pondělí 2. července 2012

Garnier Fructis: Pure Shine 2in1.

Pěkný pondělní den!

Slíbený článek na šampon Fructis od Garnier - Pure Shine 2in1. Šampon jsem měla možnost vyzkoušet díky výhře v soutěži Staň se testerkou na fanouškovských stránkách Garnier na facebooku. Na úvod řeknu jednu věc, která mne zarazila.. O tom, že jsem vyhrála jsem zjistila v té aplikaci, kde soutěž probíhala a pořádně jsem se radovala. Poté co ukázali fotku dárků, které nám mají přijít, jsem se radovala ještě více - na fotce byl balíček, kdy výherkyně mají obdržet šampon a dárek v podobě pleťové vody. No a teď přijde ten šok - na fb vás nalákají na fotku s dárkem a pak vám domů přijde bublinková obálka pouze s pokyny a šamponem... Tak jako ne že bych byla hamty hamty a tu pleťovou vodu nutně potřebovala.. ale přijde mi to jako nečestné jednání. To jen tak na úvod.

No s šamponem mi přišly i pokyny k tomu, jak dále postupovat. Jedním z pokynů je napsat recenzi do 14 dnů. Tak to se mi zdá taky celkem přitažené za vlasy - otestovat pořádně šampon za 14 dní? A tak jsem zuřivě testovala. Téměř denně jsem si myla hlavu, navíc jsem to zkoumala i na Ondím. A tak tady jsou nějaké závěry:

Již dobře známý zelený průhledný obal šamponů Fructis asi nikoho nepřekvapí, stejně tak charakteristická je jejich vůně po citrusech. Trochu mě štvalo otevírání, protože jsem si na něm zničila hodněkrát nehty. Ale tak to jsou všechno detaily, jde především o ty výsledky.

Základním úkolem šamponu je zabránit usazování vápenatých složek z tvrdé vody a zároveň posilnit vlasy. Díky tomu, že doma máme hodně tvrdou vodu, šampon je pro mě opravdu jako dělaný a tak jsem mohla šampon testovat ve skutečně přirozeném prostředí pro něj. Navíc pro slečny, které si to hlídají musím hned říci, že šampon neobsahuje silikony, parabeny ani barviva.

Teď to teprve začne být zvláštní. Po prvním použití jsem měla vlasy pěkně lesklé, po druhém a třetím použití stály za prd, takže jsem byla zklamaná. A teď ta největší zvláštnost najednou po těch pár dnech se to zase změnilo a vlasy mám už zase jemnější a stále lepší. Fakt moc nechápu, co tam způsobilo ten skok, proč se mi na dva dny zhoršily a pak zase zlepšily. Ale v posledních dnech opravdu jak kdyby se mé vlasy zbavily velké zátěže. Po každém umytí jsou teď vlasy pěkně zářivé a lesklé. Zároveň mi jejich rozčesávání nedělá žádný velký problém. A na závěr je na první pohled vidět, že jsou vlasy zdravější. Šampon jsem sledovala i na Ondím a u něho jsem teda žádné výkyvy nezaznamenala a šampon mu jedině svědčí. Tak jsem zvědavá, zda tak tomu bude i nadále. Mám tu v zásobě ještě jedno velké balení, které jsem nedávno dostala od ségry, takže bude času ho zkoušet ještě požehnaně.

Kdyby se (zase) něco změnilo, tak vám dám určitě vědět. Ale já doufám, že už s ním budu jenom spokojená, jako teď. Ale raději nechci dělat žádné závěry a jenom vám ho slepě doporučovat. Pokud hledáte něco levnějšího a svěžího na léto, můžete to zkusit. Přeci jenom nestojí tenhle šampon svět a za zkoušku stojí..



Fotky tentokrát trapně s mým ksichtem (jedna z podmínek recenze). Samotný šampon jsem jaksi nafotit zapomněla, tak snad to přežijete.. :-)

Máte s tímto šamponem nějaké zkušenosti?


