sobota 1. září 2012

Vyživující krém na ruce s bio arnikou.

Pěkný sobotní den!

Dáme si dnes další recenzi. Tentokrát vám představím krém na ruce, který jsem dostala ke své objednávce jako dárek za nákup od e-shopu Yves Rocher. O nákupech na tomto e-shopu jsem vás již informovala, takže to dnes vynechám. Každopádně krém na ruce se mi náramně hodil a v současné době už mi krém pomalu ale jistě dochází. 

Konkrétně jde o Vyživující krém na ruce s výtažky z bio arniky, od již zmiňované značky Yves Rocher. Krém vyživuje, chrání a zklidňuje pokožku rukou. Kromě výtažků z bio arniky obsahuje také sezamový olej, který dodává pokožce intenzivní výživu, dále také hroznový olej, vosk z karnauby, atd. Na druhou stranu neobsahuje parabeny a je dermatologicky testován.


Vůně krému je příjemná, nevtíravá. Nejvíce je cítit právě arnika, v závěsu voní různé oleje. Barva je bílá, krém je hodně hustý, dobře se však roztírá. Po rozetření se krém vsakuje, ale ne úplně, krém zanechává takovou jakoby "ochrannou vrstvu", která není mastná ale na rukou je cítit. Tato vrstva je taková těžká a neprodyšná a zjistila jsem že se mi pod touto vrstvou potí ruce (na prstech se mi tvoří drobounké kapičky potu). Naštěstí se po nějaké chvíli krém vsakuje úplně a vrstva zmizí, ruce jsou potom už jen krásně jemné a celkem dobře hydratované. Použití je čistě na vás, záleží jak máte ruce vysušené, já krém používám jednou, maximálně dvakrát denně a je to postačující.

No, nevím jaký nad ním mám vynést rozsudek. Řekla bych že to není vrchol všeho, ale na druhou stranu není ani k zahození. Takový trochu lepší průměr. K sehnání je krém v 50 ml balení, které momentálně stojí 99 Kč (běžná cena je uvedená 149 Kč). 



Jaký krém na ruce používáte vy? Kolik jste ochotné do krému na ruce investovat?


11 komentářů:

  1. Jééé ten mám taky ale tedy musím říct že od YR už jsem měla i lepší výrobky :(

    OdpovědětVymazat
  2. já mám tenhle krém taky, měla jsem ho i ve srovnání s jinými krémy (http://flexiworld3.blogspot.cz/2012/08/kremy-na-ruce-srovnani.html), ale mám radši lehčí krémy. Krémy na ruce kupuji do 100,- Kč, ale koupila bych i do 200,- Kč, víc podle mě není nutné investovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem poměrně zatížená na krémy na ruce a chystám se na ně udělat už taky pěknou dobu recenzi, ale zatím jsem se nerozhoupala :/ :)))

    Ochotná investovat ? těžká otázka. Pokud by za to stál, tak asi cokoli :))

    Michell

    OdpovědětVymazat
  4. momentálně sem tam použuji krém, který dřívě děda fasoval z práce :D ale už nutně potřebuju nějaký svůj, plánuji Baleu, nebo Alverde.. na suché ruce moc netrpím, takže doufám, že mi jeden z těchto postačí:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám ty od essence. Ty mi plně stačí a tím pádem bych neinvestovala vice než 100Kč :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá dobře a tuším, že ho jeden čas používala mamka. já do krémů.. no.. nebudu říkat "nikdy bych.. " protože teď bych si třeba strašně ráda koupila nějaký dražší buď od Crabtree nebo L´occitane :)

    OdpovědětVymazat
  7. krém na ruce od Cienu je úžasný!! :)
    joyandyou.blogspot.com/2012/08/hydratacni-krem-na-ruce.html?showComment=1346506113574&m=1#c7856568372595211522

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem na krémy na ruce celkem zatížená. Od YR jsem měla kréma na ruce a nehty s Arnikou a byl skvělý. Teď používám nejvíce od L'occitane bambucké máslo, jinak mám ráda i žlutý krém od Essence.

    OdpovědětVymazat
  9. Mám od YR s arnikou 75 ml (Hydratační krém na ruce) a už je to třetí balení :) maximálně mi vyhovuje, většinou si ho kupuji se slevovou kartičkou, takže 70kč je parádní cena (i když ta normální cena 99 kč je taky fajn). Nelepí, vsakuje se, ale nechá na rukou takový ten příjemný film, hydratuje :)
    Z drogérkových nebyl špatný červený garnier (i když lepil) a nejhorší byl brusinkový Alverde, protože měl vysoký obsah alkoholu (až mě z něj chladily a pálily ruce) a špatně se vstřebával.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji vám za postřehy a nové tipy, aspoň vím co vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)