sobota 18. srpna 2012

Noční balzám na řasy.

Pěknou víkendovou sobotu!

Jsem tu s poslední recenzí tohoto týdne, zítra už si zase dáme něco jiného. Dnes vám řeknu pár slov k výrobku, který se pro mě stal překvapením měsíce (ne-li přímo překvapení roku). Podle názvu článku už víte, že se bude jednat o výrobek na řasy - konkrétně půjde o Noční zvláčňující balzám na řasy Giordani Gold od Oriflame (já tomu říkám spíše regenerační řasenka).


Hned na úvod řeknu, že těmto výrobkům jsem nikdy nijak zvlášť nevěnovala pozornost, protože jsem jim absolutně vůbec nevěřila. Možná kdyby šlo o výrobky za stovky či tisíce korun, přemýšlela bych o účinnosti, ale u výrobku za pár korun? Hlavou mi vířily myšlenky, že to bude asi jenom ztěží fungovat. Ale chyba lávky a já už opravdu nikdy nebudu pochybovat o levných výrobcích! 

Moje řasy jsou (jak víte z fotek) více než tragické - řídké, krátké, každá řasa jiným směrem.. A tak když se mi dostala tato řasenka náhodou do rukou (děkuji drahé sestřičce, která mi ji přivezla), nenechala jsem ji jenom tak ležet. I když jsem se na ní dívala dosti skepticky, rozhodla jsem se ji vyzkoušet. Říkala jsem si, že nemůžu nic ztratit, maximálně tak získat.

Řasenka obsahuje výtažek z orchidejí, které vyživují, oleje ze sladkých mandlí a vitaminy, které řasy zvláčňují během spánku. Zároveň obsahuje složky, které stimulují růst řas. Tolik k oficiálnímu popisu.

 
 Řasenka je bílé barvy a každý večer ji v silnější vrstvě nanáším na spodní i horní řasy. Bedlivě jsem sledovala každý den změny a ono světe div se, cca po 14 dnech jsou rozdíly opravdu na první pohled patrné. Řasy mi trochu povyrostly, posílily a zhoustly. Říkala jsem si, že to není možné, ale opravdu jsem to sledovala poctivě a i po nánosu černé řasenky je na první pohled vidět, že jsou řasy v lepším stavu. Od doby co řasenku používám se mi nestalo, že by mi při odličování vypadla nějaká řasa. Jednoduše řečeno musím konstatovat, že tahle řasenka opravdu funguje a pomáhá! Samotné se mi tomu doteď nechce věřit, ovšem kouknu-li se do zrcadla, vidím důkaz. Samozřejmě nemám hned řasy jako mrkací panenka, takové asi nikdy mít nebudu, ale zlepšení je na první pohled patrné. Na mou duši, na psí uši, něco na tom produktu opravdu bude! :-)


Na závěr řeknu, že ségra zaregistrovala stejné změny (na její radu jsem ji začala používat) a pro jistotu jsem se mrkla ještě na hodnocení uživatelek na stránkách Oriflame (tady), všechny uživatelky tam produkt víceméně chválí.. Takže vám můžu s čistým svědomím tento produkt doporučit. A především musím poděkovat svojí sestřičce, která mi produkt zapůjčila ze svých skromných kosmetických zásob! :-)

Používáte nějaké regenerační řasenky (popř. nějaká séra na řasy či něco podobného)?




13 komentářů:

  1. Tuto péči neznám. Já pravidelně používám noční sérum od Dermacolu a to je naprostá bomba. Jen jí teď budu muset vysadit, protože mi řasy sahají až na obočí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem na noční sérum od Dermacol hodně chvály, takže to mám v plánu taky vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. neumím si představit, že bych si i na noc něco patlala na řasy. fujky :D naštěstí nemám s řasama problém, jen ten že jsou docela světlé, ale to vyřeší barva :))

    www.sunnyym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. tak o tom jsem nikdy neslyšela, ale věřím, že to opravdu pomáhá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chci vyzkoušet sérum od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teď jsi mi dala zase nějaký důvod k přemýšlení. Nemusí to být tak marné. Já mám taky řasy řídké a krátké, a ať už zkouším jakoukoliv prodlužovací a zahušťovací řasenku, pořád to není ono. Takže se po ní možná porozhlédnu. Nemáš třeba ještě nějaké fotky před a po, abychom všechny mohly vidět rozdíl? :) Ne že bych ti nějak nevěřila, ale když to uvidím na vlastní oči, je to prostě něco jiného..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem se chtěla zeptat. Někdo tam píše, že je zvědavý na ten zázrak za 38 kaček. A ještě ty tam píšeš něco o pár korunách. A jak se tak dívám, tak to stojí 199,-. Tak buď jsem úplně blbá a nějak jsem to nepochopila (to spíš :D ), nebo tu cenu třeba pozměnili.. Těžko říct.

      Vymazat
    2. Fotky před a po bohužel nemám :( než jsem začala řasenku používat, tak jsem řasy nenafotila.. A jinak s tou cenou: běžná cena je těch 199 Kč, ale často je řasenka k sehnání ve slevách. Ségra ji taky určitě kupovala v akci za nižší cenu. :)

      Vymazat
  6. Mám ji taky a chystám se o ní něco napsat. Používám ji už asi měsíc a též vidím pokroky k lepšímu. Ono Giordani Gold je dobrá značka. :)

    OdpovědětVymazat
  7. já mám tu od Dermacolu, ale tahle teda taky vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě stačí obyčejný ricinový olej :)
    Jinak se mi moc líbí, jak mluvíš o sestře, je vidět, že spolu máte hezký vztah :)

    OdpovědětVymazat
  9. takéto bazy pod špirály sú podľa mňa skvelé ... písala som mini recenziu na lorelku, ktorá je kombinaciou týchto dvoch ... a neviem si ju vynachváliť ... ak máš záujem príď sa pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za vaše příspěvky :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)