pondělí 25. června 2012

One year + vyhlášení giveaway.


Je to přesně jeden rok, co existuje tenhle blog! Páni. Vážně mi docházejí slova. Jsem strašně ráda za to, že jsem si před rokem tenhle blog založila.. Tenkrát to byl jen takový spontánní nápad začít psát zrovna o kosmetice a oblečení.. Ano bavilo mě to, ale psát o tom..? Co bych o tom psala, když tomu pořádně nerozumím (tak je tomu víceméně dodnes)? Tenkrát jsem vůbec neměla představu. Za ten rok jsem zcela jinde. Pořád občas tápu, ale vy mě držíte nad vodou, radíte a pomáháte stále se zlepšovat.. 

Ještě před rokem by mě ani nenapadlo natočit video. Dneska? Je jich pouhých 11, ale mají přes 26.000 shlédnutí a 198 odběratelů! Ještě před rokem by mě nenapadlo, že můj blog bude někdo číst a dneska má 463 čtenářů, více jak 5.500 komentářů a návštěvnost přes 100.000! Je to vážně síla a já se nepřestávám divit. Jsem obyčejná holka Jsem jako každá jiná. Jsem ničím nezajímavá. A přesto mi píšete milé e-maily, že vás můj blog baví, že ho máte rády a ptáte se MĚ na rady.. Lichotí mi to, těší mě to.. a přesto mě to děsí.. Jak bych vás já mohla bavit? Jak bych vám já mohla radit? :-)

Dnešní článek je plný otazníků. Přesto by měl být spíše plný díků. Díky vám za to, že jsem s vámi mohla strávit tak úžasný rok. Díky vám za to, že sem chodíte a zanecháváte mi tu milé komentáře. Díky za to že mi píšete, že se mnou komunikujete, že se se mnou vůbec bavíte.. Prostě a jednoduše DĚKUJI za to, že jste!


Rok je dlouhá doba, ale pořád krátká.. Doufám, že spolu vydržíme nejméně i ten následující a že bude stejně tak úžasný a plný překvapení, radostí a nadšení z blogování, jako tento..!

No to by bylo pro dnešek asi vše. Myslím že mnohé bylo řečeno a to by pro dnešní den stačilo. Ještě jednou velké DĚKUJI.

FACEBOOK x BLOGLOVIN x FORMSPRING

P.S. Fotka je zcela spontánní nápad ze včerejšího dne. Takže si anonymové nejspíš smlsnou. Ale do toho. Důkaz toho, že jsem zcela obyčejná holka..

29 komentářů:

  1. My děkujem Tobě, že tu s námi jsi a děláš nám takovou radost svými články a právě za to, že jsi obyčejná holka! To je, myslím, to hlavní, proč Tě mají všichni tak rádi, protože se nad nikoho nepovyšuješ, jsi skromná (někdy až moc :-)) a hlavně svá. Takže Tobě i blogu přeji ještě mnoho radostných dní pospolu! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jednou gratuluju a jen tak dál ;) Tvůj blog byl jeden z prvních, na který jsem v blogosféře narazila a moc ráda se sem vracím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky!
    Pojď na GIVEAWAY!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/06/giveaway-i.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakou má tvůj komentář souvislost s tímto článkem?

      Vymazat
  4. Moc gratuluji k výročí a jak už tady zaznělo, tvůj blog je úžasný právě v tom, že jsi obyčejná holka, která nám přináší obyčejné kosmetické tipy, které nás všechny zajímají nejvíce. Nejsem příliš fanoušek blogů těch princezen, pro které je kosmetika z drogrerie sprosté slovo a ony mají přece na tu lepší a dražší kosmetiku. Takže pokračuj určitě dál tak jako dosud. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji Klárko, jen tak dále! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné 1. výročí přeji. :) Jak už tady holky psaly, mám tento blog ráda ze stejného důvodu, jsi jedna z nás, nad nikoho se nepovyšuješ a jsi milá. Z dnešního článku jde krásně vidět, jakou Ti to všechno dění okolo blogu dělá radost, je plný emocí, skoro jsem z něj měla husí kůži. :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k výročí :) Ať je Tvůj blog pořád stále tak super a ty tak usměvavá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji a přeji hodně úspěchů a dalších čtenářů. :) Sleduji tě prakticky od začátku a líbí se mi, že jsi svá. :) Jsi skromná, ale občas mi přijde, že se podceňuješ... Takže se nepodceňuj a buď dál taková jaká jsi.

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem, určite si to zaslúžiš a čísla budú stále stúpať! :) Držím palce, aby ti to vydržalo aj naďalej :) Mám tvoj blog veľmi rada! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji vám všem. Dělá mi to ohromnou radost! Jste milé! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluju výherkyni, ale především Tobě. Rok, pánejo, nějak moc to letí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné vyhlášení :) A jinak gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  13. My spíš děkujeme tobě ;)) Jinak vítězce gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  14. gratuluji k 1.narozeninám blogu a přeju hodně úspěchů, a at tu s námi vydržíš co nejdéle :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě jednou gratuluji :P:)
    Jinak super "Thank you" fotky ! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Gratuluji k 1. narozeninám a vítězce.:) Souhlasím se všemi.. Je skvělé, že se tu nejade někdo, kdo je obyčejný, ale zároveň má skvělý blog se skvělými články. Jen tak dál!:))

    OdpovědětVymazat
  17. Moc blahopřeju tvému úžasnému blogu a do dalšího roku přeju co nejvíce spokojených čtenářů a aby ti blog dělal co největší radost,byl pro tebe koníčkem a né zátěží,což se občas také stává.Pokračuj ve skvělých videích (hrozně ráda tě poslouchám),piš co můžeš a měj se krásně ! :-)Mimochodem já děkuju tobě a tom moc.

    OdpovědětVymazat
  18. Holky vy jste vážně zlaté! :-) Mám opravdu radost z vašich milých slov!

    OdpovědětVymazat
  19. to s tou cedulí je bezva nápad :) moc se mi líbí :D

    OdpovědětVymazat
  20. Vitazke gratulujem??? Ako nas mozes bavit? Staci si pozriet tie vtipne fotky co si sem teraz dala :D:D:D Bomba, tvoj blog je jeden z mojich naoblubenejsich a ak nahodou jeden den neprispievas, tak mam blby den :/

    OdpovědětVymazat
  21. vitezce gratuluji a skodulce preji hodne dalsich uspechu v blogovani ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Gratuluji k blogovým narozeninám a přeju ti, ať se jak tobě, tak i tvému blogu daří i nadále! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)