbí, takže palec hore. tlustá nejsi, vedle si taky nešlápla, je to hezký pohodový outfit. a já mám pravdu!

    OdpovědětVymazat
  9. Mně to bohužel taky tak připadá..jak to někdo řekl - na brigádu do skladu..To sako se mi k tomu absolutně nehodí a je pravda, že ti to zbytečně přidává kila a trošku to degraduje tvoji jinak pěknou postavu. Jinak náramky jsou úžasné!!!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslím že máš pěknou postavu a tohle ti zbytečně přidává kila, džíny asi nejvíce

      Vymazat
  10. náramky i to tričko jsou krásný! já bych si asi k tomu fakt jen vzala jiné džíny (nebo spíše jinou velikost) :) neber to špatně, to vůbec, jen máš moc hezkou postavu a ty kalhoty jsou na tobě zbytečně velké.

    OdpovědětVymazat
  11. Mne sa to teda rozhodne páči je to také uvolnené ... kedy si som nosila iba také kalhoty ... a podľa ma je to to najlepšie čo som u teba videla aj keď ja osobne by som k tým nohaviciam zvolila úzke tielko alebo tričko ale takto to tiež vyzerá fajn až na tú orandžovú u nás všetci chodia v krikľvých farbách a mne to pripadá ako by robili verejno prospešné práce ... fuj hnus ...
    V živote by som si to na seba nedala ale na druhých to neodcudzujem ale je dosť divné keď polka mesta chodí v tých istých krikľavých tielkach

    OdpovědětVymazat
  12. Náramkyy!! :) mám v plánu si takové podobné vyrobit, pak dám DIY na blog :)) sluší ti to!

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj! Prišla som ti oznámiť, že som Ťa na svojom blogu nominovala na The Versatile blogger award.
    http://worldofdzejn.blogspot.sk/2012/09/moje-prve-ocenenie.html

    Budem veľmi rada ak ma navštíviš! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji za všechny příspěvky, jak za kladné tak i negativní! :) Beru je na vědomí a i když se tohle někomu nemusí líbit mě to vyhovuje.. což je podle mě nejdůležitější. Kalhoty mi byly vždycky dost těsné, holt se asi vytáhly.. ale určitě je kvůli tomu nebudu vyhazovat ze své skříně, když jsou tak pohodlné. Jinak s tím skladem se mi to zdá trochu přehnané, vy byste šly takhle oblečené do skladu? Já se ve skladě vidím leda tak v teplákách.. :D ale jinak děkuji za vše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš na mysli modré tepláky dole s gumičkou tak ano. Jinak ne :)

      Vymazat
  15. Taky si myslím, že tě to zbytečně rozšiřuje, ty kalhoty fakt příště nene :( Tričko a sako je parádní, náramky taktéž!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)