pondělí 10. září 2012

Afrika Bodycreme.

Pěkné pondělí!

Dneska zase jeden kosmetický, protože se mi to tu nějak hromadí :) Představím vám tělový krém, který jste před časem mohli vidět v Novinkách. Jen bych takhle na úvod ráda řekla, že asi přestanu připravovat články typu New in, protože by jich za prvé bylo hodně a za druhé tak nějak nevidím smysl takového článku.. Přeci jen vše tu pak vídáte, takže je to celkem zbytečné. Ale na facebooku vás o to neošidím :)

Ale dost povídání, jdeme na věc. Ukážu vám Tělový krém Afrika od značky Balea. Většina z vás tento krém určitě už někde zahlédla a nebo ho sama vlastní. Krém je z limitované edice a jak jsem tak včera koukala, už jsem ho v DM nenašla, takže byl nejspíš zase stažen z prodeje, což je obrovská škoda, protože tenhle krém je vážně parádička.

 
Krém obsahuje arganový olej a bambucké máslo, které zabraňuje vysušování pokožky. Seženete ho v pěkném kelímku na šroubování, obal mě zaujal na první pohled. Přiznám se narovinu, že jsem od Balea krému nic moc nečekala, poslední dobou jsem si zvykla spíše na jejich umělé vůně a nijaké účinky. Ale u tohoto produktu jsem se vážně sekla a musím přiznat, že občas Balea opravdu válí! :) Co vás učaruje jako první je nádherná vůně. Ano, prostě vážně nádherná, která vám skutečně připomene Afriku! Na obale je nakreslený kokos a nějaké další exotické ovoce, ale vážně nevím jak vůni identifikovat.. prostě opravdu krásně exotická vůně, která se hodí k létu a teplu. Krém je nažloutlé barvy a krémové konzistence, obsahuje miniaturní, téměř neviditelné třpytečky. Dobře se roztírá, po namazání se velmi rychle vsakuje a po chvíli krém není na pokožce skoro cítit. Vážně o něm kolikrát ani nevím, občas se proto mažu i dvakrát, abych vůbec pocítila, že jsem namazaná.. :D Pokožku nijak nezatěžuje, mastný film taky nezanechává. Zůstane (aspoň na chvíli) jenom příjemná vůně. Hydratace tedy není bůhvíjaká, řekla bych spíše průměrná, vysušenou pokožku asi plně nezhydratuje. Mě to ale plně postačuje, takže pokud netrpíte na extra suchou pokožku, mohl by vám také stačit. Za mě tedy opravdu doporučuji, nemůžu si krém vynachválit! :)


Strašně mě mrzí, že jsem tenhle krém už nesehnala, protože za chvíli mi krém dojde a vůbec nevím co bude pak :) Pokud byste ho ještě někde zahlédli tak po něm určitě sáhněte, protože je vážně za ty penízky perfektní. Sehnala jsem ho v 500 ml balení za 60 Kč.

Máte s tímto krémem zkušenosti? Používáte tělové krémy/mléka/másla od Balei? Můžete mi nějaké další doporučit? 


12 komentářů:

  1. Hm..škoda, že to byla jen limitka. Měla jsem mýdlo z té edice a bylo taky moc fajn..

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle krém jsem si chtěla pořídit, ale nikde jsem na něj nenarazila :( A to ani v době, kdy byl ještě čerstvá novinka.. cono, stane se :) Já můžu od Baley doporučit rozhodně tělová másla, obzvláště to kakaové.. to je naprosto perfektní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kakaové máslo taky zbožňuju, ale už se bohužel neprodává.

      Vymazat
  3. Já používám tělová másla od Alverde. Ty jsou taky perfektní, voní fantasticky, rychle se vsáknou a dlouho hydratují. A řekla bych, že ta verze s makadamiovými oříšky voní podobně jako právě tvoje Afrika od Baley.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento tělový krém jsem sháněla od té doby, co jsem ho viděla v novinkách u tebe na blogu, ale bohužel nesehnala :-( tak jsem si místo něho vzala grapefruitový a taky není špatný

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tak, taky jsem obešla asi 10 DM, abych ho po tvém New in koupila a nic! Asi bylo rychle vyprodaný. A tak jsem si chtěla vzít to kakaové, nikde taky nebylo a prodavačky mi řekly, že už nebude! Že je místo toho máslo Cukrová pusinka.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem štastná majitelka a nezbývá než souhlasit do posledního puntíku s článkem....a taky budu dost smutná až dojde:/

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho shnáněla dlouho a bezúspěšně. Docela mi mrzí, že jsem ho nesehnala. :-/

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ho a miluju ho :-) Je skvělý a ta vůně úžasná. Souhlasím se vším co jsi napsala :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ho a je jeden z mých nejoblíbenějších. Naprosto božská vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak koukám že nejsem zdaleka jediná, kdo si ho zamiloval :) fakt škoda že to byla pouze limitka! :( A děkuji za tipy na další krémy, určitě některé vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  11. No,možná to byla limitka,ale jestli se nepletu,tak ho dali trvale do prodeje!Akorát se nejmenuje afrika,ale bambucké máslo a arganový olej=)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)