středa 18. července 2012

Peelingování.

Pěkný den!

Jsem tu s peelingovým článkem. Konečně jsem se dohrabala k sepsání mých zkušeností s peelingy od Avonu, které jsem v poslední době zkoušela. Konkrétně jde o peelingy: Avon Senses - řada Lagoon a peeling na nohy Foot Works.

Foot Works - Jedná se o peeling na nohy se zeleným čajem a mátou. Zjistila jsem, že tento peeling už v nabídce nejspíš není, ale nahradil ho velmi podobný s levandulí. Peeling má velmi příjemnou vůni, cítím z něho zelený čaj a než-li mátu cítím spíše limetku nebo citróny. Ale opravdu jde o příjemnou nevtíravou vůni. Peeling je v podstatě gel s nažloutlou barvou a velkým množstvím hrubých bílých zrníček. Peeling je trochu hrubší, což je pro chodidla lepší, přeci jenom na chodidlech se nachází trochu hrubší kůže. Po krátké masáži  velmi dobře odstraní odumřelé buňky. Já ho používám každý druhý den a využívám ho především na paty. Chodidla mám o poznání jemnější a výsledek je patrný. Jsem s ním opravdu spokojená a jenom mi vadí, jak rychle peeling mizí. Není divu, načapala jsem s ním i mého přítele :-) Množství je 75 ml a celkem mě štve, že už není k dostání, určitě bych po něm sáhla znovu.



Lagoon Body Scrub - Peeling z kolekce Avon Senses, ze které pochází kromě jiného taky voňavé sprchové gely, je potěšení pro mé smysly. Nádherná vůně je první, co mě na něm učarovalo. Vůně "moře" je nevtíravá, příjemná a můj nos na ní vážně ujíždí. Nevím přesně jak ji specifikovat, prostě když si k ní přičichnete, okamžitě se vám vybaví moře a pláž. Peeling je gel nazelenalé barvy s bílými většími zrníčky. Není tak hrubý, takže nemám tělo celé sedřené, jako tomu bývá u jiných peelingů. Po chvíli masírování je pokožka krásně jemná a hladká, zbavená odumřelých buněk. Používám ho obden, někdy denně, protože se mu těžko odolává. Opět musím říci, že jsem velmi spokojená. Velmi mi vyhovuje, že není tolik hrubý a sprcha s ním je více než příjemná. Množství je 200 ml a momentálně jsem ho našla v akci (tady) za 59 Kč.



Používáte peelingy? A jaké vám v současné době dělají společnost?

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

18 komentářů:

  1. Moc pěkný článek! Já používám na obličej peeling od Melvity nebo Avéne, na tělo z LUSH a na nohy jsem si pořídila klasickou pemzu:-) Od Avonu jsem kdysi taky něco měla a pamatuji si, že to moc pěkně vonělo:-)

    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip! Já používám peeling na obličej od Synergenu a na ruce od Body Basics. Ale mám v plánu nějaký na tělo.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,chtěla sem ti říct že já měla úplně ten samí peeling na nohy akorát že s čokoládou a granátové jablko taky voněl bezvadně a teď když jsem se koukala do Avonu jestli je tam ještě nemají ,tak fakt nemají akorát nějaký peeling na nohy s mořskou solí ;) Jinak pěkný bolg! :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. hezký přehled, mě ty na tělo nějak nebaví, ale na nohy mám od Alverde a na obličej od Freemanu a ten je skvělý

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně někdo, kdo na Avon jenom nenadává :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou výrobky, které bych si znovu nekoupila.. ale na druhou stranu mají i spoustu výrobků, které mi vyhovují a nemůžu si je vynachválit.. :)

      Vymazat
  6. pilingy pouzivam, mam telovy, na plet a som s nimi velmi spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Povedený článek! Já teda peeling na nohy nemám, ale denně používám od L´orealu 30s perfect- clear a jsem s ním velmi spokojená ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. pekny clanok :) ja mam pilingov doma habadej, ale musim sa priznat, ze ich pouzivam len velmi sporadicky..asi som velmi leniva :)

    OdpovědětVymazat
  9. peelingy nepoužívám, nějak je ani nevyhledávám, ale chtěla bych vyzkoušet ty na tělo

    OdpovědětVymazat
  10. Ten na nohy bych ráda vyzkoušela :) Ted jsem na výrobky na nohy totálně ujetá :D

    OdpovědětVymazat
  11. Pěělingy používám, na obličej dvoufázový od Sephory, na tělo pak mám ráda ty od I love nebo sprchový gel s mirkogranulemi od Adidasu a na nohy mi vyhovuje klasická pemza. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peelingy používám na tělo- třtinový cukr+domácí olivový olej ;)) levné a víc než dobré.

    OdpovědětVymazat
  13. Já peelingy používám, v létě je to pro mě naprostá nezbytnost, mám jich doma zásobu. A můj oblíbenec je pomerančový od Ziaji :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten Lagoon Body Scrub jsem dostala k vánocům a akorát dneska jsem ho dojela :D Byl opravdu dobrý. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za všechny vaše příspěvky a za milé pochvaly! Jsem ráda, že se článek líbí! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Škodulko, na Tvém blogu jsem poprvé a hned jsi mě potěšila :-) Ach Avon a jeich peelingy :-) Jelikož jsem AVonLady tak tyhle malé skromné věcičky naprosto zbožňuji :-) V rodině máme trošičku ztvrdlé paty a peelingy na nožky od Avonu naám pomáhají ažaž :-) Moooc děkuji za Tvůj krásný článek a určitě tu nejsem naposledy :-)
    Popelka

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)