pátek 29. června 2012

Sponze.

Pěkné páteční ráno!

Včerejší den byl hodně zajímavý. U nás ve škole se konaly sponze (slavnostní předání diplomů). Konečně se mi diplom dostal do ruky a až v tu chvíli jsem si uvědomila, co to vlastně znamená.. Je to zvláštní, že po třech letech fakt tvrdé dřiny jsem to dotáhla do konce. A navíc to tak strašně rychle uteklo.. 

Ale dost o polemizování nad životem brouka. Ukážu vám pár fotek ze včerejšího dne. Mám jich hodně i s rodinou, ale ráda bych zachovala jejich soukromí. Takže jenom pár fotek s Ondím, Sonďou a jedna s Gábinkou a Simčou (ta tu chtěla být taky! :D).

Bylo to strašně fajn. Dostala jsem spoustu kytek a teď to tu mám jako v květinářství. Ale nejlepší bylo stejně vidět v očích rodiny, jak jsou na mě pyšní. Samotné předání diplomu mě teda stálo trochu nervů, strašně jsem se bála, že tam sebou švihnu a nebo přinejlepším v podpatkách škobrtnu.. Naštěstí má neschopnost zůstala stranou a já jsem to ve zdraví přežila. 







Tenkrát jste se mě ptali, co jsem měla na sobě na státnicích.. Tak jsem měla přesně tyhle šaty, tenkrát akorát s jinými doplňky. Včera jsem je vzala znovu, tentokrát jsem je však doplnila modrou barvou.

Šaty - H&M, lodičky - F&F, baleríny - H&M, náhrdelník - House, pásek - Oodji.

Tak a já jdu natočit jedno video a připravit se na cestu za mojí Terezkou. Takže se v budoucnu máte na co těšit.. :-)


P.S. Na FB se objeví bonusové fotky.

26 komentářů:

  1. Hezky :) Velmi pekne, my nemame promocie (tak sa vola u nas odovzddavanie diplomov) na Bc. stupni.. Zrusili to kvoli tomu, ze ich nikto nechcel, kazdy si len prisiel do skoly po diplomy a hotovo.. Svedci ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bc. stupni se tomu u nás říká sponze a promoce jsou až pro inženýry.. :)

      Vymazat
    2. No tak som sa zase naucila nieco nove. Ale vase skoly Vam zavidim, polka ludi uteka aspon na Ing. stupen do Ciech.. Tiez som nad tym uvazovala.. :)

      Vymazat
  2. Já myslím, že padat museli všichni ostatní kolem Tebe, protože Ti to tak slušelo! :-) Skvělé fotky a ještě jednou gratulujuuuuu!

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvely videt, jak jsi stastna :) Jeste jednou moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluju! Já to mám taky konečně za sebou. Můžeš koumnout na http://mishastyle.blogspot.cz/2012/06/promoce-2662012.html :-)
    akorát jsem už u konce uplně:-) a co teď haha:-)
    Slušelo ti to, šaty ti hezky sednou.

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. jéé jsou to moc krásný fotky! :-) MOC TI TO SLUŠÍ A GRATULUJU!

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluji k diplomu a závidím. mně to bohužel nevyšlo, takže mě čekají prázdniny s kopou učení :-(
    šaty ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je mi líto! :( Ale nevěš hlavu, v září to už vyjde! :)

      Vymazat
  7. gratuluji! :) moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem měla na promoci strach, tak jsem si vzala radši balerínky :) Tobě to moc moc sekne, slečno bakalářko, a s Ondím jste moc hezký pár ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Slušelo ti to a ještě jednou moc gratuluji! :) Užijte si to s Terkou!

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ti to, gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  11. gratuluju! můj přítel si byl pro diplom dneska.. až do Bratislavy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, především gratuluji :o) jsi šikulka, my máme státnice až koncem srpna. Šatičky jsou moc pěkné a samozřejmě sluší, myslím že je mají i v ,,zebřím stylu" v Hmku takže jsem po nich taky pokukovala.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, máš krásně sladěné doplňky s diplomem :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluju :) a máš moc pěkné šaty !

    OdpovědětVymazat
  15. Gratulace. Tak doufám, že za rok takhle před aulou budu stát já. ;-) Já mám pocit, že je to krásná tradice, jít si vyšňořená pro diplom, užít si ten "svůj den" ve slavnostním oparu za tu dřinu při státnicích a psaní bakalářky. Ačkoli to není povinný, je to taková nablýskaná odměna se všemi těmi pyšnými maminkami a babičkami a na sponzi se těším. Mám dojem, že úzus říkat tomu u bakalářů sponze a u magistrů promoce je ovšem jen na UPCE. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Určitě za rok budeš ;) já to taky beru jako takovou slávu. A mám taky pocit, že sponze to jsou jenom na UPCE.. :D ale zase mi přijde vhodné to rozlišovat, přeci nebudu říkat, že mám promoce a srovnávat se s inženýry.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)