neděle 24. června 2012

Iced strawberry cream.

Pěknou neděli vám přeji!

Ráno jsem zjistila, že giveaway má být ukončena až zítra, takže změna plánu. Teď si dáme lakovací post a zítra už vám přinesu vyhlášení. Alespoň mají opozdilci čas zapojit se.. :-)

Dneska dva Essence laky, které tu mám nafocené nějaký čas, ale ještě nepřišla jejich chvíle na zveřejnění. Tak se konečně dočkají. Jedním je lak z řady Nude glam, druhý Colour & Go.

Iced strawberry cream (odst. 02) - zajímavý název, že? V těchto dnech úplně svůdný název. A nejen název. On tenhle lak totiž na nehtech skutečně vypadá jako jahodová zmrzlina nebo jahodový shake. Už když jsem ho prvně lakovala evokoval ve mě chuť na jahody! Takže je to parádní kluk do letního období. Jde o světlounce růžovou barvičku se shimmerem. Lakuje se velmi dobře, k plnému krytí postačí buď jedna silnější nebo dvě slabší vrstvy. Rychle vám na nehtech zaschne a pár dní vám bude krásně zdobit nehty. Za mě má určitě jedničku s hvězdičkou!


Wanna say hello (odst. 99) - je hnědá krémová barva. V lahvičce vůbec nevypadá špatně. Ale nevím proč, na nehtech mi moc neseděl, což je vidět i z fotek. Nějak mě extra nezaujal, což samozřejmě není jeho chyba.. Spíše jsem na něj asi neměla náladu. Za pár měsíců, až přijde ponuré počasí, ho znovu vyzkouším a uvidíme. Jinak schne do vysokého lesku, dobře se nanáší, rychle schne a velmi dobře kryje - postačí jedna silnější vrstva. 


Cena obou je 29,90 Kč.

A když už jsme u Essence kosmetiky, ráda bych vás informovala, že nyní najdete na FACEBOOKU Essence fanouškovské stránky pro Českou republiku! Najdete tam jako první novinky, tipy na kosmetiku a nebo se rovnou můžete zapojit do soutěže, která zde probíhá! :-)



P.S. Poslední možnost zapojit se do GIVEAWAY! Zítra během dopoledne se na to vrhnu a giveaway vyhlásím.

20 komentářů:

  1. ten tmavě hnědý lak je dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Iced strawberry cream mám také a je to pěkná barva, jen moc dlouho mi nevydrží. A vypadá opravdu jako shake. :D A hnědá je zajímavá, ale já bych si jí nekoupila - není to můj styl, každopádně k tobě mi na podzim půjde. :)

    OdpovědětVymazat
  3. první láček je opravdu krásný! :) ale ten druhý mě taky moc nezaujal, na nehtech ta hnědá ani tolik nevynikne (co vidím já), v lahvičce mi přijde rozhodně zajímavější.. ale třeba na podzim mu přijdeš na chuť, jak píšeš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první odstín se mi líbí vic:)
    Zvu tě na giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pravda, že do toho hnědého by se mi taky teď nechtělo, raději teď sahám po barvičkách jako je ten první :-)

    OdpovědětVymazat
  6. tmavohnedy ma neskutocny lesk :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten druhý vypadá dost dobře! první jsem myslela že je to černá barva:)

    OdpovědětVymazat
  8. náhodou ten hnedý ti velmi pristane! :)

    OdpovědětVymazat
  9. jé můj oblíbenec:-) jo, a ten ze Sephory, kterej si mi půjčila je jedním slovem - KATASTROFA, takže dikyy :-D

    OdpovědětVymazat
  10. JÉÉ to je ale moc a moc povedený příspěvek, JAKO VŽDY! :-) SUPER BARVY LAKŮ!!! ..Šíleně moc máš hezký tvar nehtů ...fotky jsou přímo senzační! :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Víc se mi asi zamlouvá ten první, je takový decentní a jemný. Já přece jenom na ty tmavé laky moc nejsem :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten druhej odstín se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  13. přemejšlim, jestli si někdy viděla jahody, protože jestli jo tak jistě víš, že jsou červený a ne takhle hnusně růžově vyblitý ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá zlatá a viděla jsi ty někdy jahodový shake nebo krémovou zrmzlinu..? Asi ne co.. občas to chce přemýšlet.. :)

      Vymazat
    2. tady ti to chtěl někdo mrtě natřít! spíš to chce umět číst a ne přemýšlet:D

      Vymazat
  14. Druhy mam, z prveho, z radu Nude Glam mam Iced Latte, krasny ruzovy nude lak. Ja mam strasne rada wanna say hello, mam pri nom vzdy chut na cokoladu :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)