neděle 2. září 2012

Candy bar.

Pěknou neděli!

Dlouho jsme tu neměli žádný lakovací post, takže to dneska napravíme :) V akci uvidíte lak na nehty, který mě velmi mile překvapil. Kdysi mě jedna MiniColorama příšerně zklamala, takže jsem dlouhou dobu kolem těchto laků chodila bez povšimnutí, ale při poslední návštěvě Rossmanna mě uhodila do očí tahle nádherná růžová lahvička a tak jsem se rozhodla dát tomuto laku ještě jednu šanci. Dobře jsem udělala, protože jsem z něho úplně odvařená!



Jde o krásnou baby pink s názvem Candy bar, č. 26, která je rozkošná na první pohled. Nádherná světle růžová barva, která na prstech ač se to nezdá, vypadá vážně elegantně a slušivě. Bude slušet jak světlým tak opáleným ručkám. Lakuje se dobře, konzistence je perfektní - ani extra hustá, ani řídká, se štětečkem se mi pracovalo taky dobře. Krytí je trochu horší, musí být 3 vrstvy, aby lak na nehty plně kryl. Ale myslím si, že u tak světlého odstínu to není nic zvláštního, takže jsem to překousla. Schnul rychle, za chvíli byl lak suchý i přes lakování 3 vrstev, což mě mile překvapilo. Ale co mě opravdu úplně nejvíc překvapilo je skvělá výdrž laku. Na nehtech jsem ho měla snad 5 dní, aniž by se něco odlouplo! Opravdu jsem si na nehty zírala pořád a čekala, kdy se začne lak odlupovat, ale ono nic. Držel jako přibitý a i po těch dnech vypadal stále dobře. Ani špičky nehtů nebyly po takové době nijak zvlášť ošoupané, ruce pořád vypadaly upraveně. Tenhle lak byl pro mě vážně překvapením měsíce, rozhodně se stal mým favoritem pro následující období :)

Jinak dodám že jsem ho kupovala v drogérii Rossmann, kde na kosmetiku Maybelline je do dnešního dne sleva 25%, takže jsem ho koupila za nějakých 20 Kč, normální cena však není o moc vyšší, tuším 29 Kč? Nebo tak nějak :)

Máte ho taky? Jste s ním tak spokojené jako já?


24 komentářů:

  1. Moc se mi líbí :) Asi se pro něj taky stavím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám tiež tento a laky od Maybelline mi vydržia len dva,tri dni,tak som prekvapená že u teba je to tak dlhá doba.Je to krásny odtieň a navyše sa úžasne leskne

    OdpovědětVymazat
  3. tento lak nemám a asi si ho ani pořizovat nebudu, není to úplně "můj šálek kávy", co se barvy týče.. ale určitě bych chtěla vyzkoušet jiný MC lak, mám doma čistě bílý a ten mě taky moc překvapil:)

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle lak jsem vyhrála a miluju ho nadevše, snad nejlepší odstín a jeden z laků, který jsem vypotřebovala skoro celý :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten je krásný, hned zítra bude můj ! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tento odtieň je môj naj..mám ich doma do zásoby 5 :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné nehty ! Zamilovala jsem se. Miluju tuhle barvu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi Maybelline laky vydrží vždycky hrozně dlouho :) Mě vydržel i týden :D

    OdpovědětVymazat
  9. Candy Bar jsem si koupila nedávno, je to fakt úžasná barva, musím si ho nakoupit do zásoby. Chválím i výdrž, spolu s vyvrzovačem laků od FS drží a drží! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám 15 odstínů coloramy (+2 už vypotřebované), ale tenhle zrovna nemám. Obecně jsem s nimi dost spokojená .)

    OdpovědětVymazat
  11. Právě ho mám na nehtech! :) A jsem strašně překvapená, protože lakovala jsem ve středu a dneska stále nemusím přelakovávat. :)

    OdpovědětVymazat
  12. mini coloramu mám strašně ráda a tenhle odstín vypadá moc hezky, jak se tak znám, brzo ho budu mít doma taky :D

    OdpovědětVymazat
  13. pekné :) prosím, ťa, kolko mililitrov má tá flaštička laku? :P :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ho také a patří mezi mé nejoblíbenější odstíny. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle byly moje nejoblíbenější laky, ale stáhli je z prodeje!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá vážně moc hezky. Takové barvy mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný odstín, mám ráda takové barvičky.

    OdpovědětVymazat
  18. Takýto by som si asi na nechty nedala, ale na tebe sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Přesně tento lak mám i stejný odstín a právě jsem z něj šíleně zklamaná :( nejde mi vůbec nanést, dělá bubliny, slívá se na jednu stranu a vypadá otřesně :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)