sobota 14. července 2012

Yesterday.

Pěkný večer!

Dneska trochu později, než jste zvyklí.. Ale vysvětlení je jednoduché, jednou jsem si zase užívala. Včerejší večer jsem strávila ve společnosti mojí Símy, se kterou jsme zapíjely naše tituly. Ano, konečně po měsíci se dostalo na oslavu. Prožila jsem strašně fajn večer, huby se nám za celý večer nezavřely a ráno jsme jely nanovo.. Prostě fajn dámská jízda s pár drinky, s trochou alkoholu, s dobrou pizzou.. chápete, ne? :-) Jen velmi nerada jsem od Símy odjížděla. Ale věřím, že si to brzy zopakujem..!

Přikládám jednu momentku z mobilu, kdy jsme seděly na náměstí a chystaly se jít na místní diskotéku.. Po pár minutách v tom randálu a v těch davech jsme však došly k závěru, že už jsme na to prostě asi staré a raději jsme zašly na pokec do klidného baru.


A pro představu jak jsem vyrazila oblečená, přidávám další nekvalitní fotku:


Pořádáte se svýma kamarádkama dámské jízdy?


A zítra už snad jako obvykle.. Budu mít sice kupu práce a pomalu budu balit na chatu, ale určitě přijdu s novým článkem.. A navíc připravím pár článků i na dobu kdy tu nebudu (od úterý do pátka), aby tu nebylo takové ticho. Nemusíte se bát! :-)

13 komentářů:

  1. Moc ti to slušelo, kombinace proužků, černých kraťasů a tyrkysového saka je skvělá! :)
    Důležité je, že jste si to užily. Dámské jízdy jsou super.
    Já se s kámoškama scházím cca 1x do měsíce, ale někdy i častěji a poslední velká naše jízda byl výlet do Belgie. A zrovna ve středu jsme opět měly společnou seanci. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Dámskou jízdu už jsem nezažila strašně dlouho, závidím, musely jste si spolu užít :) A gratulace dodatečně k titulu!

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež už mám pocit že som nejak moc stará na všetky tie diskotéky a podobne ... radšej si zájdem s kamarátmi na pivo do obľúbenej krčmičky a tam si pokecáme o všetkom zasmejeme sa a podobne ...

    OdpovědětVymazat
  4. měla jsi na sobě krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  5. K titulu gratuluji a moc se mi líbí tvé sáčko :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle dámské jízdy miluji :)
    Tobě to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za všechny vaše pěkné komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)