pondělí 6. srpna 2012

O knížkách, o videu.. prostě kecy.


Pěkné pondělí!

Flákám to, že jo? Já vím. Ale nějak nestíhám a nemám chuť ze sebe cokoliv potit, na to abych přemýšlela je moc velké teplo. Vůbec mi to nemyslí.. Zároveň teď řeším nějaké osobní problémy, asi mám krizi "nízkého věku". :D Ale snad to bude brzy zase dobré a já na blog nastoupím v plné síle. Snažím se přemýšlet o nových článcích a pár jich mám vymyšlených, jenom se do toho pustit. Hodně si píšete o další videa, tak vám k tomu napíši pár slov.

Na facebooku jsem o tom již psala - v nejbližší době nové video neplánuji. Přestalo mě totiž bavit číst ty odpornosti na YT. Abyste si nemysleli, kritiku přijímat umím a vaše rady si beru. Ale konstruktivní kritiku, prosím! Komentáře typu "pěkné dudy", "hnus", všechny možné komentáře o mém "ksichtu" a podobně, mě prostě opravdu vadí a bere mi to chuť tvořit další videa. Momentálně jsem naprosto zhnusená a odmítám nějaká další videa tvořit. Sice mám vymyšlených pár témat o kterých by videa mohla být, ale v současné době je neplánuji točit. Snažím se nad to povznést, ale prostě mě unavuje a nebaví denodenně číst tisíc komentářů o mém hrozném vzhledu (já vím, že můj vzhled je tragický, ale já se s tímhle ksichtem bohužel narodila!), o mém hrozném projevu, atd. Ono se totiž dobře kritizuje, ale kdo to nezkusil tak vůbec neví jaké to je... Takže než začnete kritizovat, tak si prosím zkuste něco natočit sami.. Chápu, že existují slečny, které jsou přímo hvězdné - umí mluvit, umí se tvářit, mají na to technické vybavení.. Mezi ty já však nepatřím.

Buďte trochu shovívaví a ne jenom plní zášti a negativity.

Tohle všechno platí i pro anonymy na blogu, i když musím přiznat, že zde na blogu je těch ošklivostí o mnoho méně.. No, trochu jsem se rozepsala, takže to nyní shrnu. V současné době neplánuji video, tím však neříkám že s nimi úplně končím. Až mě to chytne tak zase nějaké natočím.. může mě to chytnout zítra, může mě to chytnou za měsíc a nebo třeba až za rok..

A na závěr. Víte proč poslední dobou blog tak flákám? Jednoduché vysvětlení:


Hodně čtu! Přečetla jsem celé Milénium, knížku Dům na Páté avenue od Candace Bushnellové, knížku Prostě spolu, podle které je natočen pěkný francouzský film s Audrey Tautou a také třeba klasiku Na Větrné hůrce..

Co vy? Čtete rádi? Co máte momentálně rozečtené?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

30 komentářů:

  1. čtu moc ráda, někdy se do toho sice musím nutit, ale baví mě to :), zrovna jsem ponořená do Saturnina ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem bývala dřív čtenář par excelence:)) nicméně poslední dobou to pěkně flákám kvůli jiným koníčkům:)Jinak z knížek co jsi četla mám přečtenou jen Větrnou hůrku, která patří k mým oblíbeným. Zvláště proto, že je z mé milované viktoriánské anlie:)) Knížka ke které se vždy vracím (stejně tak i k filmu je Jane Eyre)) Pokud jsi nečetla/neviděla vřele doporučuji:)))a nenech se otrávit. I když rozumím jak je to těžké, jsi jedna z mála blogerek (alespoň z těch, které sleduji, která se nebojí jít s kůží na trh i přesto, že nemá možná tak super vybavení, možná tolik peněz na nejdražší věci apod. ale jsi svá, milá a rozhodně jsi jeden z lidí kteří mě inspirovali k tomu abych se znovu pustila do blogování, kterého jsem asi před rokem nechala:)Ono mít super věci, skvělý projev apod. je jedna věc, která když není doplněna obyčejnou dávkou lidskosti a zájmu tak nestojí za nic (čímž ted nechci urazit šikovné a zároveň "majetné" blogerky) ale věřím, že víš co tím myslím:))A jinak s tím vzhledem...nebyla bych tak sebekritická, pro mě je krásná každá! žena, která se o sebe stará a má charisma (což ty bezpochyby jsi)! a nevěřím tomu, že kdyby to s tebou bylo tak "tragické" jak tvrdí zakomplexovaní anonymové, tak by se sem k tobě nevracelo pravidelně více než 500!čtenářů:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já čtu ráda a hodně, hlavně právě v létě. Už jsem o tom určitě psala i na blogu, že mám ráda hlavně historické romány, nebo knížky u kterých se zasměju případně poučím, jak tomu bylo v případě Se šarmem Pařížanky.
    Co se týče těch anonymů na YT, tak jak jsem psala, je mi to líto. Lidi jsou zkrátka hnusní a závistiví a sráží ty, co mají odvahu jít s kůží na trh. Nicméně chápu, že je to naprosto demotivující :/ Každopádně souhlasím s JINOU, že kdybys nebyla skvělá blogerka, neměla bys tu 507 pravidelných čtenářů ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Přímo nesnáším ty lidi, které okolo sebe akorát prskají a nic jiného neumí. Nevím, asi si tím zvyšují ego... Podle mě jsou ale tvá videa jedna z nejlepších, protože jsi právě taková přirozená a né strojená, jako pár ostatních blogerek.
    Na takový lidi je třeba akorát vzhlížet, neztrácet úsměv (ač chápu, že když ti denně přijde trilion nesmyslnejch komentářů, můžeš z toho bejt docela unavená...
    Mimochodem šereda nebo nějakej tragéd vypadá trochu jinak :D

