úterý 25. září 2012

Essence novinky - péče o nehty.

Pěkné úterý!

Včera jsem na facebooku opět dávala hlasovat o tom, jaké články byste v následujících dnech na blogu rády viděly a jednoznačně zvítězily Essence novinky.. A tak vám dnes článek o těchto novinkách přináším.. :)


Essence Studio Nails, Better than gel nails - Top sealer high gloss. O tomhle top coatu už blogerský svět dávno ví, tenhle nadlak teda není tak úplně novinkou.. Ale já ho mám krátce, takže ho do tohoto článku zařadím. Nadlak použijete na jakýkoliv svůj oblíbený lak na nehty a on vám nejen prodlouží jeho výdrž, ale navíc s ním dosáhnete vysokého lesku. Musím se přiznat, že když jsem o něm četla, nechával mne docela chladnou, ale od té doby, co se mi dostal do rukou, ho nedám! Naprosto povedený produkt z výrobny Essence. Lak rychle schne, nehet vám jakoby zpevní a vytvoří takovou silnější ochrannou vrstvu - opravdu to vypadá jako slabá vrstva gelu. Výdrž laku prodlouží hned o několik dnů a jak se lesknou, tak vypadají prostě pěkně, upraveně. Jestli vám mám z dnešního článku nějaký produkt opravdu doporučit, je to zaručeně tenhle Top coat! :) Cena: 64,90 Kč.


Essence Nail Art, Glowing in the dark topper - aneb svítící top coat. Ač na obalu máte jasně napsáno, že lak na nehty bude svítit ve tmě, nic od toho nečekejte! Výrobce totiž zapomněl na obal velkým písmem připsat, že svítí pouze pod UV zářivkou.. Pokud tedy nechodíte často na diskotéky, popř. nemáte doma UV světlo, abyste se kochaly (předpokládám, že ho budou používat jen dámy), tak je vám lak úplně k ničemu.. Asi tak jako mě. Naštěstí mám ségru, která ho pod UV vyzkoušela za mě :) Lak prý svítí, ale nijak výrazně, spíš takové mdlé světlo (to bude asi závislé na počtu vrstev nadlaku). Jinak je to průhledný lak, lakuje se dobře a za minutku je na nehtu úplně suchý. Navíc schne také do lesku, takže se dá běžně používat jako top coat. Cena: 49,90 Kč.


Nail Art, Peel off base coat - je podkladový lak, díky kterému nemusíte používat odlakovač. Stačí když nanesete tento podlak, necháte zaschnout, navrch dáte jakýkoliv lak na nehty a až vás prostě omrzí, tak jej sloupnete.. No jo, zní to jednoduše, ale tak jednoduché to není, nemyslete si. Na fotce si můžete všimnout průběhu schnutí - když nanášíte lak, tak je bílý, neprůhledný a smradlavý (ucítíte žluté lepidlo Herkules). Poté má lak několik minut schnout (na obalu je 10 minut), lak mezitím úplně zprůhlední. Poté už je postup jednoduchý, naneste co chcete a pak prostě sloupněte.. Ale to sloupnutí laku už bohužel tak jednoduché není. Sloupnout to totiž tak úplně nejde. Na kraji se lak jakoby sloupávat začne, ale potom už se to přetrhne a dál to sloupávat nejde.. šlo mi to jenom po kouskách a to jsem musela ještě po tom nehtu drhnout a jakoby to škrabat, abych to z nehtu dostala. Chápete jak to myslím? :) Prostě jsem nehtem musela zajet pod tu vrstvu a nadzvednout ji a takhle škrabat.. Jinak bych to z nehtu nedostala ani doteď. Takže jako jo, v podstatě funguje jak píšou, ale musíte si k tomu pomoct, sloupnout vcelku se vám to prostě nepodaří. Možná pokud byste daly mega, ale opravdu mega tlustou vrstvu (ale komu by se chtělo čekat, než to zaschne?). Takže podle mě věc celkem na nic. Dobrá možná tak ve chvíli, kdy někam vyrážíte a potřebujete ušetřit každý milimetr místa v zavazadlu. Potom bych tento podlak nanesla, abyste nemusely tahat odlakovač.. Jinak nevidím žádný smysl této pomůcky a ve svém životě se bez ní dokážu obejít. Než se půl hodiny piplat se sundáváním laku, raději sáhnu po odlakovači, to bude zaručeně rychlejší a jednodušší.
Cena: 59,90 Kč.



Pilník na nehty Studio Nails Banana File - oboustranný pilník se stal mým pomocníkem. Každá strana je jinak zrnitá - černá je hrubší, růžová jemnější. Pilník je pevný, omyvatelný a má zahnutý tvar, což se má údajně lépe používat.. Já vám moc neřeknu, mě se zdají všechny pilníky stejné :) Ale v poslední době nesahám po jiném, takže na něm něco bude. Dlouho jsem sháněla trochu hrubší pilník, takže černou stranu opravdu zužitkuji, růžová je pro mě už takový bonus. Cena: 34,90 Kč.


