čtvrtek 23. srpna 2012

Lasting Finish Lipstick.

Pěkný čtvrteční den!

Dnes opět v plné síle a s pravidelným článkem. Podíváme se opět na nějaký kosmetický produkt, protože nevím čím to je, ale pořád mi tu zůstává spousta produktů na zrecenzování. Tak pojďme na to.

Dneska se podíváme na rtěnku Lasting Finish od Rimmel, kterou jsem si před časem kupovala. Objevila jsem ji v Rossmannovi za pěkných 75 Kč v akci a tak jsem neváhala a sáhla po ni. Konkrétně jsem si vybrala odstín č. 005 - Dreamer. Je to krásná lososová perleťová barva, která na rtech není nijak výrazná a spíše jen jemně zvýrazní rty. Navíc se hodí k většině líčení, takže když nevím po jaké barvě sáhnout, vyhrává to většinou zrovna tento odstín.



Obal rtěnky je jednoduchý, tmavý umělohmotný obal s vyrytým logem na víčku a na stříbrném kroužku. Nic závratného, ale úplně postačující. Rtěnka má jemnou nasládlou vůni, jako tomu u Rimmel rtěnek bývá, na rtech však cítit není. Jak jsem psala je to perleťová barva, perleť je v tomto případě celkem výrazná, ale zrovna to se mi na ní líbí. I když se přiznám, že při výběru jsem si toho v drogérii nevšimla, pod tím umělým světlem mi vždy odstíny dělají problém. Rtěnka je trochu tužší a nikoliv tolik krémová, což by někomu mohlo vadit. Na druhou stranu já to vítám, protože se rtěnka alespoň tolik nerozpíjí a drží na místě :) Výdrž je průměrná, žádné zázraky nečekejte. Hydratace je také spíše průměrná, ne že by vyloženě vysušovala, ale na druhou stranu ani nijak extra nehydratuje. Řekla bych že jde o celkově průměrnou rtěnku - ani nenadchne, ani neurazí. Přesto se díky odstínu stala mojí oblíbenkyní, kdy ji mám u sebe pravidelně na cestách. V mé kabelce se pro ni vždy najde místo. :)

Na závěr se musím přiznat, že se mi tenhle odstín rtěnky fotil opravdu hodně blbě a na rtech jsem ji pořádně nedokázala zachytit. Proto přidávám pouze fotku na ruce. Ať jsem se snažila sebevíc na rtech prostě zachytit nešla.


Máte zkušenosti s Rimmel rtěnkami?


19 komentářů:

  1. Taky se mi moc líbí ten odstín:) hlavně proto, že jsem teplý typ tak se mi tyto odstíny líbí mnohem víc než ty čistě do růžova.) a tento je navíc dobrý kompromis pro oba typy, protože sluší všem:))

    OdpovědětVymazat
  2. Takový odstín hledám! :) Vždycky jsem si koupila něco, co bylo tomuto blízko, ale přesně to, co bych si přála a dívala jsem se na web a nenašla jsem tam tento odstín, tak možná ani nebude už v obchodech :'( To by bylo hodně špatný :'( Jinak moc pěkná recenze :)

    monikanov.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ruz je velmi peknej farby!! Od Rimmel-u som mala len jeden kusok a bola som celkom spokojna. Recenzia sa ti podarila, keby som ho dostala, urcite by som sa neurazila, tak ako vravis:):D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barva. :) A ono je to těžký, hydratační rtěnku nemají dlouho výdrž a když chce člověk dlouho výdrž, tak zase nehydratují a mě skoro až vysušují.Ale raději obětuji výdrž a upřednostním hydrataci. :)

    OdpovědětVymazat
  5. O můj bože, to je přesně rtěnka pro mě! Píšu si a hned při příštích nákupech se na ní musím podívat. Je to vážně nádherná barva ;-)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten odtien je najkrajšiii, jeejo :)

    OdpovědětVymazat
  7. já moc často rtěnky nepoužívám, tahle je ale moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezká jemná barvička... poslední dobou jsem docela rtěnkový maniak, ale od Rimmelu žádnou nemám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na ruke farba vyzera pekne, len bohvie ako by vyzerala na perach :-). Neukazes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve článku je napsané, že se to blbě fotilo a tak to na fotce na rtech nevynikne.

      Vymazat
  10. Já žádnou rimmel nemám. Celkově rtěnky nemusím tak jako třeba lesky. A to právě díky tomu, že bud nevydrží jak bych chtěla, nebo naopak vysušují. I když u lesku se na rty zas všechno lepí. Všechno má svoje pro a proti. Nedavno jsem is koupila ale přece jen jednu rtěnk uod Maybelline a jsem s ní celkem spokojená.

    Giveaway
    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za všechny příspěvky a jsem ráda, že se vám odstín líbí.. :) až jsem se divila, mě na první pohled tak zajímavý nepřišel.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jsem dneska letěla do Rossmanna juknout na tuto krásku a nic....název i číslo stejné ale byla růžová :-( To je zvláštní.... nezměnili to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to fakt netuším jestli měli nějaké změny. A nemohlo to být tím umělým světlem? Já jsem si ji brala ze stojanu taky jako růžovou barvu.. :D

      Vymazat
  13. No byla jsem se segrou a oběma nám to přišla jako světle růžová :-) Ještě to zkusím...testnu ji na ruku a okoukám venku :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)