pondělí 30. července 2012

Kokosové máslo Ziaja.

Pěkné pondělní ráno!

Dnes přináším článek o jednom z produktů značky Ziaja, který jsem mohla vyzkoušet díky Ziaja PR oddělení. Tímto značce Ziaja velice děkuji za poskytnutí produktu na vyzkoušení! Hned na úvod upozorňuji odpůrce této značky, aby raději zavřeli okno a dále nečetli.

O značce Ziaja už bylo mnoho napsáno, takže se nebudu opakovat. Každopádně čím více jsem o ní četla, tím více mě její výrobky lákaly a tak když jsem měla možnost vybrat si pár produktů na vyzkoušení, neváhala jsem. Vybírala jsem takové produkty, které se na blozích dosud tak často neobjevovaly a které by pro vás i pro mne mohly být zajímavé. Už dříve jsem pár zkušeností se Ziajou měla a můžu ji hodnotit velmi kladně. Ceny výrobků jsou příjemně nízké a kvalita výrobků je velmi dobrá, takže přesně podle mého gusta.

Dnes se podíváme na Kokosové tělové máslo. Tělová másla mě od Ziaji lákaly snad ze všeho nejvíce, ovšem jako naschvál zrovna tyto produkty nikde v mém okolí neprodávají a tak jsem měla donedávna smůlu. Teď už mám však vyzkoušeno a konečně se o něm můžu rozepsat.


Obal je jednoduchý bílý. Já mám tuhle jednoduchost nejraději. Stačí mi, abych se dočetla co je to za výrobek a od koho a víc na obalu mít nemusím. Po otevření vás ovane kokosová vůně. Musím tedy přiznat, že mi přijde trochu chemická (rozhodně nevoní tolik jako sprchový krém z této řady), ale přesto z vás bude kokos cítit. Já jsem byla vždy provoněná od hlavy až k patě. 
 

Máslo je bílé barvy a  hustější konzistence. Obsahuje lipidy z kokosového ořechu, který je bohatý na omega 3, omega 6 a vitamín E. Máslo má doplnit nedostatek lipidů a zlepšit pružnost a měkkost svrchní pokožky. Čekala jsem od másla kdovíjak mastnou konzistenci a bála jsem se velkého lepení a mastnoty. Ovšem zbytečné obavy. Konzistence je sice trochu mastnější než tělové mléko, ale nijak výrazně. Velmi dobře se roztírá a poté se opravdu celkem rychle vstřebává (na to, že jde o mastné máslo). Umaštěný pocit se u mě vůbec nedostavil, lepivý pocit trval jenom chvíli. Po pár minutách o másle vůbec nevíte a máte jen jemnou, pružnou, voňavou a velmi dobře hydratovanou pokožku. Suché pokožce určitě máslo jenom prospěje. Já mám pokožku normální s občasnými suchými místy a máslo se mi velmi osvědčilo. Pokožku jsem měla skvěle hydratovanou po celý den, suchá místa zmizela a  zůstala jen příjemně zdravá, jemná a lesklá kůže. Pokud třeba máte rády lesklé nohy v sukních, tak doporučuji použít máslo před odchodem ;-) Po másle se pokožka trochu leskne a na nohách to vypadá vážně pěkně.


Za sebe vám mohu máslo jedině doporučit. V jeho vlastnostech nespatřuju vůbec nic špatného a jeho používání pro mne byla velmi příjemná záležitost. Jediné co mi vadí je malé množství a rychlý úbytek.. :-)

Na závěr bych snad jen dodala, že Ziaja vyrábí tělová másla v mnoha provedeních - hroznové, kokosové, kakaové, pomerančové.. jenom si vybrat. Balení je po 200 ml a cena je 99 Kč. Seženete například zde.

Máte se Ziajou zkušenosti? Používáte tělová másla?


14 komentářů:

  1. Od Ziaji jsem ještě žádné tělové máslo neměla, i když od jiných značek jich pár mám, mám je možná i radši než tělová mléka a vůbec nejradši mám takové sladké vůně, :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip :) Já snad kromě dvou výjimek používám jedině másla. Podle mě máš jedny z nejlepších recenzí.

    OdpovědětVymazat
  3. my máme doma to z řady oliva a ty másla jsou vážně skvělá, já bych asi šáhla po tom z pomerančové řady, protože kokos zrovna dvakrát nemusím - ani co se týče vůní, tak jídel :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Ziaji jsem toho moc nevyzkoušela, ale láká mě kakaové máslo. Kokos mi také voní, ale občas mi kokosová vůně nesedne a bolí mi z ní hlava. :) Takže i tak díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam znacku ziaja dost rada a na slovensku sa o nej velmi nepise, takze mi urcite nelezu na nervy recenzie produktov tejto znacky, naopak, rada si ich precitam :)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem kakaové máslo Ziaja a byla s ním spokojená, na léto mi připadá ideální. Na zimu asi opět zvolím těl. kakaové máslo od značky Balea, je hustští a máslovitější, takže lépe ochrání mou celoročně velmi suchou
    pokožku. Ráda bych vyzkoušela další Ziaja produkty, ale v drogériích jsem jich moc neviděla - marně sháním např. pomerančovou řadu. Většinou chodím do Rossmanna. Kde kupujete Ziaju vy?
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmannu je k dispozici bohužel jenom pár řad Ziaja - kakaová, olivová, kozí. Zkuste se podívat sem http://www.ziaja.cz/page/klub/adresy_prodejen.html a najděte si, zda nějaká prodejna ve vašem okolí Ziaju nenabízí, já jsem ji u nás našla třeba v jedné soukromé malé drogérii :-) a jinak všechny řady jsou k dispozici na jejich e-shopu: http://ruzova10.cz/ :)

      Vymazat
  7. Jéééé miluji všechno s vůní kokosu, bohužel jsem ho ale také nikde neviděla.. I když teda podle fotky mi příjde ta konzistence hodně gelová- na máslo .. :/ :))

    Michellterritorium

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám kakaové a je bezvadné:) Chtěla bych vyzkoušet i to pomerančové:)

    OdpovědětVymazat
  9. Kokosovou vůni miluju, ale tohle pseudomáslo nevyzkouším. Když jsem viděla nadpis, tak jsem se zaradovala, podle konzistence tohle pro mě není máslo (másla miluju!). Vážně škoda a jsem zklamaná :(

    OdpovědětVymazat
  10. Vlastní kakaové a tu vůni miluju :) Akorát mi po něm zůstává nepřirozeně leská, spíše mastná pokožka.. špatně se vstřebává.

    http://skyandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Nojo, mám to samé a taky jsem spokojená :) Jen s mojí suchou pokožkou pro mě není ideální, potřebuju megamastnotku :D

    OdpovědětVymazat
  12. mám doma od Ziaji to kakaové máslo a je úžasné hlavně ta vůně je božská hlavně jsem zvědavá na zimu jak se mi osvědčí myslím že na zimu je lepší těl. máslo než těl. mléka :)))

    OdpovědětVymazat
  13. nabízím kosmetiku z kakaového másla... prosím dyžtak napište na memolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)