pondělí 20. srpna 2012

Pleťový peeling Cien.

Pěkné pondělí přeji!

Máme tu nový týden a s ním zase jeden kosmetický článek. Dnes vám dám tip na jeden velmi levný produkt, který si bude moci dovolit snad každá z vás. :-)

Určitě jste o Cien kosmetice četli na nejednom blogu, kosmetiku z Lidlu za pár korun zná skoro každý. Já se přiznám, že s ní kdovíjak velké zkušenosti nemám a kromě peelingu, tekutého mýdla a sprchového gelu jsem nic z jejich nabídky nezkoušela. Tedy prozatím, že ano.


Řeknu vám pár slov právě k Pleťovému peelingu od Cienu, který jsem si koupila kdysi v akci za směšných cca 20 Kč. Jeho běžná cena je ještě směšnější - 29,90 Kč, pokud se nepletu. Takže opravdu záležitost dostupná všem. Díky jeho ceně jsem od peelingu nečekala žádné zázraky a počítala jsem spíše s variantou, že přijde nějaké ALE. Ovšem musí říci, že žádné zásadní ale se nedostavilo.


Peeling má příjemnou a svěží vůni, mě vůně připomíná moře. Je nevtíravá a přitom vážně strašně příjemná a osvěžující. Samotný peeling je průhledný gel s malinkatými bílými zrníčky a většími modrými zrnky, které se rozpouští. Po chvíli masírování se vytváří bílá pěna, poté je pleť třeba důkladně opláchnout. Zrníčka jsou drobná a pleť vyčistí vážně dobře. Já mám po použití teda na chvíli zarudlou pleť (asi drhnu až moc), takže používám hlavně večer když už se nechystám mezi lidi. Ale po chvíli je zarudlá pleť pryč, obličej mám krásně jemný a hebký a pleť se cítí skvěle. Samozřejmě je třeba vyhnout se očnímu okolí, na ty peelingy nepatří. Já jsem však takové nemehlo, že jsem pro vás nechtěně vyzkoušela peeling i v oblastí očí :D Peeling v očním okolí mírně štípe, ale není to nic co by se nedalo přežít. Pokud má někdo problém s vysušenou pletí po použití peelingu či jiných kosmetických výrobků, tak se snad nemusí bát, u mě se pocit vysušené pleti vůbec nedostavil (a to u některých produktů s tím problém mám). Peeling je určen pro normální a smíšenou pleť a je vhodný pro každodenní použití. Já jsem tedy zvyklá používat peeling cca 2x - 3x do týdne a přijde mi to zcela postačující. 


Tento peeling je fajn v případě, že za peeling nechcete dávat jmění. Myslím si, že nákupem určitě neprohloupíte.. Navíc pokud se vám neosvědčí, tak vás ta finanční ztráta nebude bolet :)

Máte zkušenosti se Cien kosmetikou?


25 komentářů:

  1. Mě teda trochu vadí jeho vůně, připomíná mi to trochu osvěžovače vzduchu na záchod :-D Ale jinak jsem s ním taky spokojená, možná větší zrníčka bych snesla, ale za 30 Kč nemůžu mít všechno, že jo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá skvelé :) Ked ho uvidím vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  3. nikdy jsem totu kosmetiku nezkusila, ale potkavam ji na blogu skoro kazdy den :)

    OdpovědětVymazat
  4. lidl nemám po ruce, takže jsem se k této kosmetice ještě nedostala :) slyším na ní chválu ale všude! hlavně na šampóny :)

    OdpovědětVymazat
  5. cien mam velmi rada ... najprv som bola skepticka ze kozmetika z lidl, ale je to fakt dobre za tu cenu

    OdpovědětVymazat
  6. Na tenhle výrobek čtu všude jen samou chválu, popravdě sama od sebe bych si ho nekoupila, z důvodu lacinosti bych pochybovala o jeho kvalitě. Ale po všech těch přečtených recenzích ho určitě zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě vyzkouším :) zrovna hledám peeling, protože přeci jenom s gely a maskami se vyžít nedá :) a kdo za to má pořád vyhazovat peníze, takže děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujem za tip, z Cien mám svojich obľúbencov - gél na holenie a odlakovač :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ten gel na holení nemají :( musím se po něm podívat někde jinde, docela mě láká :)

      Vymazat
  9. Četla jsem několik článků na kosmetiku Cien a většinou pozitivní, ale pořád jsem se neodhodlala k nákupu. :) Myslíš, že je vhodný i na citlivější pleť? Já teď používám dvoufázový od Sephory - na t-zónu je hrubější, na tváře pak jemnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, já mám celkem citlivou pleť a používám ho taky, nemám s ním větších problémů :-)

      Vymazat
    2. Verunko na obalu jsem nic nenašla ani o dermatologickém testování, takže jestli s tím míváš hodně problémů tak bych to raději nezkoušela.. ale tady máš od Terky kladnou odpověď, tak se to snad dá. :)

      Vymazat
  10. tuto kosmetiku jsem ještě nezkoušela, asi to bude i tím, že v Lidlu nenakupujeme.. a jinde jsem ji zatím neviděla. ale tento peeling rozhodně nevypadá špatně, i na ostatní výrobky jsem nečetla nijak negativní recenzi.. tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  11. Kosmetiku Cien používám ráda :-).Mám od nich šampony,sprchové gely,peeling,deospray a nevím co ještě,je toho dost :-D.Tahle levná kosmetika mi přijde docela kvalitní no a ty super ceny,no neberte to :-D

    http://zkusotevritoci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Já používám peeling jednou za tři týdny a taky mi to přijde postačující :-D. Mimochodem, nejlepší tělový mlíko v mým životě byl olivovej Cien.

    OdpovědětVymazat
  13. Cien miluju! :) Peeling od nich teda nemám, ale to ještě určitě přijde, až dopotřebuju ten, co mám teď :)

    OdpovědětVymazat
  14. Cien je podle mě skvělá kosmetika, bohužel v Lidlu u nás nic moc výběr :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v Lidlu toho právě taky moc není.. nevím jak je to možný, že někde je toho víc, jinde míň.. :D docela mě to štve :-/

      Vymazat
  15. Mám ho taky doma a jsem s ním spokojená. Je příjemný a hezky voní. Určitě si ho zase pořídím Stejné je to i s klasickým čistícím gelem Cien :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji za všechny vaše příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  17. O peelingu už jsem hodně četla a až mi dojdou mé železné zásoby, tak ho určitě zkusím. Obecně mám zatím s touhle značkou dobré zkušenosti, i když výjimky se vždycky najdou :)

    OdpovědětVymazat
  18. Klárko, kdy jsi ho koupila? Byla jsem včera v Lidlu a kromě denního a nočního krému jsem tam nic z pleťové kosmetiky neviděla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ho mám nějak 2 měsíce, ale byla jsem v Lidlu před pár dny a měli ho tam. Možná to neměli jenom doplněné a nebo je to nějaký menší Lidl kde nemají vše.. Ale zatím jsem tenhle peeling potkala všude kde jsem byla.

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)