    OdpovědětVymazat
  5. právě čtu druhý díl a je minimálně stejně dobrý jako jednička. čte se to samo. u takových knih nikdy nechci aby skončilo a kolikrát oddaluju jejich dočtení, protože vím, že pak už žádné pokračování nebude.

    OdpovědětVymazat
  6. Je mi líto, že se k tobě takhle anonymové chovají, ty si to rozhodně nezasloužíš. Jsi skvělá, sympatická hezká holka a já tenhle blog navštěvuju moc ráda, hltám každý tvůj článek a mám moc ráda i videa a mrzí mě, že s natáčením prozatím končíš, ale chápu to. Nechápu ale lidi, co ti takhle nadávají. Bud ať kritizujou slušně, nebo ať sem nelezou, nečtou to tady, nekoukají na videa.
    Pro mě budeš vždycky skvělá blogerka a jsem si jistá, že nejenom pro mě. Už to číslo 507 pravidelných čtenářů mluví za své :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Teď budu opakovat to, co říká milion lidí, ale z anonymů a idiotů si hlavu nedělej. Chápu, že hnusné komentáře zamrzí, ale hlavu vzhůru! Jsi sympatická, hezká, milá, osobitá, inteligentní, přátelská holka/mladá žena. Dosáhlas jistých úspěchů jak v blogovém, tak hlavně v osobním životě. Máš rodinu, se kterou vycházíš a super přátele. Lidé kolem tebe a my, tví čtenáři, tě máme rádi takouvou, jaká jsi.

    P.S. Na Milénium se chystám :))

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já čtu také ráda, ale poslední dobou mi chybí čas. Momentálně mám rozečteno Se šarmem Pařížanky a Shopaholiky. Dům na Páté Avenue bych si ráda přečetla stejně jako Léto ve městě. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vždy se najdou někteří lidé jiného názoru, který ten názor umí náležitě či nenáležitě podat. Vím, že to člověka odradí, určitě se to nečte dobře. Ale myslím si, že je více lidí, kteří tvůj blog mají rádi. Jmenovala bych 5 mých nejoblíbenějších blogů, tak je mezi nimi i tvůj a to ve společnosti labradoory, sonidla a petralovelyhair. A to už je co říct :) Máme tě rádi takovou jaká jsi a tvůj blog samozřejmě také. Nic na tom neměň, ne kvůli bandě omezenců :) Hezký den Klárko :)

    OdpovědětVymazat
  10. Akurát dočítavam prvý diel Milénia :) len si neviem zohnať druhý, nikde ho nemajú v tejto väzbe, ktorú máš ty... :(
    Inak som sa momentálna dala na severských autorov - Kepler, Linqvist :) ale mojou stálicou je stále King :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. King je obľubený autor môjho priatela
      Ja som tiež dlho nemohla zohnať 2 a 3 diel Millenia tak len trpezlivosť

      Vymazat
  11. Držím ti palce, aby ses brzy nad těmi kritikami jen smála :)
    Nad Miléniem přemýšlím už dlouho, prosím, jak se to líbilo tobě? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milénium jsou jedny z nejlepších knížek, co jsem kdy četla! :) Fakt moc dobře napsaná detektivka!

      Vymazat
  12. nedivím se, že tě takové komentáře dost znechutily.. ale pořád je tu drtivá převaha těch pěkných a povzbuzujících! určitě bych to nevzdávala úplně ;)
    já taky hrozně ráda čtu, ale musím mít svoje období, abych toho přečetla opravdu hodně.. nebo musím číct něco opravdu zajímavého, od čeho se nemůžu odtrhnout:) Milénium mám doma a těším se, až se na nej vrhnu! Ale teď ještě musím číct poslední kousky do povinné četby, momentálně mám rozečtenou Sophiinu volbu..