23 komentářů:

  1. Také jsem zkoušela a docela mi vyhovoval, ale lepší určitě znnám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. :)) Vyskúšam ho :)




    Stromcekystastia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Používala som ale už som prestala :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Moje vlasy veľmi túto značku neobľubujú, takže ho asi ani skúšať nebudem :) ale na leto sa môže hodiť, tá citrusová vôňa musí byť super svieža :) Pekná recenzia ;)

    OdpovědětVymazat
  5. vyzkouším :) jinak ti to na fotkách sluší a máš pěkné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to se mi moc nelíbí, firmy trapně využívají bloggerek k reklamě. Já nemám s Garnier moc dobré zkušenosti. Pokud jsi spokojená, tak jsem ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nebylo jenom pro blogerky.. to byla soutěž pro širokou veřejnost.. o to je to snad ještě smutnější.. :(

      Vymazat
  7. tak ten přístup se mi taky nelíbí. nakonec nelituju, že jsem se nepřihlásila..

    OdpovědětVymazat
  8. Od Garnieru šampony nepoužívám, jeden jsem zkoušela a odradilo mě to zkoušet další od této firmy. Ale s ostatními výrobky Garnier jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  9. fricties som mala kedysi davno, ale nesedel mi..

    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky na nechty. Prosím pripojte sa. Ďakujem :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/07/giveaway-o-catrice-samolepky-na.html

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je pěkne blbé, že ti ani tu pleťovou vodu neposlali a ještě navíc napsat do 14 dnů. Já si myju vlasy sotva 2 krát týdně, takže to bych za 14 dní opravdu nezvládla :D Fructis jsem měla v pár vzorečcích, ale mě připadal spíše jako další průměrný šampon, nic extra. A fotky jsou náhodou fajn :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. taky jsem ho zkoušela a přišel mi docela dobrý, ale zase nic tak extra to nebylo. Více mi vyhovují šampony Schauma

    OdpovědětVymazat
  12. používala som garnier ale na blond vlasy a v pohodke:)...ale aj tak mám pcoit,že tie šampóny sú na jedno kopyto:)

    OdpovědětVymazat
  13. Já tyhle šampony ráda nemám!!;) Strašně se mi z něj dělali lupy!!;)

    OdpovědětVymazat
  14. Hezka recenze, ale ja sampony od Garnier rada nemam -vlasy se mi po nich masti a delaji se mi i lupy. 14 dni je fakt malo na ozkouseni, protoze by mi treba zajimalo, jak dlouho vydrzi po umyti, napr. za jak dlouho se zacnou mastit... To holt marketingove oddeleni Garnier nevychytalo. snad si alespon prectou ty recenze a chyti se treba za nos. Tim nechci Garnier hanit, ale chtelo by to trochu premyslet u takovychto akci.
    Ja v lete pouzivam od Tigi Some Like It Hot a nemuzu si ho vynachvalit, vymyje všechno (morskou sul, ochranne spreje atd.), vlasy po nem vypadaji zdrave, lesknou se a jsou vyzivene. Cena neni nijak hrozna, ale je vyssi nez treba u Garnier.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti říct můžu, mě vydržely vlasy bez umytí 2 dny.. (taky jsem to zkoušela, jenom jsem to zapomněla napsat) takže jako každej šampon, který jsem dosud měla :)

      Vymazat
  15. Ten by se mi docela hodil, v Brně máme totiž pekelně tvrdou vodu :(

    OdpovědětVymazat
  16. Málo která recenze mě přesvědčí o koupi nějakého výrobku, protože mi všechy přijdou dost strojené tvoje rezence se mi líbí a tím že jsem mírně ulítlá na šampony tak ho vyzkouším,... jen musím s tebou souhlasit s tím zavíráním,to u garnieru nestáším vždy jdou strašně špatně otevírat

    OdpovědětVymazat
  17. měla jsem dva vzorky a nijak mě ten šampon neoslnil :) jinak ty tmavší vlasy ti moc sluší :)
    Jinak jsem si dnes také založila blog. Kdyby jsi se chtěla podívat tak http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/
    díky :)

    OdpovědětVymazat
  18. davnejsie som na nich ficala :)

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji za veškeré ohlasy..! Samozřejmě netvrdím, že je to nejlepší šampon pod sluncem, znám i lepší! ;) ale zároveň není ani nejhorší, co jsem zkoušela.. :)

    OdpovědětVymazat
  20. jeeej aj ty si mala tu možnosť testovať :) ja som o tom tiež spravila príspevok do blogu ... som ním nadšená
    http://purpurovalastovicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)