úterý 10. července 2012

Moře a nebe.

Pěkné úterní dopoledne!

Dnešní den mám zase trochu fofr, ráno se mi nějak nechtělo vstávat a najednou už je 11 hodin! Odpoledne mě čeká zase trochu zábavy.. Nejen že jedu do knihovny, což teď patří mezi mé oblíbené činnosti (ani mi nevadí ta štraka a kopce, které musím zdolat na kole), ale taky se zase konečně uvidím s Terinkou! Máme zase spoustu plánů, takže uvidíme.. Už teď se nemůžu dočkat. Takže to tady nebudu zbytečně prodlužovat a půjdu k věci. Dneska vám ukážu další dva laky ze Sephory, které jsem nakupovala v jedné z jejich akcí.

Konkrétně se jedná o krásnou blankytně modrou barvu s modro-zlatým shimmerem. Jde o odstín č. 50 Summer in Bangkok a ve mě tahle barva evokuje moře. Strašně mi připomíná mořskou hladinu a tak jsem si celou dobu koukala na nehty a snila o tom, jak někde ležím na pláži.. 
 

Druhá barva č. 49 Deep in her eyes mi zase pro změnu připomíná stmívající se oblohu v letních dnech. Další nádherná barvička, tentokrát temná fialovo-modrá se stříbrným shimmerem.


Lakování ve dvou slabších vrstvách, schnutí celkem rychlé bez jakýkoliv problémů. Laky nepruhují a netvoří se ani bublinky. Navíc mám ráda jejich štěteček, který přetře celý nehet na jeden tah. Výdrž u obou je docela slabá, bez oloupaných špiček maximálně tak 2 dny. Což mě trochu mrzí, na lak za takové peníze je to docela slabé. Také se trochu hůře odlakovávají, toho jsem si všimla u všech laků Sephora. Musím na to trochu přitlačit. Seženete je běžně za 180 Kč/ks při množství 5 ml.

Asi není třeba psát více, už jsem o Sephora lacích psala, takže to znáte. 

Co vy a laky Sephora? Máte s nimi zkušenosti?



16 komentářů:

  1. laky ze Sephory jsou nejskvělejší a tyhle mají nádherné odstíny, určitě na ně mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Tobě se mi líbí oba, ale čím dál víc zjišťuju, že mě takové výrazné a zvlášť modravé laky nesluší, škoda, ten první je totiž fakt krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obě jsou to krásné barvy a k tobě je skvěle jdou. :)
    Já mám momentálně také Sephora lak (alenázev odstínu nevím, jen je modrofialový) spolu s Essence Circus Confetti a přes to top coat Better than gel nails. Jinak samotný jsem ho měla asi třikrát a s top coatem drží bez problémů 3 dny, pak se začne ošoupávat a to je teda na mých nehtech maxi výdrž, protože většinou druhý den už mám špičky ošoupané. Ale u druhého růžového tak spokojená nejsem - ten se ošoupe stejně, jak ty píšeš.

    OdpovědětVymazat
  4. Oba laky jsou nádherné, ale víc se mi líbí ten vrchní :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ten první by se ti hodil ke včerejšímu líčení! :D

    Líbí se mi oba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je postřeh! To mě ani nenapadlo.. a tak když tak koukám, jsem nějak zatížená na modrou, co? :D

      Vymazat
  6. ten první je úžasný, mě připadá, že ve výrazných modrotyrkysových barvách vypadám divně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten fialový mám a ten modrý je strašně krásný!

    OdpovědětVymazat
  8. První lak je božský, tuhle barvu miluju! Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  9. s těmito laky zkušenosti nemám, ale vypadají parádně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. krásne :)


    Pozývam Ťa na moju giveaway! :)
    http://moonlightdreams-miadra.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem docela odstuda, ale ještě jsem žádný lak od Sephory nezkoušela, ač to mám už delší dobu v plánu... ale ty barvy jsou teda naprosto úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta tmavě modrá je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)