pondělí 24. září 2012

Rimmel Funtime Fuschia.

Pěkné pondělí!

Dneska se podíváme na další lak na nehty, který se dostal do mé sbírky. Tentokrát jsem nevybírala lak v drogérii, ale v časopise ELLE, kde byl tento lak přílohou.. Mé srdce prahlo sice po jiném odstínu, ale když jsem ho nesehnala, vzala jsem zavděk tímto.

Jedná se o lak Rimmel London z řady 60 seconds - odstín č. 260 - Funtime Fuschia. Je to krásná krémovka, tmavá sytě růžová barva. Jde o inovované laky, které mají: 
  • širší štěteček, kterým stačí 1x přetáhnout,
  • krýt v jedné vrstvě,
  • uschnout do šedesáti sekund,
  • zpevnit nehty.

 
 Jak tomu ve skutečnosti je? Lak je pěkné barvy, má dobrou konzistenci - z nehtů nestéká a ani se netáhne. Štěteček je vážně pěkně široký, řekla bych že na mé nehty až moc. Nejsem schopná s ním nehty nalakovat, aniž bych s ním nepřetahovala, takže lak mám po lakování úplně všude. Štětinky ale nečouhají a štěteček je pevný. Krytí v jedné vrstvě považuju opravdu za blbost. Lak v jedné vrstvě v žádném případě nekryje, ve dvou vrstvách už je to ucházející, ale i tak nehty trochu prosvítají, takže by klidně snesl i vrstvu třetí! Takže nechápu, kde nesmysl krytí v jedné vrstvě vzali :) Schnutí je rychlé, ale žádných 60 sekund to samozřejmě není. Ještě jsem snad nepotkala lak u kterého by to byla pravda.. Zpevnění nehtů neumím posoudit, protože stejně používám base coat. Závěrem snad zmíním výdrž, která byla opravdu mizerná a naštvala mě nejvíce. Lakovala jsem někdy během dne a večer už jsem měla špičky nehtu ošoupané, druhý den už se mi odloupnul kus laku.. Lak vydrží bez nadlaku opravdu velké prd. Tak kde se stala chyba? Čtu na ně všude chválu a pak tohle...


 Trochu mě to zklamalo, proto jsem teď ve slevách po dalším laku od Rimmel nesáhla, i když jsem původně chtěla.. trochu mě tenhle lak zastrašil :) Běžná cena je tuším kolem 50 Kč, k sehnání je ve 14 odstínech. Dostupný v drogériích Rossmann, DM a dalších nebo přímo na e-shopu Rimmel.

Máte s laky Rimmel zkušenost?


20 komentářů:

  1. Ty jo to me prekvapuje.. ja si tyhle laky kupuju i normalne protoze podle me jsou nejlepsi na trhu z tech cenove prijatelnych.. lakuju vy dvou vrstvach ale jedna klidne staci.. a vydrzi mi cely tyden :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám vyhlídnutý fialový, ale mám zábrany, protože mám moc nevyzkoušených laků.
    Tahle barva vypadá pěkně, ale už jich mám plno stejných.
    Koukám, že máš kratší nehty, jen prosím nemohla by sis je pilovat do stejného tvaru a délky? Takhle je každý vždy jiný...

    OdpovědětVymazat
  3. Do 60 sekund to daji Avonacke matne laky :). Ty to daji do par sekund, tam se musi hodne rychle :D. Ale zas bez nad laku prd vydrzi a matnej nadlak jsem jeste nevidela :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. essence malo matné nadlaky, ale myslím že už ich nemajú, ale videla som ich v stojane miss sporty :)

      Vymazat
    2. Přesně jak je zde psáno :) Miss Sporty matný nadlak má, mám ho doma taky :) a Essence je mělo taky, ale ty už nejspíš k sehnání nejsou..

      Vymazat
  4. Mám tu teď připravený jiný odstín z této řady, tak doufám, že výsledek bude lepší, než u toho Tvého. S lakem od Rimmel z kolekce Lycra Pro jsem spokojená moc!
    http://flexiworld3.blogspot.cz/2012/08/lakovani-rimmel-london-sorbet-so-good.html

    OdpovědětVymazat
  5. řekla bych, že chyba bude v tobě :)

    OdpovědětVymazat
  6. :) tak já jsem překvapená. Tyhle laky mám totiž hrozně ráda. Výdrž na nich oceňuju snad nejvíc a taky jejich vysoký lesk i bez nadlaku.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak souhlasím, že buď je chyba v tobě a nebo jsi měla smůlu na vadnej kus. Já mám ten samej, kryje v klidu v jedné vrstě (samozřejmě nesmíš dát takovou tu slinu, ale normální vrstvu), štěteček naprosto vyhovuje (i když fakt, že pokud má někdo hodně malé nehty, tak bude široký) a výdrž několik dní. A nechci rýpat, ale ta vrchní kúžička u nehtů se opravdu nelakuje...

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ten stejný. Vydrží několi dní, kryje ve dvou vrstvách, ale snesla by se i jedna. Štěteček mi vyhovuje... asi máš vážně špatný kus. Jit.

    OdpovědětVymazat
  9. Žádný lak od Rimmel nemám, ale už dlouho si chci nějaký koupit.. Teď je ještě na ně akce v Rossmannovi ( myslím teda, že je to teď ) takže asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám taky Rimmel lak, taky 60 seconds, sice tak rychle nezaschne, ale vydrží mi docela dlouho. Ale je pravda, že je to už starší verze.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to bude asi vážně nějaký starý nebo vadný kus.. :) protože jak to tak čtu tak je asi vážně fajn! Musím si koupit nějaký sama. Ono je možný že v tom časopise tam fakt hodí nějaký zbytky, který se jim někde kdovíjak dlouho válí.. Děkuji za info! ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Na většinu laků z časopisů slyším jen stížnosti, ať je to Rimmel či Essie. Mám od Rimmelu 3 laky (2 krémové laky z kolekce lycra pro, které paradoxně schnou rychleji než shimmer Euphoria z 60seconds kolekce)a jsem s nimi spokojená. Štěteček mi vyhovuje (i když na nohy teda určitě ne-é :D) a dlouho vydrží (60sec. 3 dny neporušený, lycru pro teprve testuji). Je pravda, že moc nekryjí, buď silné 2 vrstvy nebo 3 slabší. Teď mají 25% slevu na Rimmel v Rossmannu do 30.9. takže mě laky vyšly na 36 a 75kč :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten odstín je naprosto úžasný... škoda, že ty laky samy o sobě stojí za starou bačkoru. Mám ho v jiném odstínu a dělá mi přesně to samé jako tobě :(

    OdpovědětVymazat
  14. mám od rimmelu taky jeden lak taková hnědá podzimní barvička je hezká teda kryje taky ve 2 vrstvách a s nadlakem four seasons vytvrzovač na laky to vykouzlí úžasný nehty

    OdpovědětVymazat
  15. můj blog http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Mám od Rimmelu taky jeden lak světlá růžová a já si ho nemůžu vynachválit mám ho zrovna 8 dní (jsem hrozná já vím, ale drží) drží skvěle jen špičky nehtů mám trošičku pryč. Plánuji si pořídit další. A nechápu jak tobě to může dělat toto.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)