středa 19. září 2012

Šampon pro zářivé vlasy Yves Rocher.

Pěknou středu přeji!

Tak se pomalu vrátíme k obvyklým tématům tohoto blogu.. Pro mě to teda není zrovna snadné, protože hlavu mám pořád plnou koncertu a prostě i když chci, tak na to nemůžu přestat myslet! Písničky mi pořád zní v uších, před očima vidím létající motýlky a často se přistihnu se slzama v očích.. To proto že to tak rychle uteklo a teď můžeme jenom čekat a doufat, že se nám někdy poštěstí je znovu vidět. Prostě jsem se zbláznila! Ale jdeme na kosmetiku. Teď to tu chvíli stálo a já mezitím zkouším zase nové a nové produkty, takže to musíme trochu dohnat. Dneska si dáme zase jeden šampon, zítra to bude zase něco z dekorativky.

Podíváme se na zoubek Šamponu pro zářivé vlasy od Yves Rocher


Šampon je z ekologické kolekce I love my planet - což znamená že je šetrný k životnímu prostředí, obsahuje složky které ŽP zatěžují jen minimálně a má recyklovatelný obal. Obsahuje výtažky z citrónu a rostlinné vitamíny pro všechny typy vlasů, vhodný k častému použití. Je dermatologicky testován.

Šampon je průhledné barvy v průhledném zeleném obalu, takže vidíte obsah balení. To mám na šamponech moc ráda, protože aspoň vidím kolik mi zbývá a kdy je čas doplnit zásoby :) Šampon vážně pěkně voní po citrusech, vůně je nevtíravá, ale zároveň i dosti slabá - po umytí z vlasů vůbec není cítit (a já ráda voňavé vlasy). Používám ho ve větším množství, protože v malém množství se mi pořádně nezpění. Ale teďka k jeho schopnostem, vlasy jsou po umytí uhlazené, jemné a krásně lesklé (ale opravdu krásně lesklé!). To mě jako těší, ale na druhou stranu jsou tak strašně jemné, až jsou lámavé a úplně nepoddajné, vytvořit nějaký účes je opravdu nadlidský výkon! Nepoddajnost vlasů samozřejmě není až tak chyba šamponu, ale mých vlasů, potřebovala bych spíše posilující šampon. Umyté vydrží jen den, druhý den už mám mastnou hlavu, takže mytí hlavy je s tímto šamponem každodenní záležitostí. To mě opravdu trochu štve.


Takže nějaký závěr by to chtělo. Šampon splnil co je napsáno na obalu, ale tím to také hasne. Nic víc, nic míň. Je fajn, že se YR věnuje i životnímu prostředí při výrobě produktů, to na šamponu oceňuji. Ale samotné vlastnosti šamponu jsou spíše průměrné. Běžnou cenu mají na YR e-shopu psanou 115 Kč, ale já ho sehnala v akci (a ta akce stále trvá) za 75 Kč za 300 ml.

Máte zkušenosti s YR šampony?


13 komentářů:

  1. To je vždycky smůla, když jsou po umytí vlasy hned mastné :/ Každopádně pěkná recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pomaly začínam objavovať YR a zatiaľ je to super. Pozriem si aj tento šampón, dik za tip.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Eve :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. S šampony z Yves Rocher nemám vůbec žádné zkušenosti. Ale co se týče voňavek-parfémů, řasenek, tužek na oči, pěn do koupele, sprchových gelů..bych mohla vyprávět. Miluju Yves Rocher, vše tam úžasně voní! Jinak jsem tvoje další folowerka, a máš pěkný blog. POkud budeš mít chuť a náladu můžeš kouknout na ten můj..:))
    ellsbutterflyworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle šampon jsem měla, ale nespokojenost :/ vlasy se sice leskly, ale po pravidelném používání mi zhrubly a vysušily se-a paradox je, že byly za chvíli mastné :( Takže párkrát za čas jo, ale ne na pravidelné používání :)

    OdpovědětVymazat
  6. to si mě moc nepotěšila, mám tento šampon doma, zatím jsem ho ještě nezačala používat, tak jsem zvědavá, jak bude působit na moje vlasy. zkoušela jsem od Yves Rocher šampon s výtažky z vilínu a taky z něho neskáču úplně do nebes .....
    http://flexiworld3.blogspot.cz/2012/09/yves-rocher-jemny-sampon-s-vytazkem-z.html


    OdpovědětVymazat
  7. Mně se po něm vlasy nemastí (a to mám dost jemné mastící se vlasy), ale kdybych ho používala každý den bez kondicionéru či masky, tak jsou opravdu lámavé a slabé. Na mastné vlasy je fajn, pěkně je pročistí a vážně se více lesknou. Osobně ho mám moc ráda (v kombinaci s maskami,, vyživujícími šampony a kondicionéry). Pěkně mi umyl i kvanta tužidla a laku na vlasy po maturáku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem tenhle šampón a moc jsem spokojená nebyla.. Přesně jak tu píšeš. Už bych si ho nikdy nekoupila!

    OdpovědětVymazat
  9. Hm, tak ja mam mastne vlasy na druhy den po kazdom sampone, cize tento zrejme vyskusam, mam rada sampony YR, su celkom slusne z toho mala, co dostat doma :-).

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem dva šampony od Yves Rocher, na jeden mám recenzi na blogu a jeden který byl ve stejné lahvičce jako tenhle, akorát z jiné edice.. z nějaké limitované.. a byla jsem spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  11. vypadá skvěle!

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj, na mojom blogu prebieha kozmetická giveaway, potešila by som sa kebyže sa zapojíš do nej:)

    som tvojím novým followerom, mohli by sme sa navzájom follownuť

    http://littlecurlykate.blogspot.sk/2012/09/giveaway-number-2.html

    OdpovědětVymazat
  13. tenhle šampon jsem taky používala a co si pamatuji, že krásně voněl, ale pravda, žádný zázrak to nebyl... :)
    mrkni ke mně, budu ráda :)) B.

    http://giallotulipano.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)