No, koukám že jsem se nakonec pěkně rozepsala.. Doufám, že jsem vám trochu pomohla ve výběru nebo v orientaci mezi novými produkty. Ještě tu pár novinek mám, takže někdy v budoucnu se na to zase podíváme.. :)

Máte s těmito produkty zkušenosti? Co na ně říkáte?


25 komentářů:

  1. ten leskly nadlak ma celkom oslnil,citala som na to len super recenzie,vyzerato ze si nejaky objednam:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já zatím ještě neměla moc čas pořádně ty jejich novinky omrknout, tak to asi budu muset honem rychle napravit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nadlak sháním už několik měsíců, ale je tak oblíbený, že je vždycky vyprodaný a to všude po Praze. Fakt nekecám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten gellak musim zkusit..
    Ale mezi nama.. pokud nekam jedu a chci usetrit misto tak si radeji nevezmu zadnej lak :-D oni to ty lidi prezijou :-D podle me blbost na entou.. uz jak jsem to videla v drogerii :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Šmarja, to jsou zablitý nehty tím bílým lakem. Co to zkusit normálně nalakovat, když už to chceš vystavovat na blogu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co zkusit přestat tady vopruzovat a jít dělat něco užitečnýho?

      Vymazat
    2. Co třeba ? Třeba si pořádně upravit nehty ? To už mám :-D

      Vymazat
    3. ukaž, já budu soudit;-)

      Vymazat
  6. Ten nadlak s efektem gelových nehtů jsem si koupila až po dlouhém přemýšlení, zda za ty peníze bude za něco stát. Jsem s ním ale nadmíru spokojená a jsem ráda, že jsem si ho koupila :) Jinak ten sloupávací podlak mi přijde jako úplná blbost, essence podle mě už neví, čím zaujmout :D

    OdpovědětVymazat
  7. no včera jsem byla v rossmannu a mimo jiné jsem si koupila tenhle pilník. A přijdu domů vyndám věci z tašky ale pilník nikde, přitom ostatní věci jsem domů přinesla a vím, že jsem si ho v obchodě do tašky dávala :D nevím kam mi zmizel. Ten nadlap Better than gel nails mám už potřetí :) je super

    OdpovědětVymazat
  8. FUJ jak můžeš dát na blog svoje odporné hnusné žluté nehty, chce se mi blít !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jako co, mám se kvůli tomu posrat? Nebo si snad mám prsty uřezat? Jsem taková jaká jsem a nebudu ze sebe dělat něco co nejsem, kvůli pár chudinkám jako jsi ty.. Tak se běž vycpat nebo prudit jinam, tady na tebe není nikdo zvědavej!

      Vymazat
    2. Ne hlavně se z takovejch blbců prosím neposer páč já mám taky tak žlutý nehty :-) prostě sem líná dávat si nějaký podlak nebo co a ty výrazný laky zkrátka barví! když sem četla článek hned mě napadlo, že to někdo okomentuje.. achjo

      Vymazat
    3. Takže správně by to bylo ..Jé ty máš krásně žlutý nehty , jek strejc co vykouří 50 denně ???? Tak to potom jo.. :D :D

      Vymazat
    4. tyjo to je to poslední dobou za módu tyhle blbý kecy :D božeee

      Vymazat
    5. To je IQ/tykve.. Nejspíš ti závidí, že máš úžasný blog :) !

      Vymazat
    6. To je dobrá odpověď , nebudu ze sebe dělat něco co nejsem. Proč bych měla mít čisté nehty, když taková nejsem. Aspoň přemýšlej než něco povíš. Takhle to vypadá, že jsi celá šmudla.
      A co by na tom mělo být k závidění ??????? :-D

      Vymazat
  9. ten prvy lak by som cchela, ale nemozem sa k nemu dostat

    + GIVEAWAY u mna :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dlouho jsem přemýšlela, že bych ten slupovací podlak vyzkoušela, ale jak čtu, tak to nemá cenu :) Říkala jsem si, že by to mohlo být jednoduší, ale asi bude lepší fakt ten odlakovač :)

    OdpovědětVymazat
  11. škoda toho laku "místo-odlakovače" :-/ kdyby fungoval, tak pro něj hned letím!

    OdpovědětVymazat
  12. Zlupovaci mam aj ja, z limitky Ready for boarding.. zlupuje dobre, ale len ak ho mas na nechtoch do tych troch-styroch dni.. ak ti lak vydrzi tyzden, tak aj so zlupovacim to musim normalne odlakovat... :/ Ale ak nechcem mat ten isty lak dlho, tak je skvely :)

    OdpovědětVymazat
  13. Holky a neodloupne se to samo, když to zrovna vůbec nepotřebujete ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od krajů se mi na některých nehtech jakoby zvedal, ale sám se neodloupne.. :) je to jakoby "gumové", takže to samo neupadne..

      Vymazat
  14. S těmihle base coaty tohohle typu je problém v tom, když je nalakujete a hlavní lak si nedáte hned po zaschnutí. Pokud totiž počítáte s tím, že tak učiníte třeba až zítra, protože je už prostě pozdě atd. a vlezete pouze s tím base coatem do sprchy, je to v háji, voda ho zničí. Takže ve výsledku zbytečný lak ve sbírce. :) Už bych si ho nikdy nekoupila.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)