    OdpovědětVymazat
  13. Ano, existujou slečny, které jsou hvězdné. Pro mě jsi hvězdná a krásná ty a to nejen vzhledem, ale zejména vnitřně a v tomhle ohledu nemáš konkurenci. A já to vím, protože tě znám nejlíp:):*
    Takže hlavu vzhůru a úsměv na tvář, miluju tě:)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuju vám za vaši podporu a všechna milá slova! Moc si toho vážím! :) :*

    OdpovědětVymazat
  15. Hnusnejch komentaru si nevsimej, nejakej primitiv si potrebje pohonit ego... Jsi hezka holka ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky, vůbec nebuď smutná. Tvůj blog moc ráda čtu. Mám moc ráda tvoje videa, zejména to o učení, mi tak neuvěřitelně pomohlo a zvedlo náladu a nabilo energií, před jednou obzvlášť těžkou zkouškou (mimochodem byl to poslední pokus a byla jsem vážně na dně) a za to bych ti moc ráda poděkovala. Z těch hloupých komentářů si vůbec nic nedělej, je to banda zmetků:D. A k tomu, že tě někdo nepovažuje za hezkou se snad ani nebudu vyjadřovat, mě příjdeš naopak moc hezká a milá. Drž se Káťa:o)

    OdpovědětVymazat
  17. Všechny tři knihy jsem také četla. :o) Prostě spolu je dokonce moje nejoblíbenější knížka!!! :o) Líbilo se Ti to? Jinak mám teď rozečtenou zase Bushnellovou - Deníky Carrie B. - poznejte Carrie před Sexem ve městě. A můžu jen doporučit. :o)
    A z ošklivých komentářů si nic nedělej, až prostě budeš mít náladu na další video, tak jsme tady my, ty hodné čtenářky a sledovatelky. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížka Prostě spolu se mi moc líbila, stejně jako film. :) a hlavně se mi velmi dobře četla!

      Vymazat
  18. nenech se odradit mam rada tvoje videa recenze a rada chodim na blog:-).jsi pekna zenska:-) tak AHoj Veronika

    OdpovědětVymazat
  19. Tak čo Millenium skvelé že si sa nemohla odtrhnúť ... ja si to dám asi ešte raz ... no a k článku ... hádam bude čoskoro lepšie myslím na teba

    OdpovědětVymazat
  20. Dufam ze tie videa ta chytia co najskor, mna bavi cely tvoj blog, si strasne zlata osobka a videa to len vylepsuju... Ale pekne dalej citaj, ja som konecne zacala so zaobstaravanim svojej vlastnej kniznice :)

    OdpovědětVymazat
  21. Kašli na ty lidi! Jenom ti závidí.. kolik lidí nebo bloggerů má tak úspěšný blog jako ty? pár.. desítek možná.. a kolik je těch průměrných a začínajících? stovky nebo tisíce.. neřeš takové kecy a zkus se zaměřit na ty, které to zajímá :) žeru tvůj blog! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Nenech se znechutit pár chudáky anonymy, kteří v životě nic nedokázali, jen kritizovat! Tvůj blog je moc fajn a příjemně civilní, vždycky se těším na nový článek!:)

    OdpovědětVymazat
  23. S tím čtením tě obdivuju, já si jednou za čas něco přečtu to je všechno. A takovouhle tlustou knížku bych fakt nedala :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ráda prohlížím Tvůj blog, protože jsi taková "normální" Anonymy jsou hnusný,
    někteří lidi jsou bohužel hrozně zlí. Vydrž a ať je líp!

    OdpovědětVymazat
  25. Chápu, že ti hnusáci dokáží sebrat člověku chuť do jakékoli další práce, ale Klárinko prosííím, nedělej si z nich moc těžkou hlavu! Snad taková kupa čtení vyhání všechny chmury a krize bude brzy zažehnaná. A musíme se už konečně zase sejít!

    OdpovědětVymazat
  26. Musím říct, že normálně blogy nekomentuju, ale tohle prostě musím... Už Ti to tu napsala spousta slečen a já se k nim přidávám. Jsi jedna z nejsympatičtějších, nejčtivějších, no prostě nejlepších českých blogerek. Úplně chápu Tvoje znechucení ze všech těch anonymů. Já osobně vůbec nedokážu přijímat kritiku a moc Tě obdivuju za to, že nehodláš s blogováním seknout úplně. Vždycky, když budeš mít chuť to vzdát, přečti si všechny ty komentáře pod tímto článkem. Věřím, že Tě to nakopne a řekneš si, že to přecejen má smysl, když je tolik lidí, kteří Tvůj blog zbožňují. Já k nim rozhodně patřím :). Přeju hodně sil a spoustu dalších skvělých článků!
    Lolly

    OdpovědětVymazat
  27. Velmi děkuji za všechnu vaší podporu! Vlila mi novou dávku odvahy a síly do žil! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)